WhatsApp, Facebook Messenger Gratuite in Avion

WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage vor putea fi utilizate gratuit in avioane pentru a trimite mesaje text de la peste 10.000 de metri inaltime.

WhatsApp si Facebook Messenger vor putea fi folosite gratuit in avioane impreuna cu alte aplicatii multumita unei noi initiative care a fost dezvaluite acum. WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage sunt serviciile care beneficiaza de gratuitate in avioane, companiile Facebook si Apple fiind serios avantajate aici pentru ca alte platforme separat de acestea nu fac parte din planul ce va fi initiat.

WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage vor putea fi utilizate gratuit de catre clientii cmpaniei Delta Airlines, care are curse aeriene in pe continentele americane. Ea va activa incepand cu ziua de duminica gratuitatea pentru utilizarea WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage in zborurile pe care le desfasoara, avioanele sale avand deja conectivitate la internet disponibila pentru clienti.

WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage oferite gratuit de catre Delta Airlines reprezinta de fapt un proiect de cateva miliarde de dolari, conform companiei, menit sa imbunatateasca experienta clientilor. Practic, toti cei care vor avea nevoie sa trimita mesaje prin WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage, vor putea face asta din avion, de la orice altitudine, insa aici vorbim doar despre trimiterea de mesaje text, pentru ca pozele si clipurile video vor fi blocate complet.

WhatsApp, Facebook Messenger vor putea fi utilizate gratuit in avioane

WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage vor fi, pentru inceput, singurele platforme incluse in acest program, dar in viitor vor fi cu siguranta incluse si altele. E putin probabil ca Apple si Facebook sa fi platit vreun ban pentru includerea WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage in proiectul Delta Airlines, dar sistemele aduna impreuna peste 2 miliarde de utilizatori de pe glob, peste 200 de milioane doar din SUA.

WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage vor fi utilizate gratuit in 800 de avioane ale Delta Airlines, 200 dintre ele urmand a avea totul pregatit din 1 octombrie. Inca 600 de avioane vor avea parte de upgrade-uri pentru a permite folosirea WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage in mod gratuit de catre clienti, iar asa se explica investitia de cateva miliarde de dolari pentru a face totul posibil, fara vreun cost suplimentar pentru clienti.

“Beginning Oct. 1, Delta Air Lines will become the first U.S. global carrier* to offer free mobile messaging, providing more customers access to free messaging than any other carrier. The airline will also have the most aircraft enabled with free messaging.”

WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage cu utilizare gratuita in avioane parea ceva de neconceput acum 1 an, insa iata ca in SUA totul devine pe deplin posibil. In Europa nu exista Wi-Fi in prea multe curse aeriene, asa ca nu putem vorbi despre WhatsApp, Facebook Messenger si iMessage, dar poate in cativa zeci de ani… cine stie, poate ca vom putea naviga pe net din avioane si in Europa.

WhatsApp, Facebook Messenger Gratuite Avion