Samsung Galaxy S9 – Doua Modele Descoperite

Samsung Galaxy S9 este deja in dezvoltare, doua modele fiind descoperite intr-o versiune a Android pregatita pentru noile telefoane ale Samsung.

Samsung Galaxy S9 are doua modele descoperite in proces de dezvoltare la compania Samsung in momentul de fata, ele fiind pregatite pentru a fi lansate in prima parte a anului viitor. Samsung Galaxy S9 afost descoperit in doua modele pentru ca Samsung a inceput deja sa testeze versiunea de Android care urmeaza sa fie folosita in aceste telefoane, iar ele sunt testate activ de ingineri.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt telefoanele pe care compania Samsung le are in momentul de fata in proces de dezvoltare, lansarea putand fi in perioada ianuarie – aprilie. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au testate doua versiuni separate ale Android, acestea fiind G960FXXU0AQI5 si G965FXXU0AQI5, numele de cod fiind similar cu cel folosit pentru seria Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor avea numele de cod SM-G960 si respectiv SM-G965, compania Samsung dorind sa pastreze o constanta in numele de cod pentru produse. COnform unor surse apropiate Samsung, dezvoltarea Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus a inceput la doua saptamani dupa ce Samsung Galaxy S8 a fost lansat oficial, lucru de asteptat pentru orice producator.

Samsung Galaxy S9 – doua modele descoperite

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt asteptate deja de foarte multi fani ai companiei Samsung pentru ca iPhone 8 si iPhone X deja capteaza atentia lumii intregi. Compania Apple a reusit sa faca uitate Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, asa ca acum Samsung trebuie sa accelereze dezvoltarea Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus in timp ce reduce preturile modelelor actuale.

Samsung Galaxy S9 este zvonit a fi pregatit pentru lansare cu un design extrem de similar cu cel al seriei Samsung Galaxy S8, ecranele urmand a avea aceeasi diagonala si aceeasi configuratie. Compania Samsung este ferm convinsa de faptul ca design-ul Samsung Galaxy S8 nu trebuie schimbat in seria Samsung Galaxy S9, astfel ca nu vom vedea schimbari vizuale mari, ci imbunatatiri hardware.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba integrat un nou chip Qualcomm Snapdragon 845 si un nou chip Exynoss, dar e greu de spus cat de puternice vor fi in comparatie cu chip-ul A11 Bionic. Samsung Galaxy S9 ar trebui sa ajunga pe piata in perioada ianuarie – aprilie, iar asta pentru ca ultimele zvonuri sugereaza faptul ca Samsung vrea sa grabeasca procesul de dezvoltare al telefonului pentru a contra seria iPhone 8 si iPhone X ale companiei Apple.

Samsung Galaxy S9 Modele Descoperite