eMAG – Apple Watch foarte Ieftin dupa Lansarea iPhone 8

eMAG are Apple Watch foarte ieftin dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, preturile incepand cu 1140 de LEI si fiind mai mici cu pana la 1500 LEI.

eMAG are Apple Watch foarte ieftin dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, ele putand fi cumparate de aici, preturile pentru ceasurile inteligente fiind cu pana la 1500 de LEi mai mici decat in mod normal, astfel ca va puteti bucura de deal-uri extrem de bune in momentul de fata.

eMAG vinde Apple Watch cu preturi care incep de la doar 1140 LEI in aceasta pagina, primul model al ceasului inteligent fiind extrem de ieftin in momentul de fata, in timp ce restul modelelor au preturi cu pana la 1500 de LEi mai mici dupa ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus si-au facut aparitia pe piata.

eMAG are Apple Watch in aproape toate modelele lansate vreodata de catre compania Apple, de la primul model si pana la cel mai recent, aproape toate versiunile fiind listate, mai putin cele cu conectivitate 4G, aceasta urmand a fi lansata cel mai probabil in 2018, dar va fi compatibila cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus de vinerea trecuta, insa reducerile la Apple Watch au inceput sa creasca imediat dupa prezentarea telefoanelor de catre Apple, iar in aceasta pagina le aveti listate pe toate multiple unitati cu preturi foarte bune fiind disponibile chiar acum.

eMAG separat de Apple Watch, are foarte multe produse Apple disponibile cu reduceri foarte bune, de la telefoane iPhone si pana la Mac-uri sau castile Beats.

eMAG Apple Watch Ieftin Lansare iPhone 8