iOS 11.0.1 – Descarca ipsw pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.1 poate fi descarcat in format ipsw pentru iPhone si iPad incepand din aceasta seara, fisierele fiind necesare pentru restore folosind iTunes.

iOS 11.0.1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, astfel ca orice utilizatori pot descarca actualizarea pentru a o instala in propriile iDevice-uri. Daca nu doriti sa folositi sistemul de Actualizare Software, Software Update, pentru a instala iOS 11.0.1 in iPhone si iPad, atuncia veti alternativa de a descarca un ipsw pe care sa il folositi cu programul iTunes pentru instalare.

iOS 11.0.1 va fi necesar in format ipsw pentru a face o reinstalare a sistemuluid e operare in cazul in care nu sunteti multumiti de modul in care functioneaza totul pe iPhone si iPad. iTunes si un ipsw sunt singura solutie de a reinstala iOS 11.0.1 pe iphone sau iPad, asa ca daca sunteti interesati sa faceti aceasta procedura, va fi nevoie de descarcarea unui asemenea fisier in calculatoarele voastre chiar acum.

iOS 11.0.1 – Descarca ipsw pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.1 Descarca ipsw iPhone iPad

iOS 11.0.1 poate fi descarcat in format ipsw folosind link-urile de mai jos :

8 COMENTARII

  1. Pentru ca sunt 2 modele cu modem-uri LTE Intel si Qualcomm. Intel are model A1778 si A1784 si Qualcomm are A1660 si A1661. Cele Qualcomm sunt mai rapide