iOS 11.1 beta 1 – Crestere Uriasa a Autonomiei

iOS 11.1 beta 1 are o crestere uriasa a autonomiei bateriei, pe iPhone 8 Plus compania Apple oferind o imbunatatire colosala pentru clientii sai.

iOS 11.1 beta 1 are o crestere uriasa pentru autonomia bateriei, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, diferenta fata de iOS 11.0.1 fiind foarte greu de explicat in vreun fel. Practic, pe iPhone 8 Plus iOS 11.1 beta 1 obtine o autonomie a bateriei ce este cu peste o ora mai mare decat cea obtinuta pe iOS 11.0.1, diferenta fiind uriasa si reprezinta mai bine de un sfert din autonomia obtinuta pe versiunea publica.

iOS 11.1 beta 1 este in momentul de fata in perioada de testare la compania Apple, iar de ce reuseste sa ofere o autonomie atat de mare pentru bateria iPhone 8 Plus e greu de spus. Avand in vedere ca iOS 11.1 beta 1 este deocamdata in perioada de testare, e greu de spus daca autonomia oferita acum va fi disponibila inclusiv in versiunea finala a sistemului de operare, dar Apple ne poate face si surprize placute.

iOS 11.1 beta 1 este oferit inclusiv in versiune public beta pe care o poate instala oricine, ea oferind exact aceelasi beneficii precum versiunea pentru dezvoltatori. Chiar daca iOS 11.1 beta 1 are autonomie extrem de buna pe iPhone 8 Plus acum, va recomand sa nu va faceti sperante extremd e mari ca acest lucru se va pastra inclusiv in momentul in care versiunea finala a sistemului de operare va fi disponibila.