eMAG – Reduceri la Folii de iPhone 8, 8 Plus

eMAg are reduceri la folii de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul de fata, preturile fiind reduse dupa lansarea celor doua telefoane in Romania.

0

eMAG are folii iPhone 8 si iPhone 8 Plus vandute la reducere dupa ce telefoanele au fost lansate si pot fi cumparate de aici de catre cei interesati, livrarea putand fi facuta pentru produse chiar incepand de astazi in functie de stocurile care sunt disponibile la magazine, precomenzile fiind mici pentru ele.

eMAG are listate in aceasta pagina toate foliile care sunt compatibile cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acestea putand proteja ecranul telefoanelor de orice fel de accidente, asa ca daca veti aplica una, va veti asigura de faptul ca nu va trebui sa va inlocuiti prea curand ecranul in cazul in care il scapati pe jos.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus la precomanda de vineri, iar primele teste de rezistenta ne-au aratat ca telefoanele sunt la fel de fragile precum predecesoarele lor, deci ecranele se pot crapa daca intra in contact cu o suprafata dura de la o inaltime de peste 1 metru, asa ca ar trebui protejate.

eMAG ofera cateva zeci de folii pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul de fata in aceasta pagina, unele dintre ele avand reduceri destul de bine, modelele existente fiind atat din plastic, cat si din sticla, asa ca puteti alege materialul dorit, dar sticla are mai multe sanse sa protejeze mai bine ecranul.

eMAG ofera pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus o garantie extinsa la achizitie, iar daca o cumparati, va scutiti de probleme cu inlocuirea in caz de accident, dar costul acesteia este mai mare decat cel al unei folii, asa ca alegerea este la voi.

eMAG Reduceri Folii iPhone 8