iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat

iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple la o zi dupa ce iOS 11.1 beta 1 a fost oferit pentru utilizatori.

iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului de operare venind la doar o zi dupa ce iOS 11.1 beta 1 a fost lansat pentru dezvoltatori. iOS 11.1 Public Beta 1 este practic iOS 11.1 beta 1, dar in versiunea disponibila pentru utilizatorii obisnuiti, ambele oferind exact aceleasi lucruri, asa ca daca aveti una, nu are rost sa o instalati pe cealalta.

iOS 11.1 Public Beta 1 este oferit destul de repede de catre compania Apple, m-as fi asteptat ca actualizarea sa fie disponibila pentru iPhone si iPad abia dupa ce iOS 11.1 beta 2 va fi lansat. Totusi, avand in vedere ca iOS 11.1 beta 1 nu aduce foarte multe noutati importante, probabil Apple considera ca iOS 11.1 Public Beta 1 nu are cum sa afecteze foarte mult telefoanele utilizatorilor, asa ca ofera actualizarea.

iOS 11.1 Public Beta 1 poate fi instalat doar daca aveti un profil de testare beta instalat in telefoanele voastre, acesta putand fi obtinut de pe website-ul beta.apple.com. Aceste profil va permite sa instalati si versiunile public beta viitoare lansate de catre Apple, asa ca va puteti folosi de el oricat aveti nevoie pentru a testa orice versiuni noi ale iOS pe care le va lansa compania americana pentru noi.

iOS 11.1 Public Beta 1