Apple Watch 3 are Safir de Proasta Calitate

Apple Watch 3 are safir de proasta calitate folosit pentru a ii proteja ecranul, testarea acestuia demonstrand materialul inferior utilizat de catre Apple.

Apple Watch 3 cu carcasa din otel inoxidabil sau ceramica este singurul model de Apple Watch care are ecranul protejat cu sticla de safir, compania Apple folosind totusi un material de slaba calitate care poate fi zgariat mult mai usor decat ceasurile elvetiene non-intelignte.

Apple Watch 3 cu carcasa din ceramica este testat in clipul video de mai jos pentru a ni se arata cat de rezistent este ecranul sau protejat cu safir, iar din pacate materialul utilizat de Apple are o calitate inferioara celui folosit pentru un ceas Tissot de 300 de dolari.

Apple Watch 3 cu carcasa din ceramica are un pret de vanzare de 1300 de dolari, fara taxe, in SUA, deci este foarte scump, insa safirul nu este atat de pur pe cat ar trebui sa fie, asa ca se zgarie mai usor decat safirul folosit in ceasurile elvetiene, dar companiei Apple nu-i prea pasa.

Apple Watch 3, care poate fi precomandat de aici, nu este primul model de ceas inteligent al Apple care are un safir impur folosit pentru protejarea ecranului, compania Apple continuand sa foloseasca acest material inca de acum mai bine de 1 an de zile si cu siguranta nu se va opri, cel mai probabil din ratiuni financiare, sau poate din lipsa de parteneri cu productie pe masura nevoilor sale.