iPhone 8 – Vanzari “exagerat” de Mici ?

iPhone 8 are vanzari exagerat de mici estimate de catre analisti, conform unui analist asiatic a carui parere este ca ele ar fi, de fapt, satisfacatoare.

iPhone 8 are vanzari “exagerat” de mici estimate de catre analistii din intreaga lume, conform unui alt analist care spune ca lucrurile n-ar sta chiar atat de rau pentru compania Apple. El spune ca vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus, care pot fi precomandate de aici din Romania, nu sunt chiar atat de mici precum considera foarte multa lume, ci in realitate ar fi foarte bune avand in vedere ca va fi lansat iPhone X.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu ar avea vanzari chiar atat de mici pentru a reprezenta o problema reala pentru compania Apple, ele fiind impartite in raport de 50/50 cu iPhone X. Avand in vedere faptul ca iPhone X va reprezenta cel putin 50% din vanzarile noilor modele ale iPhone lansate in acest an, iPhone 8 si iPhone 8 Plus inregistreaza vanzari mai mult decat bune, poate chiar peste asteptari.

iPhone 8 are aceste informatii privind vanzarile oferite in baza unor analize facute pentru rata de adoptie a noilor telefoane, aceasta fiind mult mai mica decat in cazul seriei iPhone 7. Ea este mai mica si decat rata de adoptie a iPhone 5S din anul 2013, insa iPhone 8 sunt lansate intr-o baza mult mai mare de utilizatori, asa ca e normal sa existe unele diferente, dar vanzarile sunt cel mai probabil similare.

iPhone 8 are vanzari are “exagerat” de Mici ?

iPhone 8 este vazut de catre unii ca fiind un esec pentru compania Apple, desi nu au fost anuntate cifre privind vanzarile, totul avand la baza lipsa czilor de la magazine si precomenzi cu produse livrate in ziua lansarii chiar si dupa un weekend. Acestea sunt informatii clare care sugereaza faptul ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au intr-adevar vanzari la fel de mari precum seria iPhone 7, desi existau alte asteptari.

iPhone 8 Plus ar fi mult mai atractiv decat iPhone 8 pentru clienti, acesta inregistrand, in aparenta, vanzari mai mari decat modelul cu ecran cu diagonala de 4.7 inch. iPhone 8 Plus a avut vanzari mai mari in weekend-ul lansarii decat orice alt model Plus lansat pana acum, semn ca oamenii isi doresc intr-adevar sa cumpere telefoane mobile care au ecrane cu diagonala mare, iar cu iPhone X Apple le indeplineste dorintele.

“We previously estimated the production weighting of new 2017 iPhone models at roughly 50% iPhone X and 50% iPhone 8/ 8 Plus. This matches what we believe is Apple’s (US) estimate for demand. We note that production of the iPhone 8 versus 8 Plus in 3Q17F is roughly split down the middle of a total of 16-18mn units.”

iPhone 8 ar putea fi ultimul model nou de iPhone care are ecran cu diagonaal de 4.7 inch, iar iPhone 8 Plus ultimul cu ecran de 5.5 inch, Apple dorind sa creasca diagonalele la 5.8 si 6.5 de anul viitor. Daca acest lucru se va intampla, vom vedea abia in 2018, asa ca pana atunci, iPhone 8 si iPhone 8 Plus raman telefoanele Apple care au vanzari “exagerat” de mici estimate de catre analisti in aceasta toamna.

iPhone 8 Vanzari exagerat Mici