Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat

iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat

iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple la o zi dupa ce iOS 11.1 beta 1 a fost oferit pentru utilizatori.

iOS 11.1 Public Beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului de operare venind la doar o zi dupa ce iOS 11.1 beta 1 a fost lansat pentru dezvoltatori. iOS 11.1 Public Beta 1 este practic iOS 11.1 beta 1, dar in versiunea disponibila pentru utilizatorii obisnuiti, ambele oferind exact aceleasi lucruri, asa ca daca aveti una, nu are rost sa o instalati pe cealalta.

iOS 11.1 Public Beta 1 este oferit destul de repede de catre compania Apple, m-as fi asteptat ca actualizarea sa fie disponibila pentru iPhone si iPad abia dupa ce iOS 11.1 beta 2 va fi lansat. Totusi, avand in vedere ca iOS 11.1 beta 1 nu aduce foarte multe noutati importante, probabil Apple considera ca iOS 11.1 Public Beta 1 nu are cum sa afecteze foarte mult telefoanele utilizatorilor, asa ca ofera actualizarea.

iOS 11.1 Public Beta 1 poate fi instalat doar daca aveti un profil de testare beta instalat in telefoanele voastre, acesta putand fi obtinut de pe website-ul beta.apple.com. Aceste profil va permite sa instalati si versiunile public beta viitoare lansate de catre Apple, asa ca va puteti folosi de el oricat aveti nevoie pentru a testa orice versiuni noi ale iOS pe care le va lansa compania americana pentru noi.

iOS 11.1 Public Beta 1

 • Pastravanu Silviu

  11.0.1 mi s-a parut mai rapid.. cel putin pare mai greoaie reactia butonului home. Inca sunt multe bug-uri nerezolvate, aplicatiile mai dau crash..
  Nota 5 de la mine! Mai au mult de lucrat la performante si stabilitate.
  (i7+)

 • Alexu

  Am i6s si degeaba.. nu s-a imbunatatit bateria absolut deloc (undeva la 6-7 ore daca il folosesc), telefonul avand doar 3 luni.. Poate ios final sa rezolve ceva 🙁

 • Cody

  IOS 11 just an junk

 • Ramona_Belgia

  Eu am iPhone 6s Plus și cu ios 11.1 mi se închide telefonul în timpul utilizării, 👎👎👎👎

 • Loz

  Cum se comporta ios 11 pe iphone SE?