iOS 11 – Butoanele Wi-Fi si Bluetooth NU merg

iOS 11 vine cu butoane Wi-Fi si Bluetooth regandite pentru Control Center, acestea neputand dezactiva functiile disponibile pentru iPhone si iPad.

iOS 11 are in noul Control Center regandit totul, incluslv modul in care functioneaza butoanele pentru activarea si dezactivarea Wi-Fi sau Bluetooth pe iPhone si iPad, ele devenind o gluma proasta pe care compania Apple o face cu zambetul pe buze pentru ca nu-i prea pasa de clienti.

iOS 11 NU mai permite dezactivarea Wi-Fi sau Bluetooth folosind butoanele din Control Center, ci doar deconectarea de la retele Wi-Fi sau dispozitive Bluetooth, aplicatia de setari trebuind folosita pentru a dezactiva complet aceste functii care consuma multa energie.

iOS 11 se conecteaza singur la retele Wi-Fi si dispozitive Bluetooth peste noapte, daca are la ce, in cazul in care nu dezactivati functiile din aplicatia de setari, insa in unele cazuri functiile s-au activat singure pentru utilizatori, sau ei nu au stiut de gluma proasta a celor de la Apple.

iOS 11 are aceasta functionalitate pentru butoanele Wi-Fi si Bluetooth chiar din prima versiune beta lansata de Apple si totdeauna am trait cu speranta ca in versiunea finala lucrurile vor reveni la normal, dar nu, Apple continua in prostie si a stricat butoanele care erau cu adevarat utile.

Multumim Apple, iOS 11 este un update grozav si o zi care trebuie tinuta minte, pentru ca din nou se modifica functii bune si se implementeaza decizii absolut tampite.

UPDATE: Apple a confirmat schimbarea pentru butoanele Wi-Fi si Bluetooth din iOS 11, asa ca toti cei care ati spus ca totul functioneaza bine pentru voi, ar trebui sa mai consultati manualul de utilizare al iPhone si ipad.

iOS 11 butoane Wi-Fi Bluetooth nu merg