iPhone a Salvat Viata unei femei in Atacul din Las Vegas

Un iPhone a salvat viata unei femei care participa la concertul in timpul caruia a avut loc recentul atacului armat din Las Vegas, cel mai sangeros din intreaga istorie a SUA. 59 de persoane au fost ucise de un nebun inarmat cu multiple arme automate, insa o femeie aflata la concertul din Las Vegas a supravietuit multumita telefonului sau iPhone, care i-a salvat viata si a oprit un glont care se indrepta spre ea.

Imaginea de mai jos arata carcasa distrusa a telefonului iPhone, femeia aratandu-i telefonul unui taximetrist care a transportat-o imediat dupa concert, el facand si poza cu pricina. Nu se stie unde anume era pozitionata femeia, sau in ce fel a fost telefonul lovit de catre glont, dar pare destul de clar faptul ca nu de telefon a fost primul implact, ci probabil vorbim despre un ricoseu dintr-un alt obiect dur.

Detalii suplimentare fata de ceea ce vedeti mai jos nu exista in momentul de fata si e putin probabil sa mai fie altele, insa intamplarea in sine este foarte interesanta. Faptul ca un telefon mobil, fie el iPhone sau alt tip de smartphone, poate salva viata unei persoane demonstreaza cat de importante sunt dispozitivele de acest gen in anumite situatii critice si cum ne pot ajuta chiar fara sa ne dam seama.

iPhone glont atac las vegas

24 COMENTARII

  1. Oficial Apple este singura care are wireless charging…deci iphone 8 sau 8 plus pe anumite QI chargers, incep sa se incarce si la 2cm deasupra pad’ului. Deci se incarca fara atingere.

  2. Sunt curios cum de nu a aparut si vreo stire cum ca IPhone a salvat viata cuiva dupa un atentat cu bomba… asteptam…

  3. Te cred în stare să stai o oră cu iPhone-ul în mână, deasupra padului de încărcare, la maxim 2 cm, și să râzi nebunește, transpirat leoarcă de efort: “SUPERB Apple! “

  4. Domne,am zis ca vine cu true wireless charging in 10ani, iar am avut dreptate,a venit in 2 ani
    Multumesc de aprecieri, va doresc o zi placuta

  5. Care true wireless? Nu ai nevoie de cablu pentru Pad? True wireless înseamnă să ții iPhone-ul unde vrei tu, și să se încarce

  6. Asa, si nu esti in continuare legat de pad, ametitule!! Cu ce te incanta ca sta la 2 cm deasupra padului?? Este inductie, si la incarcatoarele pe android este aceeasi chestie. Si la plita mea pe inductie este la fel, daca tin oala deasupra sticlei plitei, tot functioneaza.
    Una este sa il incarci la 2 metri distanta, si alta este sa il incarci la 2 cm distanta.
    Fizica are limitarile ei, dar tu ai prea multe limitari ca sa intelegi asta.

  7. nu, 2cm se numeste a fi legat? desteptule? 2cm, trece orice…fa si tu o diferenta…2CM DE AER. Nu mai conteaza, ideea am zis ca in 10 ani sigur vom avea, chiar daca este vorba de 1cm sau 1 m
    punct. Samsung nu are , ia-o in dos.
    Multumim Srb, am pariat cu tine si acum am castigat datorita viziunilor tale

  8. in alta ordine de idei, Pixelbook? iti place? mie mi se pare f nice. Mi se pare mult mai ok fata de Microsoft Surface Laptop.

  9. Câtă vreme iPhone-ul stă tot pe pad, este același principiu de inducție. Chiar dacă ar sta lângă Pad, același rahat ar fi, pentru că ești dependent se existența padului.

    Tu îți imaginai că stai în mașină și ți se încarcă smartphone-ul oriunde ar fi în acea mașină.
    Încă odată: tu ești prea habarnist ca să înțelegi limitările fenomenelor fizice.
    Transmiterea unei asemenea cantități de energie într-un timp scurt înseamnă existența unei unde radio puternice între emițător și iPhone. Pierderile de energie ar fi uriașe. Țesutul viu între emițător și iPhone ar fi distrus.
    Prea habarnist ești, oh Doamne…

  10. Omule lasa gargara se vede ca esti f frustrat ca am dreptate. 2cm de aer,fie ca sunt 2cm sau 2mm sau 2 metri inseamna fara atingere. Asa cum ai nevoie de router pt wifi..asa ai nevoie si de pad etc. iar cu Pi ai deja 10 cm,deci a sta pe pad asa pt cultura ta inseamna 0 diferenta,inseamna atingere intre pad si iphone,la fel si cu Picharger
    Doamne esti ofticos ca ai pierdut ca un copilas mic.
    Srb the best

  11. Ești penibil… Nu vorbim despre încărcare “touchless”, ci despre “wireless”.
    Până una alta, câtă vreme smartphone-ul este dependent de proximitatea imediată a padului nu este nicio mare brânză.
    Până una alta, bateriile iPhone-ului se umflă anormal. Halal încărcare…