Prima Pagina baterie iPhone X – Capacitatea Bateriei Confirmata

iPhone X – Capacitatea Bateriei Confirmata

iPhone X are capacitatea bateriei confirmata astazi de catre autoritatile din China inaintea lansarii, compania Apple oferind o surpriza foarte placuta.

iPhone X are capacitatea bateriei confirmata astazi de catre autoritatile chineze de la TENAA, ele spunandu-ne ca Apple va integra in acest model o baterie mai mare decat cea din iPhone 8 Plus. Cei de la TENAA au confirmat acum aproape doua saptamani capacitatea bateriei iPhone 8 inaintea lansarii, ea fiind exact cea descoperita pe componenta scoasa din telefoanele Apple, deci informatia este cel mai probabil 100% reala.

iPhone 8 va avea o baterie cu capacitate de 2715 mAh, cu doar 24 mAh mai mare decat cea integrata in iPhone 8 plus, deci Apple a reusit ceva impresionant cu noul telefon. Practic, Apple a reusit sa inghesuie intr-o carcasa de iPhone 8, cu doar 3mm mai mare, o baterie de capacitate la fel de mare ca una integrata in iPhone 8 Plus, care are o carcasa cu peste 10mm mai mare, americanii meritand toate laudele.

iPhone X cu a sa baterie de 2715 mAh si ecran cu diagonala de 5.8 inch va oferi exact aceeasi autonomie ca iPhone 8 Plus, dar cu 2 ore mai mare decat cea oferita de catre iPhone 7. Practic, e posibil ca iPhone X sa aiba cea baterie in forma literei L pentru a putea fi integrata o capacitate atat de mare intr-o carcasa atat de mica, iar noi suntem cei care beneficiaza cel mai mult de pe urma acestei modificari a Apple.

iPhone X Capacitatea Bateriei Confirmata

iPhone X – capacitatea bateriei confirmata inaintea lansarii

iPhone X va avea practic o baterie cu peste 900 mAh mai mare decat cea integrata in iPhone 8, iar asta ii aduce si 2 ore de autonomie in plus fata de modelul cu ecran de 4.7 inch. Separat, se pare ca autoritatile de la TENAA confirma si posibila lansare a iPhone X intr-o culoare aurie, dar Apple nu a anuntat-o pe 12 septembrie, asa ca nu va faceti sperante foarte mari ca ea va fi intr-adevar oferita de americani.

iPhone X - Capacitate Bateriei Confirmata

iPhone X are deasemenea frecventa procesorului din noul chip A11 Bionic confirmata de catre cei de la TENAA, ea fiind de 2.4 GHz, cel putin pentru unele nuclee. E posibil ca doar nucleele dedicate proceselor complexe(4 la numar) sa functioneze la 2.4 GHz, in timp ce nucleele pentru procese simple(2 la numar) sa aiba o frecventa de lucru mai mica, dar asta vom afla abia dupa ce telefonul va fi alnsat.

iPhone X are ca data de lansare ziua de 3 noiembrie, insa incepand cu 27 noiembrie telefonul va fi disponibil pentru precomanda in zeci de tari de pe glob, inclusiv in Romania. iPhone X este cel mai asteptat telefon mobil al acestui an, insa compania Apple nu va avea nici pe departe suficient de multe unitati pentru a indeplini toate precomenzile care urmeaza sa fie inregistrate de catre clienti.

 • Srb Srb

  chiar superb…deci in mod normal battery usage din iPhone X va fi undeva mai apropiat de iphone plus..
  La anul cand va veni iPhone Plus de 6.5″ probabil vom avea baterie de 3000mAH, pt ca vor adopta probabil iarasi L shape

 • Srb Srb

  Facem un pronostic: cine se baga sa vina cu varianta lui proprie
  Eu zic ca de la deschiderea precomenzilor pe apple..com, eu zic ca ambele variante silver/space greu de 64 se vor epuiza in 1 ora. Iar dupa 2 ore si cele de 256. Deci dupa 2 ore, orice precomanda nu va mai avea ca termen de livrare 3 Noiembrie, ci probabil Decembrie

 • Puffy Mic

  Sau, un scenariu mai pesimist, undeva în Ianuarie 2018 pe la 1/2. Aștept cu interes primele reviewuri de pe net, deși, până acum majoritatea vlogerilor din domeniul Tech, spun că nu se merită achiziționat iPhone X și că mai bine aștepți până la anu..un exemplu este aici: https://www. youtube. com/watch?v=jQncmPyPh0s În mare parte îi dau și dreptate.

 • Srb Srb

  nu mi se pare ca e cel mai de incredere…asteptam, toti care au fost la event, spun ca este spectaculos din punct de vedere ca obiect si hardware, mai ramane soft sa vedem

 • Srb Srb

  si asta am zis si eu, la anul vom avea promotion pt ambele, si brightness probabil de 800-1000 nits
  Si da, daca nu iti permiti sa iei si acum iphone x si la anul, atunci si eu recomand sa il iei pe cel de la anul, pt ca va fi pachetul complet, pt mine promotion e un must have deja din mom ce avem display de minim5.8″

 • Puffy Mic

  La 7+-ul meu face figuri tare iOS 11-le..uneori nu-l pot folosi în landscape mode dacă vreau să intru la cameră glisând pe ecran de la drepata la stânga, de multe ori dă rateu, camera când o dau în landscape mode, preț de 1-2 secunde îmi apare un ecran negru; aplicația de muzică (pictograma) îmi apare pe ecran ca și cum ar fi fost blocată în momentul unui update, amprenta, la fel, mai dă rateuri..

 • Srb Srb

  mda, ca la orice varianta noua de iOS, sunt probleme. Eu tot timpul pt iphone astept ios11.1

 • ibadea

  Pronostic, in 10 min se vor epuiza cele de 64 si 30 min pentru cele de 256, estimez 12-15 mil de comenzi cu livrare la sfasit de noiembrie, chiar decembrie. Va fi un craciun dificil pentru Apple, cred ca nici dupa anul nou nu vor avea stocuri suficiente

 • amfetamin

  Se vede ca și-au dat silința la X și și-au băgat ceva in dezvoltarea lui 8/8+. La cât de mare e plus-ul puteau sa bage lejer un 3500 mah in el,Samsung cum de a putut sa bage in S8+ 3500 mah? Ăștia pe deasupra au mai și micșorat bateria și au crescut și greutatea la 202 grame de la 188 cât avea 7 plus.
  Iar in testele alea de autonomie între 7 plus și 8 plus ar fi bine de știut și cât este procentul de battery wear level la 7 plus fata de bateria noua a lui 8 plus.
  La ce baterii de calitate bagă Apple nu m-ar mira dacă 7 plus ar avea 2400-2500 mah reali din 2900 mah după un an de utilizare.

 • amfetamin

  5 minute maxim cel de 64 gb și 8-10 minute maxim cel de 256 gb.

 • Srb Srb

  Sunt “2layers” ce mananca din spatiu fata de un samsung
  3d touch si,mai nou,la ip x,numai e backlit
  Clar la anul vor veni si pt ip plus, cu L shape si placa de baza ceva mai mica

 • amfetamin

  Lasă Srb ca și 7 plus are aceasi lungime/lățime/inălțime,2 layere,3D touch ca și 8+. Și acolo de ce au reușit sa bage 2900 mah și in 8+ doar 2691 mah?

 • Srb Srb

  aa, nu zic asta, doar ziceam ca nu poate fata de SAMSUNG sa bage 3500mAH

 • Visan Teodor

  Sunt telefoane de 5 inch cu baterii de 5000mah,deci ce spui tu in articol?

 • Visan Teodor

  Borsetaaaaaaaaa!!!

 • Visan Teodor

  Daca Apple va avea disponibile doar 2mil unitati,tin si eu pariul.

 • Visan Teodor

  Pai noi ne cumparam telefoanele in functie de ce spun terte persoane?

 • Srb Srb

  YEA BABY

 • Visan Teodor

  Vezi sa fie de firma,cu scris mare sa vada romanul valoarea.

 • Srb Srb

  4000 mah vroiai sa spui? serios chiar exista de 4000-5000mag la 5″?

 • Visan Teodor

  Poftim?