iPhone cu Functie Radio cerut de SUA

iPhone cu functie radio FM este cerut de catre autoritatile din SUA, care spun ca Apple ar trebui sa puna siguranta oamenilor inaintea profitului.

iPhone cu functie radio este o posibilitate in viitorul nu foarte indepartat, autoritatile americane cerandu-i companiei Apple sa activeze aceasta functie a telefoanelor. Probabil putini dintre voi stiti asta, dar iPhone are un chip radio inclus, doar ca Apple l-a dezactivat pentru ca nu vrea ca utilizatorii sa ascunde radio in loc sa plateasca pentru abonamente Apple Music, dar lucrurile s-ar putea schimba.

iPhone cu functie radio activa este cerut de catre presedintele FCC, autoritatea care certifica vanzarea de produse electronice in SUA. Cererea vine in contextul recentelor uragane care au devastat zone mari din SUA, autoritatile spunand ca daca si utilizatorii iPhone ar fi avut o functie radio pe telefoane, ar fi putut afla informatii importante transmise de catre ele in timpul uraganelor, cand internetul nu functiona.

iPhone cu functie radio cerut de SUA

iPhone este criticat de catre presedintele FCC pentru faptul ca nu are functie radio FM activata de catre compania Apple, el punand compania intr-o situatie in care pare ca nu-i pasa de clienti. El spune ca Apple ar trebui sa puna in prim-plan siguranta americanilor si nu banii, legand recentele dezastre naturale din SUA de faptul ca Apple refuza sa activeze functia radio FM pentru telefoanele sale iPhone.

iPhone este criticat si de alte agentii guvernamentale pentru lipsa functiei radio FM, compania Apple fiind presata din multiple parti pentru a activa aceasta functie. Desigur ca Apple nu va face nimic deocamdata si va astepta ca totul sa fie dat uitarii, dar autoritatile au optiunea de a obliga Apple sa activeze functia radio FM daca vor considera ca ea este utila pentru salvarea vietilor oamenilor.

“Apple is the one major phone manufacturer that has resisted doing so.  But I hope the company will reconsider its position, given the devastation wrought by Hurricanes Harvey, Irma, and Maria.  That’s why I am asking Apple to activate the FM chips that are in its iPhones.  It is time for Apple to step up to the plate and put the safety of the American people first.”

iPhone Functie Radio SUA

5 COMENTARII

  1. Și cu radio tot o sa plătesc abonament Apple , nu ar trebui sa își facă griji din punctul asta de vedere pt ca mai sunt o groaza de persoane ca mine in lumea asta , mai ales in America