eMAG – Husele Apple pentru iPhone 8

eMAG are husele Apple pentru iPhone 8 disponibile in momentul de fata pentru achizitie, si cele compatibile cu iPhone 8 Plus fiind listate de catre magazin.

eMAG are husele Apple pentru iPhone 8 disponibile pentru cei interesati sa le cumpere, ele fiind listate toate in aceasta pagina, destul de greu de gasit daca vreti sa cumparati telefonul, pentru ca nu sunt vizibile chiar imediat dupa ce accesati pagina unui telefon, sau cel putin la mine.

eMAG vinde 22 de huse noi pentru iPhone 8 in momentul de fata, toate originale ale companiei Apple, iar aici vorbim atat despre cele de silicon, cat si despre cele din piele, compania americana lansand o varietate de accesorii noi pentru a proteja carcasa din sticla a iPhone 8.

eMAG listeaza husele Apple pentru iPhone 8 ca fiind compatibile si cu iPhone 7, iar la cele pentru iPhone 8 Plus este o situatie similara pentru iPhone 7 Plus, in aceasta pagina fiind disponibile toate modelele, inclusiv cele in culorile noi pe care Apple le-a lansat in acest an pentru clienti.

eMAG are un numar foarte limitat de huse Apple pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus disponibile in momentul de fata, asa ca daca sunteti interesati sa faceti o comanda pentru vreuna, va recomand sa va grabiti, deoarece ele vor disparea extrem de rapid din stocul magazinului.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus disponibile pentru precomanda in aceasta pagina, produsele fiind in continuare disponibile cu livrare in data de 29 septembrie, cel putin teoretic, asa ca aveti timp sa inregistrati o precomanda pentru ele chiar in acest moment.

eMAG husele Apple iPhone 8