Huawei Mate 10 Pro va fi Scump ca iPhone X

Huawei Mate 10 Pro va fi aproape la fel de scump ca iPhone X in unele tari, iar asta in conditiile in care nu va oferi la fel de multe beneficii pentru clienti.

25

Huawei Mate 10 Pro va fi scump ca iPhone X, noul telefon mobil aparand deja in bazele de date ale unor operatori de telefonie mobila din Europa la preturi foarte mari. Conform informatiilor furnizate de catre surse din interiorul acestor operatori de telefonie mobila Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa fie vandut la preturi care incep de la minim 930 de euro in momentul lansarii, aproape la fel de scump ca Samsung Galaxy Note 8, dar mai ieftin decat iPhone X.

Huawei Mate 10 Pro va fi acompaniat pe piata de Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Lite, insa nu se stie cat vor costa acele modele, desi vor fi mai ieftine si decat iPhone X. Huawei Mate 10 Pro a avut dezvaluit dimineata noul design pe care compania Huawei doreste sa-l ofere pentru telefonul sau mobil, insa pretul de 930 de euro este unul exagerat pentru un producator de acest gen, dar asta va afla singur.

Huawei Mate 10 Pro va avea un ecran mai mare decat al iPhone X, insa mai mic decat al Samsung Galaxy Note 8, iar experienta va fi cel mai probabil inferioara amandurora. Huawei Mate 10 Pro nu va avea nici Face ID ca in iPhone X, iar daca va avea recunoastere faciala, va fi o gluma, pentru ca cel mai probabil va fi versiunea din Android care poate fi pacalita cu poze, dar chinezilor nu le prea pasa de asta.

Huawei Mate 10 Pro va fi scump ca iPhone X

Huawei Mate 10 Pro vine de la o companie recunscuta pentru echipamente de retelistica bune si telefoane ieftine vandute in cantitati mari in China, dar vrea sa concureze cu iPhone X. La pret va concura cu siguranta cu iPhone X, insa Huawei Mate 10 Pro in toata durata sa de viata nu va avea nici pe departe vanzari la fel de mari ca telefonul Apple in prima saptamana dupa lansare si nu doar pentru ca va fi extrem de scump.

Huawei Mate 10 Pro vine de la o companie care si-a invatat clientii cu telefoane ieftine care functioneaza de banii care sunt platiti pentru ele si cam atat, in contrast cu iPhone X. Huawei Mate 10 Pro, ca orice alt telefon Android la acest pret, va fi o dezamagire pentru cei care cauta calitate si fiabilitate, iPhone X putand oferi asta in banii platiti, insa nici Samsung si nici Huawei nu ofera asta acum si, probabil, prea curand.

Huawei Mate 10 Pro va fi un telefon Android extrem de scump, cu functii care cel mai probabil nu vor convinge oamenii sa plateasca “o caruta de bani” pe un telefon mobil, asa cum vor sa faca fanii Apple cu iPhone X. Lumea Android traieste din vanzarea de telefoane foarte ieftine, insa iPhone X forteaza producatorii Android sa creasca preturile propriilor produse, Huawei Mate 10 Pro fiind al doilea telefon cu pret exagerat, dupa Samsung Galaxy Note 8.

Huawei Mate 10 Pro scump ca iPhone X