iPhone 8, Apple Watch 3, Apple TV 4K unboxing

iPhone 8, Apple Watch 3 si Apple TV 4K apar intr-un unboxing care ne arata toate culorile pe care le-a creat compania Apple pentru clientii sai de pe glob.

iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch 3 si Apple TV 4K unboxing ne arata toate culorile pe care compania Apple le-a creat pentru noile sale produse care au fost lansate in cursul zilei de vineri si va puteti face o idee in legatura cu ceea ce veti primi pe 29 septembrie pentru ceea ce ati precomandat de aici.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus in versiunea space grey seamana cu un jet black ceva mai decolorat, in timp ce versiunea argintie pare sa aiba culoarea alba din anumite unghiuri, in timp ce noul auriu nu este chiar atat de ruginiu pe cat parea in machetele aparute pe internet pana acum.

Apple TV 4K seamana cu vechile modele lansate de catre compania Apple, iar telecomanda este identica cu cea pe care Apple a oferit-o in versiunea anterioara, in timp ce Apple Watch 3 din ceramica arata foarte bine in versiunea alba, iar butonul rosu se imbina destul de bine cu restul carcasei.