iOS 11.0.1 – primele Impresii pe iPhone si iPad

iOS 11.0.1 si primele impresii pe iPhone si iPad dupa lansarea actualizarii din cursul serii trecute, toti utilizatorii de iDevice-uri putand sa o instaleze.

iOS 11.0.1 si primele impresii pe iPhone si iPad dupa lansarea oficiala a actualizarii pentru sistemul de operare dezvoltat de catre compania Apple pentru iDevice-uri. iOS 11.0.1 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, aceasta fiind prima actualizare pe care o avem disponibila dupa ce saptamana trecuta iOS 11 a fost lansat in versiunea finala de catre cei de la Apple pentru toata lumea.

iOS 11.0.1 are in mod oficial anuntate schimbari care rezolva problemele raportate de catre utilizatori si imbunatatesc experienta generala de utilizare a sistemului de operare. Practic, unele dintre problemele raportate pentru iOS 11 au fost rezolvate in iOS 11.0.1, insa separat de cea privind trimiterea de email-uri prin Microsoft Exchange, sau Outlook, cei de la Apple nu au specificat clar ce s-a rezolvat.

iOS 11.0.1 ruleaza pe al meu iPhone 7 Plus inca din cursul serii trecute, iar pana acum am observat o imbunatatire a performantelor pe telefon dupa instalare. Totul pare sa fie ceva mai rapid decat in cazul versiunii initiale a iOS 11, compania Apple parand sa fi modificat usor viteza de redare a animatiilor in iOS 11.0.1, astfel ca ar trebui sa aveti parte de o experienta ceva mai buna in folosirea telefoanelor si a tabletelor.

iOS 11.0.1 – primele impresii pe iPhone si iPad

iOS 11.0.1 nu-mi rezolva vreo problema cu aplicatiile pentru ca nici nu am avut probleme cu inchideri subite sau blocaje ale aplicatiilor pe iPhone, sau iPad. In aceasta idee, ramane ca voi sa imi spuneti daca iOS 11.0.1 rezolva aceasta problema pe telefoane sau tablete, unii utilizatori raportand ca lcururile s-au imbunatatit din acest punct de vedere, asa ca s-ar putea sa aveti si voi parte de o experienta buna.

iOS 11.0.1 pare sa rezolve si problema lag-ului butonului Home pe iPhone, cel putin in cazul telefonului meu, asa ca si aici avem parte de o imbunatatire a experientei de folosire. Separat de acestea, n-as putea sa va spun ca iOS 11.0.1 a imbunatatit ceva semnificativ pe al meu telefon, dar e posibil sa fi fost imbunatatita si autonomia bateriei, dar dupa o noapte e cam greu de spus asta.

iOS 11.0.1 este o actualizare intermediara a companiei Apple pentru iPhone si iPad, asa ca nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari de la ceea ce ne ofera Apple acum. Apple nu a imbunatatit, din pacate, problema sunetelor statice in apelurile iPhone 8, deci iOS 11.0.1 nu va ajuta cu asta si va trebui sa asteptati ca iOS 11.0.2 sa fie lansat oficial, iar asta s-ar putea intampla abia saptamana viitoare.

Voi ce experienta ati avut cu iOS 11.0.1 ?

iOS 11.0.1 impresii iphone ipad