iOS 11.0.2 – Descarca-l pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.2 poate fi descarcat in format ipsw pentru iPhone si iPad de pe serverele companiei Apple multumita link-urilor din acest articol.

iOS 11.0.2 poate fi descarcat pentru iPhone si iPad in format ipsw din moment ce Apple a lansat in aceasta seara noua versiune a sistemului de operare pentru terminalele sale. Vorbim despre o actualizare asteptata de o saptamana de catre cei care au cumparat iPhone si iPad de la compania Apple, asteptarile fiind foarte mari de la iOS 11.0.2, actualizarea rezolvand o problema foarte importanta a telefoanelor.

iOS 11.0.2 poate fi instalat cel mai usor pe iPhone si iPad prin sistemul Software Update, Actualizare Software, oferit de catre compania Apple si va recomand sa il folositi. Daca aveti totusi nevoie de un ipsw pentru a instala iOS 11.0.2 prin intermediul iTunes pe iPhone, sau iPad, atunci acest articol vi le pune la dispozitie pentru a putea face instalarea si cu ajutorul unui calculator, desi procedura in sine nu este la fel de usoara.

iOS 11.0.2 – descarca-l pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.2 in format ipsw poate fi descarcat pentru iPhone si iPad folosind link-urile disponibile mai jos :

iOS 11.0.2 Descarca iPhone iPad

14 COMENTARII

  1. De ce nu-l pot descarca??
    Am șters profilul, l-am reinstalat, oprit/repornit, iar reinstalat profilul și tot nu pot!
    Ma puteți ajuta?
    Mulțumesc!

  2. Daca de obicei pe 6s cu ios 11 si 11.0.1 ajungeam la ora 18 cu 20%, acum cu ios 11.0.2 la ora 18 ,mai am 47%
    Utilizare aproximativ la fel, Concluzia mea este ca mi se pare mie ca tine mai bine incarcat. Oricum apple nu specifica in update-uri ca a facut imbunatatiri la consumul de baterie. Acum cred ca tine bateria la fel ca pe ios 10.3.3