Huawei Mate 10 Pro va fi Scump ca iPhone X

Huawei Mate 10 Pro va fi aproape la fel de scump ca iPhone X in unele tari, iar asta in conditiile in care nu va oferi la fel de multe beneficii pentru clienti.

Huawei Mate 10 Pro va fi scump ca iPhone X, noul telefon mobil aparand deja in bazele de date ale unor operatori de telefonie mobila din Europa la preturi foarte mari. Conform informatiilor furnizate de catre surse din interiorul acestor operatori de telefonie mobila Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa fie vandut la preturi care incep de la minim 930 de euro in momentul lansarii, aproape la fel de scump ca Samsung Galaxy Note 8, dar mai ieftin decat iPhone X.

Huawei Mate 10 Pro va fi acompaniat pe piata de Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Lite, insa nu se stie cat vor costa acele modele, desi vor fi mai ieftine si decat iPhone X. Huawei Mate 10 Pro a avut dezvaluit dimineata noul design pe care compania Huawei doreste sa-l ofere pentru telefonul sau mobil, insa pretul de 930 de euro este unul exagerat pentru un producator de acest gen, dar asta va afla singur.

Huawei Mate 10 Pro va avea un ecran mai mare decat al iPhone X, insa mai mic decat al Samsung Galaxy Note 8, iar experienta va fi cel mai probabil inferioara amandurora. Huawei Mate 10 Pro nu va avea nici Face ID ca in iPhone X, iar daca va avea recunoastere faciala, va fi o gluma, pentru ca cel mai probabil va fi versiunea din Android care poate fi pacalita cu poze, dar chinezilor nu le prea pasa de asta.

Huawei Mate 10 Pro va fi scump ca iPhone X

Huawei Mate 10 Pro vine de la o companie recunscuta pentru echipamente de retelistica bune si telefoane ieftine vandute in cantitati mari in China, dar vrea sa concureze cu iPhone X. La pret va concura cu siguranta cu iPhone X, insa Huawei Mate 10 Pro in toata durata sa de viata nu va avea nici pe departe vanzari la fel de mari ca telefonul Apple in prima saptamana dupa lansare si nu doar pentru ca va fi extrem de scump.

Huawei Mate 10 Pro vine de la o companie care si-a invatat clientii cu telefoane ieftine care functioneaza de banii care sunt platiti pentru ele si cam atat, in contrast cu iPhone X. Huawei Mate 10 Pro, ca orice alt telefon Android la acest pret, va fi o dezamagire pentru cei care cauta calitate si fiabilitate, iPhone X putand oferi asta in banii platiti, insa nici Samsung si nici Huawei nu ofera asta acum si, probabil, prea curand.

Huawei Mate 10 Pro va fi un telefon Android extrem de scump, cu functii care cel mai probabil nu vor convinge oamenii sa plateasca “o caruta de bani” pe un telefon mobil, asa cum vor sa faca fanii Apple cu iPhone X. Lumea Android traieste din vanzarea de telefoane foarte ieftine, insa iPhone X forteaza producatorii Android sa creasca preturile propriilor produse, Huawei Mate 10 Pro fiind al doilea telefon cu pret exagerat, dupa Samsung Galaxy Note 8.

Huawei Mate 10 Pro scump ca iPhone X

25 COMENTARII

  1. Să fim serioși…Huawei a vândut până acum telefoane pentru că făceau telefoane bune la preturi accesibile. Clienții Huawei in general sunt clienți care nu vor sau nu au să cheltuiască mai mult decât câteva sute de euro. Un Huawei cu un preț de aproape 1000€ este o adevărată aberație. Se pare că toți producătorii copiază prețurile Apple dar mai au până să ajungă ca ei.

  2. Ma dar de unde dracului stiti voi care o sa fie mai performant si cu cat. Pentru IphoneX mai avem de asteptat iar asta nici nu a fost testat. Lasati niste comentarii demne de toata mila.

  3. Și mie mi se pare o aberație acest preț, orice client Huawei care are acești bani aigur ar trece la Note 8 sau la un iPhone X.

  4. Nu mulțumesc! Pentru mine există două sisteme de operare și două mărci de telefoane: pe iOS iPhone iar pe Android Samsung. Nimeni nu se poate pune cu Samsung când este vorba de platforma Android

  5. Să fim serioși, pe Android, Samsung este regele. Nimeni nu face dispozitive mai bune ca Samsung. Restul sunt doar niste tentative și cum nu se pot apropia de standard-ul Samsung, au început să ridice preturile ca să dea aceeași senzație de “premium”.

  6. Pai daca nu ai pus mana pe un flagship Huawei nu te mai pronunta!
    Daca are ecran amoled curbat si face poze bune,nu inseamna ca e cel mai bun Android.
    Pune mana pe Pixel si Mate 9 sa vezi telefoane care nu se blocheaza si care nu se incalzesc!

  7. Eu nu pot să cumpăr toate telefoanele din lume și să îmi dau cu părerea. Dar pot citi opiniile celor care le-au cumpărat. De exemplu super telefonul tău are mai multe voturi negative decât pozitive pe Amazon. Sunt opiniile persoanelor care au cumpărat dispozitul și spun că este un gunoi. Vrei să-mi spui că Samsung nu are cel mai bun ecran din lume? Asta toată lumea o știe. Vrei să-mi spui că nu are cea mai buna cameră dintr-un smartphone? Asta toată lumea o știe. Samsung și iPhone fac cele mai bune poze. Huawei mai are până să ajungă ca Samsung.

  8. Eu acum am Iphone 7 Plus nu am Mate 9!
    Am testat si Huawei si Samsung si nu ma iau dupa parerile la toti retarzii de pe Amazon!
    Cele mai bune poze le face Pixel si Iphone iar recent Huawei a luat premiu pentru cea mai buna camera pentru un smartfone…
    Se pare ca pierd cam mult timp pe aici…

  9. Adică toti care au cumpărat dispozitivul după Amazon și spun că nu face banii sunt retarzi? Ce părere ai dacă cei care au cumpărat dispozitivul ar spune același lucru despre tine, care deții alt dispozitiv, adică iPhone, și nu acela despre care vorbești, adică Huawei? Una este să faci o proba la un telefon si alta este sa îl folosești zilnic. Aici sunt de acord cu tine, și mie mi se pare că pierzi cam mult timp pe aici.

  10. Se pare ca nu intelegi,cred ca mai mult de 20 de ani nu ai !
    Am avut Huawei P10 5 luni si S7 tot cam asa.
    La mine testat nu inseamna sa il tin in mana si sa ma joc cu el la un magazin!
    La Emag Mate 9 are numai 5 stele la review,pe youtube numai cuvinte de lauda.
    Acum daca tu cauti pareri pe Amazon unde toti saracii isi iau telefoane e problema ta!
    Si eu pierd timpul cu unii ca tine care habar nu au ce vorbesc!

  11. ??? deci după Amazon cumpără săracii și de la eMag doar bogații. Hai că m-ai distrat azi. In caz că nu știi review-urile se mai și cumpără. Și îți mulțumesc pentru compliment, că ai spus că nu am mai mult de 20 de ani.?

  12. Dacă nu știai Apple a plătit vedete sa folosească IPhone, sa nu mai zic de review-uri, deci nu cred ca a plătit Huawei mai multe review uri decât a plătit Apple

  13. Serios?!? Vai, cât de inteligent ești…chiar nu știam, bine că m-ai luminat tu. Se numește reclamă, marketing…toate companiile plătesc ca să apară în cinema, la tv, reviste, panouri…etc. De asemeni plătesc și youtuberi, formatori de opinie din presa scrisă cât și cea online. Cu siguranță Huawei nu a plătit mai mult ca Apple. Huawei nu are puterea financiară pe care o are Apple.