iPhone 8 – Apple Arata Pregatirile Lansarii

iPhone 8 are o lansare trista si dezamagitoare, cel putin daca ne uitam la ceea ce se intampla in fata magazinelor Apple si la ceea ce spun partenerii despre vanzaril. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut vanzari mai mici decat cele ale seriei iPhone 7, scaderea fiind de pana la 50% fata de ceea ce s-a inregistrat in cursul anului trecut, insa compania Apple a prevazut asta si s-a pregatit corespunzator.

iPhone 8 are in clipul video de mai jos prezentata povestea pregatirii lansarii noului telefon, din momentul deschiderii precomenzilor si pana in momentul deschiderii magazinelor. Apple i-a invitat pe cei de la BuzzFeed in camera din SunnyVale in care a fost monitorizata intreaga sesiune de precomenzi pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus din lumea intreaga, jurnalistii avand ocazia de a vedea cum s-a desfasurat totul.

iPhone 8 – Apple arata pregatirile lansarii

iPhone 8 a avut mai departe prezentat procesul de pregatire al pachetelor cu noile telefoane care au fost mutate din avioane in depozitul principal din SUA de unde sunt redistribuite spre magazine. Apple a incercat practic sa arate ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut parte de o lansare de succes si poate ca este asa, in ciuda faptului ca vanzarile sunt mai mici decat cele inregistrate pentru seria iPhone 7.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus stau in umbra iPhone X, iar Apple incearca sa ne arate ca lumea a fost totusi interesata sa-i cumpere noul telefon, dar nu in numar atat de mare. Aceasta este prima oara in istoria Apple cand jurnalistii au acces la camera din care sunt monitorizate precomenzile pentru o lansare, dar Apple stia ce se va intampla in ziua lansarii iPhone 8, spunand ca lumea nu mai sta la coada pentru ca face comenzile cu livrare acasa.

4 COMENTARII