eMAG anunta Livrarile Comenzilor iPhone 8

eMAG anunta livrarile precomenzilor iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, magazinul online notificandu-si clientii care au comandat deja telefoanele.

eMAG anunta livrarile comenzilor iPhone 8 si iPhone 8 Plus plasate deja la precomanda de aici inca din cursul zilei de 22 septembrie, un email fiind trimis astazi clientilor care au plasat o precomanda. iPhone 8 la eMAG este oferit inca din 22 septembrie, iar atunci s-a spus ca livrarile urmeaza sa inceapa cu data de 29 septembrie, email-ul de astazi anuntand exact acelasi lucru, dupa cum puteti vedea deja mai jos.

eMAG livreaza iPhone 8 si iPhone 8 Plus in perioada 29 septembrie – 4 octombrie catre clientii din Romania, deci de vineri si pana marti ar trebui sa ajunga multe, daca nu chiar toate comenzile, la clienti. eMAG la iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu are specificata vreo data de livrare clara in momentul in care plasati precomanda, insa astazi toti cei care au plasat una ar fi trebuit sa primeasca un email precum cel de mai jos.

eMAG la iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa aiba livrare cel putin in cursul zilei de sambata, insa daca ati ales sa il ridicati inclusiv din showroom, atunci ar trebui sa il aveti chiar si duminica. iPhone 8 la eMAG poate fi in continuare precomandat de aici, dar nimeni nu poate confirma fara dubiu faptul ca veti primi telefonul in cursul zilei de 29 septembrie, sau macar pana in data de 4 octombrie de la magazin.

eMAG anunta livrarile comenzilor iPhone 8

eMAG livreaza iPhone 8 catre clientii in perioada 29 septembrie – 4 octombrie doar pentru clientii care nu isi modifica pana atunci in vreun fel comanda plasata la magazinul online. Chiar daca ati modificati companda pentru iPhone 8 la eMAG dupa inregistrarea ei in 22 septembrie, e posibil oricum ca livrarea sa nu ajunga in data de 29 septembrie, ci pana pe 4 octombrie, sau poate chiar mai tarziu.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus, cel mai probabil, in stocuri suficiente pentru a onora toate precomenzile facute pentru telefon, un numar clar nu este cunoscut. Este totusi de asteptat ca iPhone 8 la eMAG sa nu fi inregistrat precomenzi foarte mari pentru ca interesul este foarte redus pentru noul telefon al companiei Apple, deci n-ar trebui sa fie probleme cu livrarea la timp a comenzilor plasate online.

“Salutare, Încă puțin și te vei bucura de inovațiile pe care le aduce iPhone 8! Produsul pe care l-ai comandat urmează să fie livrat în intervalul 29 septembrie – 4 octombrie. Te rugăm să păstrezi valabilă precomanda plasată pentru a avea prioritate la livrare.”

eMAG are iPhone 8 la precomanda acum, iar daca veti dori sa testati vreunul, atunci in data de 29 septembrie ar trebui sa puteti testa unul inclusiv in showroom-ul din Crangasi, Bucuresti. Acestea fiind spuse daca ati facut o comanda pentru iPhone 8 la eMAG, atunci ar trebui sa primiti telefonul incepand din data de 29 septembrie, asa ca este recomandabil sa aveti banii pregatiti pentru a plati comanda.

eMAG Livrari Comenzi iPhone 8