iPhone 8 – Testul Rezistentei la Apa – VIDEO

iPhone 8 trece printr-un test de rezistenta la apa in care este comparat cu iPhone 7 pentru a ni se arata diferentele intre promisiunile facute de Apple.

iPhone 8 trece prin testul rezistentei la apa in clipul video de mai jos pentru a ni se arata daca Apple a imbunatatit in vreun fel impermeabiitatea telefoanelor sale. Apple a anuntat ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus, care pot fi cumparate de aici, sunt cel putin la fel de rezistente ca seria  iPhone 7 la contactul cu apa, iar clipul video de mai jos confirma fara dubiu faptul ca Apple nu ne-a mintit cu aceasta afirmatie.

iPhone 8 este cel putin la fel de rezistent ca iPhone 7 in ceea ce priveste contactul cu apa si puteti vedea in clipul video de mai jos ca nimic nu afecteaza cele doua telefoane. Indiferent de modul in care iau ele contactu cu apa, este cat se poate de clar ca atat iPhone 8, cat si iPhone 7 rezista foarte bine si vor functiona fara probleme chiar daca decideti sa faceti o baie in cada, sau in mare cu telefoanele.

iPhone 8 continua practic sa ofere rezistenta foarte buna pentru utilizatorii care sunt dornici sa filmeze sub apa, sau sa faca poze, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu asta, desi Apple nu ofera garantie in cazul in care telefoanele se strica dupa contactul cu apa.

17 COMENTARII

  1. nicidecum, sa multumim Apple ca au inceput, poate pe viitor cine stie vor reusi sa faca asa ceva si pt iphone , poate si pt ipad sau mac sa fie macar cat de cat rezistente la apa

  2. Garanția se oferă pe ceva ce poate fi stabilit cu exactitate că este o eroare a produsului, or rezistența la apă nu intră în această categorie.
    Ai vrea să fie montați senzori care să stabilească adâncimea la care a ajuns telefonul (poate că a fost aruncat într-un bazin de 3m timp de 10 ore)?

  3. Trecând peste ironia ta,dă,din moment ce in reclama susții că telefonul e rezistent la apa,nu e ceva ieșit din comun sa montezi senzori care sa detecteze când se depășește limita admisă.