iPhone X – Capacitatea Bateriei Confirmata

iPhone X are capacitatea bateriei confirmata astazi de catre autoritatile din China inaintea lansarii, compania Apple oferind o surpriza foarte placuta.

iPhone X are capacitatea bateriei confirmata astazi de catre autoritatile chineze de la TENAA, ele spunandu-ne ca Apple va integra in acest model o baterie mai mare decat cea din iPhone 8 Plus. Cei de la TENAA au confirmat acum aproape doua saptamani capacitatea bateriei iPhone 8 inaintea lansarii, ea fiind exact cea descoperita pe componenta scoasa din telefoanele Apple, deci informatia este cel mai probabil 100% reala.

iPhone 8 va avea o baterie cu capacitate de 2715 mAh, cu doar 24 mAh mai mare decat cea integrata in iPhone 8 plus, deci Apple a reusit ceva impresionant cu noul telefon. Practic, Apple a reusit sa inghesuie intr-o carcasa de iPhone 8, cu doar 3mm mai mare, o baterie de capacitate la fel de mare ca una integrata in iPhone 8 Plus, care are o carcasa cu peste 10mm mai mare, americanii meritand toate laudele.

iPhone X cu a sa baterie de 2715 mAh si ecran cu diagonala de 5.8 inch va oferi exact aceeasi autonomie ca iPhone 8 Plus, dar cu 2 ore mai mare decat cea oferita de catre iPhone 7. Practic, e posibil ca iPhone X sa aiba cea baterie in forma literei L pentru a putea fi integrata o capacitate atat de mare intr-o carcasa atat de mica, iar noi suntem cei care beneficiaza cel mai mult de pe urma acestei modificari a Apple.

iPhone X Capacitatea Bateriei Confirmata

iPhone X – capacitatea bateriei confirmata inaintea lansarii

iPhone X va avea practic o baterie cu peste 900 mAh mai mare decat cea integrata in iPhone 8, iar asta ii aduce si 2 ore de autonomie in plus fata de modelul cu ecran de 4.7 inch. Separat, se pare ca autoritatile de la TENAA confirma si posibila lansare a iPhone X intr-o culoare aurie, dar Apple nu a anuntat-o pe 12 septembrie, asa ca nu va faceti sperante foarte mari ca ea va fi intr-adevar oferita de americani.

iPhone X - Capacitate Bateriei Confirmata

iPhone X are deasemenea frecventa procesorului din noul chip A11 Bionic confirmata de catre cei de la TENAA, ea fiind de 2.4 GHz, cel putin pentru unele nuclee. E posibil ca doar nucleele dedicate proceselor complexe(4 la numar) sa functioneze la 2.4 GHz, in timp ce nucleele pentru procese simple(2 la numar) sa aiba o frecventa de lucru mai mica, dar asta vom afla abia dupa ce telefonul va fi alnsat.

iPhone X are ca data de lansare ziua de 3 noiembrie, insa incepand cu 27 noiembrie telefonul va fi disponibil pentru precomanda in zeci de tari de pe glob, inclusiv in Romania. iPhone X este cel mai asteptat telefon mobil al acestui an, insa compania Apple nu va avea nici pe departe suficient de multe unitati pentru a indeplini toate precomenzile care urmeaza sa fie inregistrate de catre clienti.

Articolul precedenteMAG anunta Livrarile Comenzilor iPhone 8
Articolul următoreMAG – 3200 LEI Reducere la Mac dupa iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.