iPhone – Link-ul care Blocheaza ORICE Telefon

iPhone este cel mai sigur model de telefon mobil premium, insa in iOS 11 exista un bug care poate fi exploatat de catre hackeri pentru a bloca telefoanele.

iPhone sufera in iOS 11 de un nou bug care permite blocarea completa a oricarul model de telefon Apple care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare in momentul de fata. In cursul acestui an am vazut mai multe descoperiri de acest gen care au dezvlauit buguri care permit explotarea iPhone si blocarea telefoanelor Apple prin simpla accesare a unui link, sau trimiterea unor poze.

iPhone a avut diverse buguri de acest gen descoperite in iOS 10 si rezolvate de catre compania Apple inainte sa devina prea periculoase, dar acum vorbim despre ceva pentru iOS 11. Acest nou bug blocheaza in totalitate telefoanele Apple, dar mai mult decat atat, a fost descoperita si o metoda de a inlatura partial protectia oferita de catre codul de acces setat pentru iPhone in iOs 11.

iPhone – link-ul care blocheaza ORICE telefon Apple

iPhone este practic exploatat in iOS 11 cu o metoda de atac la baza careia sta instalarea unui numar foarte mare de aplicatii in telefoanele victimelor. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca vorbim despre un atac extrem de periculos care va va obliga la final sa faceti un restore in iOS 11 pentru iPhone si sa pierdeti toate datele pe care nu le aveti deja salvate intr-un backup pe undeva.

iPhone nu poate fi atacat chiar de catre oricine cu acest nou bug al iOS 11, utilizatorii trebuind sa fie pacaliti pentru a instala exploit-ul in propriile telefoane. In aceasta idee, va recomand sa aveti foarte mare grija ce accesati pe internet cand rulati iOS 11 si sa va uitati cu mare atentie la clipul video de mai jos pentru a sti de ce trebuie sa va protejati pentru a nu va strica telefoanele cu aceste exploit-uri.

2 COMENTARII