eMAG – 3200 LEI Reducere la Mac dupa iPhone 8

eMAG are 3200 LEI reducere la Mac dupa iPhone 8 si lansarea celor de la Apple, laptop-urile si calculatoarele celor din Cupertino avand promotii foarte bune.

eMAG are 3200 LEi reducere la Mac-uri dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile telefoane ale companiei Apple putand fi precomandate de aici, dar daca nu vreti sa cheltuiti pe unul cat primiti reducere pentru un model de Mac, atunci puteti profita de promotiile la calculatoarele Apple.

eMAG are listate in aceasta pagina toate promotiile la Mac-uri ce beneficiaza de pret mai mic cu pana la 3200 de LEI dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar cu banii economisiti pe calculator va puteti cumpara unul dintre noile telefoane mobile ale companiei Apple.

eMAG are zeci de modele de Mac-uri in momentul de fata la reducere, iar in aceasta pagina veti gasi toate iMac-urile din oferta magazinului, ele avand reduceri de pana la 2100 de LEI disponibile, iar aici vorbim despre calculatoare all-in-one, adica un monitor care are toate componentele unui calculator.

eMAG are deasemenea preturi foarte bune si la modelele resigilate de Mac-uri din aceasta pagina, ele beneficiind de reduceri de pana la 2300 de LEI la preturi de baza care sunt oricum mai mici decat cele pentru produsele standard, asa ca puteti cumpara un iPhone 8 si un laptop foarte bun preturi excelente.

eMAG are reduceri foarte bune la o gama foarte variata de produse ale companiei Apple, de la Mac si pana la diverse modele ale iPhone, insa iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu se afla printre ele.

eMAG 3200 LEI Reducere Mac iPhone 8