iPhone X – cea mai Buna Veste Inaintea Lansarii

iPhone X are cea mai buna veste anuntata inaintea lansarii telefonului, el avand specificatiile tehnice finale confirmate in mod oficial de autoritatile chineze.

iPhone X are cea mai buna veste inaintea lansarii oferita de catre o agentie guvernamentala din China, care a reusit sa analizeze noul telefon al companiei Apple. V-am spus ieri care este capacitatea bateriei iPhone X, cei de la TENAA analizand noul telefon al companiei Apple pentru a il certifica in vederea vanzarii in China, iar asa am aflat specificatiile tehnice complete ale produsului pe care il vor vinde americanii.

iPhone X are specificatiile tehnice complete confirmate de catre cei de la TENAA cu o luna inaintea lansarii oficiale a telefonului pentru ca Apple trebuie sa treaca prin acest proces daca vrea sa isi vanda telefonul in tara. Din moment ce TENAA a certificat iPhone X pentru vanzare in China, este clar ca specificatiile sale tehnice sunt finale si compania Apple le-a stabilit si transmis celor care asambleaza telefoanele.

iPhone X a avut luna aceasta zvonuri care anuntau faptul ca specificatiile tehnice finale ale telefonului nu au fost stabilite de catre Apple si ca de aceea nu a inceput productia. Informatiile de ieri venite de la TENAA ne arata exact contrariul si confirma fara dubiu faptul ca iPhone X are totul stabilit de catre Apple, deci ramane ca productia sa fie crescuta substantial in urmatoarele saptamani inaintea lansarii.

iPhone X – cea mai buna veste inaintea lansarii

iPhone X ar fi fost produs deja de catre compania Apple in 2 milioane de unitati si inca 10 ar fi fost comandate la Foxconn pentru productie in luna octombrie. Din moment ce specificatiile tehnice finale ale iPhone X au fost deja stabilite de catre compania Apple, este foarte usor de crezut ca productia celor 2 milioane de unitati este reala, daca nu cumva Apple a produs chiar mai multe telefoane pana acum.

iPhone X ar trebui sa fie disponibil in pana la 12 milioane de unitati pana in momentul lansarii oficiale, iar cu aceasta cantitate cei de la Apple ar trebui sa multumeasca foarte multi clienti. Desigur ca nimeni nu poate spune sigur deocamdata cate unitati ale iPhone X vor fi gata pana atunci, dar Apple vrea sa creasca productia zilnica la cateva sute de mii de unitati, asa ca s-ar putea ajunge la o asemenea cifra.

iPhone X va fi disponibil pentru precomanda de aici incepand cu data de 27 octombrie in Romania, lansarea oficiala fiind programata pe 3 noiembrie in tara noastra, SUA, si multe alte tari. iPhone X este cel mai asteptat telefon mobil al acestei toamne si cu siguranta va aduce din nou cozi lungi in fata magazinelor Apple, sa cum se astepta lumea si pentru lansarea iPhone 8 de vinerea trecuta.

iPhone X Buna Veste Lansarii