iPhone 8 si Incarcarea Rapida – Parerea Mea

iPhone 8 are incarcare rapida, compania Apple oferind un sistem extrem de util pentru incarcarea in cele mai bune conditii ale telefoanelor noastre.

iPhone 8 are un sistem de incarcare rapida integrat de catre compania Apple incepand de anul acesta, el fiind capabil sa incarce 50% din baterie in maxim 30 de minute, sau mai repede. Din pacate, pentru a va bucura de incarcarea rapida pe care o ofera iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X este necesara cumpararea unor accesorii separate de la Apple, sau alti producatori, precum acest cablu si acest incarcator.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X trebuie incarcate cu un cablu ca acesta, compania Apple spunand ca sistemul impune doar utilizarea sa pentru a functiona. In cazul incarcatoarelor care trebuie folosite pentru a incarca rapid iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, nu este obligatoriu sa-l folositi pe cel de mai sus, oricare dintre cele de aici fiind utile, conditia fiind ca ele sa ofere minim 29W deci trebuie un incarcator de laptop.

iPhone 8 isi incarca rapid 50% din baterie in chiar mai putin de 30 de minute folosind accesoriile originale ale companiei Apple, iar incarcarea completa a bateriei se face in aproximativ 110 minute. Vorbim despre un timp cu pana la 40 de minute mai mic fata de cel atins in cazul incarcarii standard, aceasta durand in cazul iPhone 8 aproximativ 150 de minute, deci petreceti mai putin timp “legati” de o priza.

iPhone 8 si incarcarea rapida – parerea mea

iPhone 8 Incarcarea Rapida Parere 1

iPhone 8 are multumita sistemului de incarcare rapida o reducere consisetenta a duratei de incarcare a bateriei, dar diferentele mai mari vor fi pentru iPhone 8 Plus si iPhone X. Aceele telefoane au baterii cu aproape 1000 mAh mai mari decat iPhone 8, iar acolo incarcarea unei jumatati din baterie in doar 30 de minute va conta extrem de mult, pentru ca veti putea pleca la treburile zilnice fara griji.

iPhone 8 nu isi incarca toata bateria folosind sistemul de incarcare rapida, ci doar jumatate din ea, pentru a proteja bateria in cazul incarcarilor repetate in timp. Aceasta este o masura de protectie implementata de Apple pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, intreaga gandire fiind diferita fata de cea a producatorilor Android, care ofera incarcare rapida pentru aproape toata capacitatea bateriei.

iPhone 8 are, din punctul meu de vedere, un adevarat avantaj in sistemul de incarcare rapida si va recomand sa profitati de el pentru ca aduce doar beneficii pentru toata lumea. Da, accesoriile se pot dovedi a fi destul de scumpe, dar pentru a reduce substantial timpul de incarcare al bateriei iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, eu spun ca investitia merita, mai ales daca aveti mai multe terminale in casa.