iPhone X – PRET la Precomanda in Romania

iPhone X are pret la precomanda in Romania dezvaluit cu mai bine de o luna inainte de lansare, comenzile putand fi inregistrate chiar din acest moment.

iPhone X are pret la precomanda in Romania pe care o puteti face de aici in acest moment, pretul fiind unul preliminar pentru ca lansarea urmeaza sa aiba loc pe data de 3 noiembrie. iPhone X are programata data de deschidere a precomenzilor pentru 27 octombrie in cateva zeci de tari de pe glob, inclusiv in Romania, iar lansarea oficiala a iPhone X va avea loc pe 3 noiembrie in toate aceste tari, Romania facand parte, in premiera, din primul val de lansari.

iPhone X are pret la precomanda oferit in avans pentru ca lansarea va avea un numar extrem de limitat de unitati disponibile pentru clienti, asa ca o precomanda facuta in avans v-ar putea asigura de faptul ca primiti produsul in ziua lansarii. iPhone X va fi extrem de cautat de catre clientii Apple si numarul de unitati care vor fi disponibile va fi extrem de limit asa ca va fi “bataie” mare pe ele in 3 noiembrie.

iPhone X va avea recomenzile oficiale deschise de catre Apple si partenerii sai in data de 27 octombrie, insa restul magazinelor care vor vinde produsul le pot deschide oricand. Asa se intampla si aici, pretul iPhone X la precomanda din aceasta pagina putandu-se modifica pana in momentul lansarii, dar veti fi, desigur, anuntat de orice fel de modificari inainte sa va fie livrata unitatea pe care ati cumparat-o.

iPhone X – pret la precomanda in Romania

iPhone X a “aruncat” o umbra mare peste lansarea iPhone 8 de saptamana trecuta, cozile mici si precomenzile reduse confirmand faptul ca Apple are o mare problema. In cazul iPhone X problema nu va sta la lipsa de interes pentru telefon, ci la faptul ca Apple nu va putea acoperi cererea de pe piata, asa ca vorbim despre o cu totul alta problema pentru clientii interesati sa cumpere acest produs al americanilor.

iPhone X va ajunge in Romania in cantitati extrem de limitate in momentul lansarii, asa o precomanda facuta din timp, de aici, sau din alta parte, v-ar putea asigura ca veti avea telefonul in 3 noiembrie. Nu trebuie sa va amagiti cu faptul ca Apple va acoperi cererea pentru iPhone X din moment ce telefonul e scump, pentru ca daca nu il cumparati din primul “val”, s-ar putea sa asteptati pana de Craciun pentru o alta unitate.

iPhone X este, in mod paradoxal, mult mai scump decat orice alt telefon al companiei Apple, insa inregistreaza interes mai mare decat un iPhone 8 care este cu 50% mai scump. Din aceasta cauza va exista multa dezamagire in data de 3 noiembrie cand multe precomenzi inregistrate pentru iPhone X nu vor putea fi onorate, iar printre acesti clienti ne-am putea afla si noi atunci.

iPhone X PRET Precomanda Romania