Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil Extinde Acoperirea 4G in Metrou

Digi Mobil Extinde Acoperirea 4G in Metrou

Digi Mobil a extins acoperirea 4G in metroul din Bucuresti, acum tunelurile dintre statii avand deasemenea semnal 4G, fata de acoperirea oferita doar in statii.

Digi Mobil extinde acoperirea 4G in metroul din Bucuresti, operatorul de telefonie mobila facand in mod oficial anuntul in cursul acestei zile pentru toti clientii din capitala. Conform celor de la Digi Mobil, incepand din 3 noiembrie tunelurile metroului din Bucuresti au acoperire 4G, deci clientii se vor putea bucura de viteze de navigare pe internet de pana la 75 Mbps oferite de catre aceasta retea extinsa a operatorului.

Digi Mobil avea pana acum acoperire 3G in tunelurile din metrou, deci puteau fi facute apeluri telefonice si se putea naviga pe internet cu viteza melcului in timpul calatoriilor. Digi Mobil mobil avea si acoperire 4G in statiile din metroul din Bucuresti, insa iata ca acum aceasta acoperire a fost extinsa la tunelurile dintre statii, deci utilizatorii vor putea naviga pe internet cu viteza unei broaste testoase si in metrou.

Digi Mobil a anuntat acum cateva luni ca va implementa acoperire 4G in metrou si ca va acoperi nu doar statiile, ci si tunelurile dintre acestea, obiectivul fiind realizat in totalitate de catre operator. Digi Mobil nu a anuntat si ce fel de investitie a facut pentru a putea acoperi cu reteaua 4G si tunelurile din metroul bucurestean, insa cel mai probabil vorbim despre o suma serioasa pentru a acoperi un spatiu atat de mare.

Digi Mobil extinde acoperirea 4G in metroul din Bucuresti

Digi Mobil a anuntat in vara ca va face investitii si mai mari in reteaua sa de telefonie mobila, pentru a extinde coenctivitatea 4G LTE si mai mult decat atat. Digi Mobil a anuntat deasemenea si ca va oferi servicii voce 4G pentru clientii sai din Romania, fiind ultimul operator care ofera conectivitate 4G la metrou, dar asta era de asteptat avand in vedere pozitia sa pe piata si calitatea serviciilor.

Digi Mobil are cele mai slabe viteze de internet mobil din Romania, dar si cea mai mica acoperire dintre toti operatorii telecom locali. Digi Mobil are totusi preturi mult mai mici decat restul, iar in comparatie cu Telekom ofera servicii marginal mai proaste pe partea de telefonie mobila, diferenta de pret pentru a alege abonamentele celor de la Telekom neavand vreo justificarea bazata pe motive reale.

Digi Mobil investeste constant in reteaua sa, insa nu va ajunge din urma concurenta decat cu miliarde peste miliarde de euro folositi pentru imbunatatirea retelei. Digi Mobil are aproape 3 milioane de clienti, majoritatea atrasi de la Telekom, competitori care a avut cel mai mult de suferit de pe urma ofertelor Digi Mobil, dar asta si pentru ca diferenta dintre serviciile oferite este marginala.

Digi Mobil Acoperire 4G Metrou

 • Mircea

  Ai tu ceva cu ăștia de la Digi Animal World 🐸

 • LucianS

  Se laudau acum cateva luni intr-un comunicat ca vor veni cu servicii noi pe linia 4G.Deocamdata nimic,doar metroul Bucuresti cu 4G.

 • Catalin Petrisor

  No coment🤓

 • x

  Eu sunt de 2 ani pe Digi și sunt f mulțumit !

 • ck

  Bravoo

 • Bobo

  16mb dl si 18.5 mb ul dimineata la metrou in p-ta Victoriei pe 4G de la digi. E f. bine ca raport cost/performanta. Cei care au ceva cu digi sunt ofticati ca ei platesc f. mult pentru serviciile de net de la oranfe, voda sau telekom.

 • Utilizator

  Eu sunt pe digi,diferența se simte cu orange dar pentru 2-3 secunde cu un telefon pe orange testate unul lângă altul nu merita diferența de câteva zeci de euro.

 • Esti sigur ca de fapt nu spun ca serviciile care costa 2 lei, sunt de 2 lei ?

 • Bobo

  Ba da, dar costa 2 lei!!! (in fapt 8.70 lei). Un coleg pe orange nu a fost atent la trafic cateva zile si avea de plata in plus cca 200 de lei si statea sa se certe cu ei….

 • mldvngabi

  Digi sa imbunătățească semnalul terestru ca este foarte slab. Sunt jalnici pe lângă alte retele

 • Bobby

  Digi are 2 ani pe partea mobila, orange a facut 20 de ani,daca vrei sa vb de digi,vb peste 20 de ani sa vedem daca au semnal sau nu

 • Catalin Petrisor

  Super multumit de DigiMobil.
  Sunt mai odihnit cu 2-3 secunde fata de amicii care utilizeaza orange😂👍

 • cipa

  3 ab nelimitat tel mobil + cablu (pachet standard) + net 300 mb ( e suficient ) = 100 lei. Io zic ca e bine ……

 • Aurel

  Zaone nici măcar nu are abonament la Orange.Foloseste cartela,sa fie sigur ca nu face costuri suplimentare.Culmea e ca afacerea lui are la baza netul fix de la RDS&RCS.