Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 – Doua Modele Descoperite

Samsung Galaxy S9 – Doua Modele Descoperite

Samsung Galaxy S9 este deja in dezvoltare, doua modele fiind descoperite intr-o versiune a Android pregatita pentru noile telefoane ale Samsung.

Samsung Galaxy S9 are doua modele descoperite in proces de dezvoltare la compania Samsung in momentul de fata, ele fiind pregatite pentru a fi lansate in prima parte a anului viitor. Samsung Galaxy S9 afost descoperit in doua modele pentru ca Samsung a inceput deja sa testeze versiunea de Android care urmeaza sa fie folosita in aceste telefoane, iar ele sunt testate activ de ingineri.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt telefoanele pe care compania Samsung le are in momentul de fata in proces de dezvoltare, lansarea putand fi in perioada ianuarie – aprilie. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au testate doua versiuni separate ale Android, acestea fiind G960FXXU0AQI5 si G965FXXU0AQI5, numele de cod fiind similar cu cel folosit pentru seria Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor avea numele de cod SM-G960 si respectiv SM-G965, compania Samsung dorind sa pastreze o constanta in numele de cod pentru produse. COnform unor surse apropiate Samsung, dezvoltarea Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus a inceput la doua saptamani dupa ce Samsung Galaxy S8 a fost lansat oficial, lucru de asteptat pentru orice producator.

Samsung Galaxy S9 – doua modele descoperite

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt asteptate deja de foarte multi fani ai companiei Samsung pentru ca iPhone 8 si iPhone X deja capteaza atentia lumii intregi. Compania Apple a reusit sa faca uitate Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, asa ca acum Samsung trebuie sa accelereze dezvoltarea Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus in timp ce reduce preturile modelelor actuale.

Samsung Galaxy S9 este zvonit a fi pregatit pentru lansare cu un design extrem de similar cu cel al seriei Samsung Galaxy S8, ecranele urmand a avea aceeasi diagonala si aceeasi configuratie. Compania Samsung este ferm convinsa de faptul ca design-ul Samsung Galaxy S8 nu trebuie schimbat in seria Samsung Galaxy S9, astfel ca nu vom vedea schimbari vizuale mari, ci imbunatatiri hardware.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba integrat un nou chip Qualcomm Snapdragon 845 si un nou chip Exynoss, dar e greu de spus cat de puternice vor fi in comparatie cu chip-ul A11 Bionic. Samsung Galaxy S9 ar trebui sa ajunga pe piata in perioada ianuarie – aprilie, iar asta pentru ca ultimele zvonuri sugereaza faptul ca Samsung vrea sa grabeasca procesul de dezvoltare al telefonului pentru a contra seria iPhone 8 si iPhone X ale companiei Apple.

Samsung Galaxy S9 Modele Descoperite

 • Srb Srb

  Este normal sa fie doua
  S9 de 7” si S9 de 10”

 • alex

  Puteau mai mult de atat. Nu inteleg ce inseamna prostia asta de a scoate modele identice! Totusi diferenta de performante de la an la an nu e suficienta incat sa spui ca merita inlocuit s8 cu s9.

 • Pastravanu Silviu

  Pai intre i7 si i8/X diferenta nu e mare, ci insesizabila la chestiile de zi cu zi. Si daca comparam i7 cu iOS 10 vs i8/x cu iOS11, momentan am putea spune ca e un regres pa performante. Abia cand va aparea iOS 12 vom vedea diferente majore la cele doua generatii. Deci despre ce vorbim, ca si la 🍏 e in aceeasi situatie.

 • alex

  Pai este, dar cand va aparea ios 12, iphone x va avea cu ce sa se laude, pe cand iphone 7 va fi incet si lasat in urma.

 • George89

  Iar începi? Acum pana la ce diagonala e de bun simt?

 • George89

  iX și i8 nu au cum sa facă uitate S8 și N8 pentru ca sunt produse cu notorietate, în plus iX și i8 au problemele lor
  Panoul frontal cu siguranță nu o sa l modifice pentru ca ecranul dual edge e greu de personalizat, probabil ca vor micșora barele de sus și jos, probabil spatele o sa l modifice

 • Srb Srb

  eu zic, ca asa cum sunt este arhisuficient. Adica S8 de 5.8″ si Note de 6.3″
  Daca mai reduc si marginile de sus si jos, le vor face si mai compacte. Deci numai bine.

 • EuGeorge

  ar fi cazul sa apara intrucat S8 nu prea se mai vinde, pretul scazand foarte mult ( 1000 lei la unele magazine)