iPhone 8 Space Grey Seamana cu Jet Black ?

iPhone 8 space grey este comparat cu un iPhone 7 jet black pentru a ni se arata cat de mare este diferenta intre culorile celor doua telefoane.

iPhone 8 space grey seamana cu iPhone 7 jet black in anumite clipuri video de prezentare pentru noul telefon al companiei Apple, dar totul este doar o iluzie optica a unor camere, sau monitoare. Asa cum noua culoare aurie a iPhone 8 este de fapt ruginie si nu similara cu cea a sapmaniei, versiunea space grey a iPhone 8 nu este similara cu culoarea jet black care s-a dovedit a fi arat de populara in seria iPhone 7.

iPhone 8 Plus space grey este comparat in imaginile de mai jos cu un iPhone 7 Plus jet black, iar chiar de la bun inceput puteti vedea ca exista o diferent clara intre culorile alese de Apple. Space Grey este practic un gri inchis, mai deschis decat jet black-ul folosit in seria iPhone 7, iar diferenta intre cele doua culori este destul de mare, asa ca daca sperati ca iPhone 8 sa arate ca un model jet black, sper ca v-ati lamurit.

iPhone 8 Space Grey Seamana cu iphone 7 Jet Black ?

iPhone 8 space grey jet black 3

iPhone 8 space grey mi-a generat initial impresia ca seama cu modelul jet black de anul trecut si chiar m-am gandit ca ele ar fi foarte apropiate in aspect. Din pacate, se poate vedea foarte clar ca gri-ul inchis ramane gri inchis, iar iPhone 8 este cu mult diferit fata de jet black, dar poate ca in viitor Apple va include si aceasta culoare pentru telefoanele care au cu carcasa din sticla integrata.

iPhone 8 space grey jet black 2

iPhone 8 are culoarea carcasei usor denaturata de catre sticla folosita pentru ea, asa ca inclusiv versiunea argintie pare alta din anumite unghiuri. Desigur ca era normal sa vedem diferente de acest gen din cauza vopselei aplicate pe carcasa din sticla a iPhone 8, dar macar acum stiti cum se prezinta lucrurile in realitate.

iPhone 8 space grey jet black 1

iPhone 8 space grey jet black