iOS 11 – Marile Probleme Raportate pe iPhone

iOS 11 are marile probleme raportate pentru iPhone si iPad de catre utilizatorii care au facut actualizarea imediat dupa lansarea versiunii finale.

iOS 11 are marile probleme raportate pentru iPhone si iPad in mod constant in saptamana care a trecut din momentul lansarii versiunii finale si pana in prezent. iOS 11 are cea mai mica rata de adoptie dintre ultimele versiuni majore ale iOS lansate de catre compania Apple, iar pentru aceasta problema ar putea sta la baza si numeroasele plangeri ale utilizatorilor iPhone si iPad din ultimele zile de pe internet.

iOS 11 are o varietate de probleme raportate pe iPhone si iPad, insa cele mai mari dintre ele au legatura cu autonomia bateriei si cu incetinirea serioasa a iDevice-urilor. Performantele sunt o problema majora in iOS 11 pentru foarte multi utilizatori ai iPhone si iPad, iar problema cu autonomia ar putea fi legata de asta, deoarece e posibil ca anumite procese sa ruleze in background si sa consume resursele telefoanelor.

iOS 11 genereaza deasemenea foarte multe plangeri si din cauza aplicatiilor care se inchid din senin in timpul utilizarii, iar aici voribm despre aplicatii neoptimizate, sau probleme ale sistemului de operare. Combinam toate acestea si cu foarte multe probleme cu afisarea corecta a interfetei iOS 11, a sistemului de rotire a ecranului, a tastaturii, a aplicatiei pentru camera, dar si a altor functii majore pentru iPhone si iPad.

“Ever since I upgraded, launching apps is an absolute chore. Safari, Reddit, ESPN, Yahoo, texts, etc all have a terrible time opening. They either crash back to home, freeze and require closing the app or take well over a minute to load. I never had a single issue with my 7+ before last night and now suddenly it’s like this phone is stuck in quicksand. I’ve never had to hard reset this phone before but I’ve had to do it twice in the past two days.”

iOS 11 – marile probleme raportate pentru iPhone si iPad

iOS 11 genereaza uneori niste blocaje atat de serioase in aplicatii sau in utilizarea obisnuita incat este necesara repornirea fortata a telefoanelor pentru a le putea folosi. Utilizatorii se plang de toate aceste lucruri afirmand ca pana in momentul instalarii iOS 11 nu au avut vreo problema cu iPhone si ipad, iar din pacate numarul celor care reclama acest lucru creste de la o zi la alta, fara vreo rezolvare.

iOS 11 pare sa aiba probleme foarte mari si cu Control Center, separat de butoanele Wi-Fi si Bluetooth care sunt complet inutile, widget-ul pentru controlarea muzicii fiind inutil. Unele aplicatii actualizate dupa lansarea iOS 11 au avut unele probleme rezolvate, insa asta nu s-a intamplat pentru toata lumea, in unele situatii fiind necesara o reinstalare a iOS fara a folosi un backup vechi cu datele salvate.

“I’ve been using the beta and it’s been super fine for me. But now on the GM I get all the same issues. Apps don’t launch, or if they finally do they crash. Things are freezing and crashing. Sometimes just bringing up CC stalls my phone and makes it unresponsive. Something in the update broke the Bluetooth controls connection and now I can’t use the skip button from my transmitter (which worked in the beta) to change songs.”

iOS 11 are foarte multe probleme raportate de catre utilizatori, cam asa cum se intampla in fiecare an cand o noua versiune majora a iOS este lansata pentru iPhone si iPad. Din pacate, va trebuie sa asteptam ca Apple sa lanseze iOS 11.0.1 pentru a rezolva unele dintre aceste probleme, dezvoltatorii trebuind sa isi rezolve problemele propiilor aplicatii.

iOS 11 Probleme Raportate iPhone

54 COMENTARII

  1. Cum pot reveni la 10.3.3 ? Am incercat cu dfu mode, am incercat simplu numai cu shiftr restore, dar imi da o eroare.
    Am avut 11 beta, am sters profilul de beta, iar cand vreau sa instalez ios 11 sau 10.3.3 imi da aceeasi eroare…..

  2. Eu am vazut pe un iP 6 ca nici selectarea permanenta a majusculelor nu se mai face (sau s-a schimbat si aici procedeul?). Raman pe 10.3.3 (iP 6S).

  3. O alta problema, enervanta, pe care o am cu Iphone 7 dupa instalea IOS 11 este cea legata de bluetooth, care se activeaza singur cand ajunge in zona castilor blutooth sau carkit-ului.

  4. Pe ipad mini2 merge bine.Bateria tine bine dar poate e doar o parere avand capacitatea mare si nefolosind-o atat de mult ca un iphone.Insa pe 6s plus praf.Am revenut la 10.3.3 de 3 zile.Ios 11 arata aiurea pana ne obisnuim.Chestia cu control center e naspa si fara noima.Pe ipad porneste singur wifi inapoi chiar daca l-am oprit.Inca ceva pe iphone nu aveam scrisul sub iconitele din dock ,zici ca rea ceva tema din cydia

  5. Autonomia bateriei e sub orice critica. Nu pot sa-mi dau seama din ce cauza se scurge energia din baterie, inclusiv in stand by. Bineinteles cu IOS11

  6. Sâmbătă am instalat ios11 pe un 7plus si a rămas blocat in modul de recuperare. La reprezentanta spune ca trebuie sa plătesc o taxa de deblocare deși nu este vina mea si telefonul este cumpărat in urma cu 5 luni. Așa ca acum sta aruncat in sertar. Folosesc iPhone, iPad, IPod de mulți ani dar acum m-am convins ca Apple a devenit o mare porcărie.

  7. Stai ca apare acum Highlanderul ăla de srb srb care o va facă de cacao ca nu știți sa va utilizați aifoanele . Pe el îl tine între 7-10 zile bateria, cu toate aplicațiile deschise și singura data când i s-a blocat aifonu’ a fost când și l-a blocat , involuntar , in șifonier !?

  8. A venit 8+
    A venit 8+ la baiat
    Ce sa spun, APPLE
    Este altceva, cum arata cum se misca pur si simplu nu ai ce sa spui ca de fiecare data cand scot ceva
    Si vrajeala aia ca este 7+ cu alta forma asta este pentru cei care nu isi permit si se amagesc si ei saracii
    Astept X sa vezi atunci SF
    O zi frumoasa , ca eu am si sa-l stapanesc sanatos
    Vb cand vine x

  9. Eu totusi nu pot sa inteleg cum o companie gicantica, precum Apple, nu este in stare sa scrie soft ok. Parca Steve zicea ca “Apple is a Software Company”. Cum?…ca la fiecare update major apar o caruta de buguri. Ce pl mea, nu-si permite Apple testeri?? Sa vina-n Romania, ca avem o gramada. Ori asta, ori pur si simplu nu-i intereseaza.

  10. Unghia in gat, tu crezi ca toti sunt saraci ca tine,
    Saracule in silicon valley este disponibil de sapt trecuta
    In ficare an l-am avut imediat citeste toate com mele

  11. Pentru cei care întâlnesc eroarea 3503 când vreți sa faceți downgrade !! Dacă aveți acces la un mac încercați !!! Mie mi-a mers pe un mac instalat pe o mașina virtuală !

    Eu am probleme și cu wifi-ul ! Sta conectata la router dar nu am net pana ce nu opresc și repornesc wifi-ul ! De lag nici nu mai vorbim !

  12. Bago in mamica ta saracule, vb frumos aici ca nu suntem pe maidan unde ai copilarit tu
    Cata invidie si prostie au saracii frate, ei cred ca daca nu isi permit nimeni nu isi mai permite
    Hai gata ca nu imi stric ziua cu toate saraciile,

  13. Dan Mihai, da, pe vremea lui Steve erau softuri făcute cu cap, testate. Dacă erau mici probleme de soft, în maxim o săptămâna era update de soft și toată linia de IT-iști care făcuse acea problema era data afara. Testeri exista, însă pentru ei trebuie să existe bani, resurse etc etc. De ce să dea bani în plus pentru asta ? Sunt proști care dau banii pe produsele lor.
    SS, felicitări, ți-ai luat iPhone 8+. Și ? Cu asta ce vrei să demonstrezi ?

  14. SS serios acum, avem unu aici nu ne trebuie inca unu si mai si …. @Lucian ca sa gandesti iti trebuie creier dar el se pare ca nu are , deci cu siguranta nu s a gandint niciodata sau nu a gandit niciodata.
    Cei ca el nici macar nu si dau seama ca noi ne amuzam pe seama lor ?????

  15. Eu unul am probleme doar cu snapchat uneori .. destul de rar , in rest sunt mulțumit … probabil plangerile sunt de la telefoanele mai vechi și mai nașpa :))

  16. IAndrew dacă telefoanele mai vechi funcționează foarte bine cu un iOS lansat cu vreo câteva luni in urma (nu de vreo câțiva ani), de ce ar lansa Apple un update de iOS care pur ai simplu îți distruge plăcerea de a folosi acel telefon ? Dacă i-ar interesa și de cei care nu vor sa își schimbe telefonatele an de an, ar face un iOS calumea sau nu și-ar lasă clienții sa îl instaleze ! Dar pe hapsânii ăștia interesându-i doar profitul, fac un iOS bun doar pentru ultimul model se telefon lansat ! Sau poate nu mai sunt capabili ! Am tot criticat samsung ca os-ul lor este nașpa ! Pe când la samsung aceasta problema era datorită numărului foarte mare de telefoane ( configurații), Apple nu are nici o scuza, samsung a evoluat in privința softului pe când Apple involuează !! Păcat

  17. Dar aici nu e vorba neaparat de telefoane vechi. Eu mi-am instalat iOS 11 pe iPhone 7 și mergea f prost + autonomia bateriei mai mult decât proasta…

  18. Nu știu ce sa zic Lucian … depinde acum si de opiniile și gusturile fiecăruia … eu sunt de părere ca iOS e mai bun ca softul de la Samsung …

  19. Am telefonul de anul trecut si nu s-a blocat niciodata cu versiunile anterioare de iOS. Acum, cu mizeria asta de iOS11, mi s-a blocat ecranul si nu reusesc sa-l deblochez.

  20. Mai sărăcie cine te crezi tu , cocalar obosit , cine plm ești tu sa jignești pe toată lumea , se vede că nu ai cei 7 ani de acasă , daca mama ta este pe centura , o suge că să îți poată lua iPhone X , nu mai are timp de educația ta , copil cretin ce ești .!!!! ?????

  21. la mine functioneaza perfect IOS11 atat pe i7 cat si pe iPad air2.
    Bateria super ok , la Zaone i am trimis print screen aseara, poate confirma.
    Nu mi s a blocat, inchis nicio aplicatie.
    Pe iPad este sebzational IOS11, super functional, mult simplificat.

  22. cum naiba frate se poate intampla asa ceva….deci scot 10 beta builduri,au decat o singura configuratie de testat….si dupa 10 beta uri ,tot prost il realiseaza….vai de capul lor. eu pe seful de teste de la apple,l as concedia instant,la cati bani cer ,este inadmisibil
    10 beta uri…pfaaa

  23. Ia auzi zaone – ramai tu cu srb si catalin petrisor si laudati intre voi , iPhone, ios si Apple pana va saturati !!!

    La obiect – care lansare de iOS nu a avut o tona de probleme ? Aia care tot o ard cu vremea lui Steve Jobs – si atunci era tot asa .
    Mie iOS 11 imi merge foarte bine pe Note 8 !!! Bravo Apple !

  24. @.gelu: agreezi trivialitatile?iti face placere sa citesti cuvinte “deocheate”?
    Mie nu si imi doresc sa citesc comentarii pertinente, civilizate in limbaj.
    Cat despre laudat nu laud, “imi cer scuze de la tine” ca mi am permis sa scriu experienta mea in IOS11 cu deviceurile pe care le detin.
    Daca esti un asa de mare urmaritor al postarilor ar fi trebuit sa constati ca m am contrat de multe ori cu Zaone si am incercat sa fiu decent in exprimare( s a intamplat cred de vreo 2 ori sa sar calul, fapt care a dus la exprimarea scuzelor de rigoare),ulterior revizuindu mi limbajul.
    Mi am facut mea culpa si voi continua sa postez chiar daca nu sunt de acord cu Zaone,Srb,amfetamin sau orice alt participant la discutii dar decent.

  25. Actiunile apple sunt in cadere libera de doua saptamani – i8 nu se vinde, iOS 11 praf, urmeaza iX cu decupajul lui si o actiune va costa la 1 ianuarie 2018 cam cat o cafea la automat…
    Saracu’ Jobbs…

  26. Cristi, nu e la toti cancan. Te invidiez ca-ti merg toate perfect si nu-mi doresc sa te aud cand apare prima problema. Toate cele bune!

  27. Uneori nu mai functioneaza butoanele de volum. Trebuie sa-i dau restart ca sa-si revina. Blocajul apare in aplicatii (in Waze si ceva jocuri) dar ramane blocat pana la restart. Pe i7 deci nu pe vreo vechitura…
    In rest e OK.