WhatsApp – Schimbarea Majora Anuntata Astazi

WhatsApp a anuntat o schimbare majora astazi pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, ea afectand modul in care folosim aplicatia zilnic.

WhatsApp a anuntat o schimbare majora astazi pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, aceasta urmand a avea un efect asupra modului in care folosim platforma de mesagerie. WhatsApp este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta, iar anuntul de astazi este unul foarte important deoarece afecteaza toti utilizatorii care folosesc aplicatia pentru a comunica in fiecare zi.

WhatsApp a anuntat ca va implementa in platforma propriul set de caractere emoji pentru utilizatorii iPhone si iPad, acesta fiind diferit de cel folosit pana in prezent. Schimbarea facuta de catre WhatsApp este foarte importanta deoarece, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos caracterele emoji pe care le vom trimite folosind aplicatia vor fi diferite fata de cele pe care le vedeam pana in prezent in telefoanele noastre.

WhatsApp a implementat deja noile caractere emoji in versiunea pentru Android a aplicatiei sale, iar asa avem ocazia de a vedea cum arata caracterele emoji. Acestea sunt destul de similare cu cele folosite in iOS de catre compania Apple si preluate de la Emojipedia, deci WhatsApp va avea practic un set de caractere emoji standardizate care vor face afisarea mai usoara pe diverse platforme mobile.

WhatsApp Schimbarea Majora 2

WhatsApp – schimbarea majora anuntata astazi

WhatsApp face aceasta schimbare pentru a le oferi utilizatorilor noi motive de a mai deschide aplicatia si de a incerca noutatile care sunt disponibile pentru ea. In general companiile de acest gen ofera functii noi pentru a le oferi utilizatorilor motive sa mai revina la aplicatiile lor, iar pentru WhatsApp implementarea de noi emoji inseamna no imotive de a purta conversatii cu prietenii noastri.

WhatsApp sustine ca zilnic sunt trimise 1 miliard de mesaje in platforma sa, iar asta inseamna ca si foarte multe caractere emoji sunt utilizate pentru comunicare. WhatsApp nu a spus si cate caractere emoji sunt folosite in mesajele trimise de catre utilizatori, dar cu siguranta vorbim despre o cifra suficient de mare pentru a motiva schimbarea completa a caracterelor emoji afisate in aplicatie.

WhatsApp Schimbarea Majora 1

WhatsApp a implementata aceasta schimbare deocamdata doar in versiunea pentru Android a aplicatiei, semn ca vrea sa o testeze cu utilizatorii inainte sa decida daca o va oferi oficial. Schimbarea facuta de catre compania WhatsApp astazi pentru aplicatia sa va ajunge si in iOS la un moment dat, iar caracterele emoji standard pe care le stiti in acest moment urmeaza sa fie modificate cu cele pe care compania detinuta de Facebook intentioneaza sa le ofere.

3 COMENTARII