iPhone 8 – Apple Arata Pregatirile Lansarii

iPhone 8 are o lansare trista si dezamagitoare, cel putin daca ne uitam la ceea ce se intampla in fata magazinelor Apple si la ceea ce spun partenerii despre vanzaril. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut vanzari mai mici decat cele ale seriei iPhone 7, scaderea fiind de pana la 50% fata de ceea ce s-a inregistrat in cursul anului trecut, insa compania Apple a prevazut asta si s-a pregatit corespunzator.

iPhone 8 are in clipul video de mai jos prezentata povestea pregatirii lansarii noului telefon, din momentul deschiderii precomenzilor si pana in momentul deschiderii magazinelor. Apple i-a invitat pe cei de la BuzzFeed in camera din SunnyVale in care a fost monitorizata intreaga sesiune de precomenzi pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus din lumea intreaga, jurnalistii avand ocazia de a vedea cum s-a desfasurat totul.

iPhone 8 – Apple arata pregatirile lansarii

iPhone 8 a avut mai departe prezentat procesul de pregatire al pachetelor cu noile telefoane care au fost mutate din avioane in depozitul principal din SUA de unde sunt redistribuite spre magazine. Apple a incercat practic sa arate ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut parte de o lansare de succes si poate ca este asa, in ciuda faptului ca vanzarile sunt mai mici decat cele inregistrate pentru seria iPhone 7.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus stau in umbra iPhone X, iar Apple incearca sa ne arate ca lumea a fost totusi interesata sa-i cumpere noul telefon, dar nu in numar atat de mare. Aceasta este prima oara in istoria Apple cand jurnalistii au acces la camera din care sunt monitorizate precomenzile pentru o lansare, dar Apple stia ce se va intampla in ziua lansarii iPhone 8, spunand ca lumea nu mai sta la coada pentru ca face comenzile cu livrare acasa.

Articolul precedentiPhone 8 vs Galaxy Note 8 – Testul Performantelor
Articolul următoriPhone 8 Plus vs Galaxy Note 8 – Camerele Comparate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.