iPhone 8 vs Note 8, HTC U11, OnePlus 5 – Incarcarea Rapida

iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, HTC U11 si OnePlus 5 apar intr-o comparatie detaliata a timpilor de incarcare folosind sistemul de incarcare rapida.

iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, HTC U11 si OnePlus 5 apar intr-o comparatie detaliata privind incarcarea rapida pe care toti producatorii o ofera in momentul de fata. iPhone 8 Plus are un sistem de incarcare rapida oferit in premiera de catre compania Apple pentru telefoanele sale, el fiind facut multumita tehnologiei  USB-C si a unui incarcator de de acest gen pe care compania Apple il vinde.

iPhone 8 Plus se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8 si in acest test, precum in cel anterior, insa ramane usor in urma HTC U11 si mult in urma OnePlus 5. OnePlus 5 este, de altfel, si telefonul care se incarca cel mai repede, el avand dupa 30 de minute 62% din baterie incarcata, in timp ce iPhone 8 Plus a ajuns la 53%, iar HTC U11 la 57%, Samsung Galaxy Note 8 avand doar 36%.

iPhone 8 vs Note 8, HTC U11, OnePlus 5 – incarcarea rapida

iPhone 8 Plus are implementat un sistem de incarcare rapida care incarca bateria de 2691 mAh pana la 50% din capacitate in doar 30 de minute, dar nimic mai mult. Incarcarea completa a bateriei iPhone 8 Plus mai necesita inca 95 de minute, pentru un total de 2 ore si 5 minute, deci restul de 50% al bateriei este incarcat in de 3 ori mai mult timp decat prima jumatate a bateriei.

iPhone 8 Plus are un sistem de incarcare rapida care este totusi limitat de catre compania Apple, cel mai probabil pentru a nu afecta bateria in cazul utilizarii indelungate. In ciuda acestui lucru, iPhone 8 Plus, iPhone 8 si iPhone X, vor multumi multi clienti ai companiei Apple deoarece vor permite incarcarea foarte rapida a telefoanelor in foarte scurt timp pentru a le oferi energia de care au nevoie.

3 COMENTARII

  1. normal. Restul se incarca repede, nu conteaza cate cicluri suporta bateria, oricum nimeni nu foloseste un oneplus mai mult de 2 ani

  2. Bun venit in lumea incarcari rapide. ?
    Is curios De cati ani e pe piata aceasta tehnologie.. imbatranesti la incarcarea unui iphone plus 6/6s/7.