Digi Mobil Extinde Acoperirea 4G in Metrou

Digi Mobil a extins acoperirea 4G in metroul din Bucuresti, acum tunelurile dintre statii avand deasemenea semnal 4G, fata de acoperirea oferita doar in statii.

Digi Mobil extinde acoperirea 4G in metroul din Bucuresti, operatorul de telefonie mobila facand in mod oficial anuntul in cursul acestei zile pentru toti clientii din capitala. Conform celor de la Digi Mobil, incepand din 3 noiembrie tunelurile metroului din Bucuresti au acoperire 4G, deci clientii se vor putea bucura de viteze de navigare pe internet de pana la 75 Mbps oferite de catre aceasta retea extinsa a operatorului.

Digi Mobil avea pana acum acoperire 3G in tunelurile din metrou, deci puteau fi facute apeluri telefonice si se putea naviga pe internet cu viteza melcului in timpul calatoriilor. Digi Mobil mobil avea si acoperire 4G in statiile din metroul din Bucuresti, insa iata ca acum aceasta acoperire a fost extinsa la tunelurile dintre statii, deci utilizatorii vor putea naviga pe internet cu viteza unei broaste testoase si in metrou.

Digi Mobil a anuntat acum cateva luni ca va implementa acoperire 4G in metrou si ca va acoperi nu doar statiile, ci si tunelurile dintre acestea, obiectivul fiind realizat in totalitate de catre operator. Digi Mobil nu a anuntat si ce fel de investitie a facut pentru a putea acoperi cu reteaua 4G si tunelurile din metroul bucurestean, insa cel mai probabil vorbim despre o suma serioasa pentru a acoperi un spatiu atat de mare.

Digi Mobil extinde acoperirea 4G in metroul din Bucuresti

Digi Mobil a anuntat in vara ca va face investitii si mai mari in reteaua sa de telefonie mobila, pentru a extinde coenctivitatea 4G LTE si mai mult decat atat. Digi Mobil a anuntat deasemenea si ca va oferi servicii voce 4G pentru clientii sai din Romania, fiind ultimul operator care ofera conectivitate 4G la metrou, dar asta era de asteptat avand in vedere pozitia sa pe piata si calitatea serviciilor.

Digi Mobil are cele mai slabe viteze de internet mobil din Romania, dar si cea mai mica acoperire dintre toti operatorii telecom locali. Digi Mobil are totusi preturi mult mai mici decat restul, iar in comparatie cu Telekom ofera servicii marginal mai proaste pe partea de telefonie mobila, diferenta de pret pentru a alege abonamentele celor de la Telekom neavand vreo justificarea bazata pe motive reale.

Digi Mobil investeste constant in reteaua sa, insa nu va ajunge din urma concurenta decat cu miliarde peste miliarde de euro folositi pentru imbunatatirea retelei. Digi Mobil are aproape 3 milioane de clienti, majoritatea atrasi de la Telekom, competitori care a avut cel mai mult de suferit de pe urma ofertelor Digi Mobil, dar asta si pentru ca diferenta dintre serviciile oferite este marginala.

Digi Mobil Acoperire 4G Metrou