iPhone 8 vs Galaxy S8 – Drop Test – VIDEO

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 apar in primul drop test profesional facut pentru a ne arata cat de fragile sunt cele doua telefoane produse de catre cei de la Apple si Samsung. Chiar din prima runda Samsung Galaxy S8 pierde in fata iPhone 8 deoarece a sa carcasa s-a crapat intr-unul dintre colturi, in timp ce telefonul companiei Apple a rezistat reamarcabil de bine, demonstrand ca are o sticla foarte rezistenta.

iPhone 8 rezista la fel de bine si la impactul lateral, in timp ce Samsung Galaxy S8 ramane cu colturile ecranului crapate in urma acestei runde de testare. Situatia este destul de interesanta pentru ca Samsung Galaxy S8 se dovedeste a fi mult mai fragil decat ar trebui, in timp ce iPhone 8 arata ca are o sticla foarte dura, inclusiv la impactul frontal, dar aici ambele telefoane au rezistat fara probleme.

iPhone 8 vs Galaxy S8 – drop test cu telefonul Apple castigator

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 sunt mai apoi testate prin aruncarea de 10 ori de la inaltime, lucru pe care nu-l va face nimeni sanatos la cap, iar aici ambele telefoane cedeaza complet, lucru de asteptat. In prima parte a testului Samsung Galaxy S8 a pierdut in fata iPhone 8, primele scapari dovedind ca Apple a facut un telefon foarte rezistent, insa cei carora le place sa-si scape telefoanele din mana vor avea probleme mari.

iPhone 8 ramane cu problema bucatilor din sticla care se desprind de carcasa dupa crapare, asa cum se intampla si la iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8 neavand aceasta problema. Per total, iphone 8 e dovedeste a fi mai rezistent decat Samsung Galaxy S8, iar asta in mod surprinzator pentru ca multa lume se astepta ca noul telefon sa fie pus intr-o situatie complet diferita si nu foarte magulitoare.