iOS 11.0.2 – Probleme cu Bateria pe iPhone

iOS 11.0.2 are probleme cu bateria pe iPhone conform unui nou clip video aparut in cursul noptii trecute, acestea parand sa fie destul de grave.

iOS 11.0.2 are probleme cu bateria pe iPhone, deocamdata doar iPhone 8 si iPhone 8 Plus avand problema manifestata, dar asta nu inseamna ca alte modele sunt ferite. In clipul video de mai jos puteti veea prezentata problema descoperita dupa instalarea iOS 11.0.2 pe iPhone 8 Plus, ea avand legatura cu sistemul de incarcare al bateriei, compania Apple avand o noua problema majora de rezolvat acum.

iOS 11.0.2 arata ca bateria se descarca in timpul folosirii cand telefonul este conectat la un incarcator pentru incarcarea rapida, situatia in sine fiind una complet neobisnuita. Singurul produs Apple pentru care a fost raportata o problema similara a fost un vechi model al unei tablete iPad, iar asta acum cativa ani, asa ca sa vedem ceva de acest gen pentru iPhone 8 Plus in iOS 11.0.2 este surprinzator.

iOS 11.0.2 – probleme majore cu bateria pe iPhone

iOS 11.0.2 are deasemenea probleme si cu afisarea corecta a procentajului bateriei pe iPhone 8 Plus, acesta blocandu-se la o anumita valoare in momentul in care incarcarea incepe. Acea valoare este resetata doar dupa o repornire a dispozitivului, asa ca utilizatorul nu stie practic daca bateria sa s-a incarcat, sau nu, problema iOS 11.0.2 putand fi foarte frustranta pentru cei care-si lasa telefoanele la incarcat peste noapte.

iOS 11.0.2 nu are deocamdata o explicatie pentru aceasta problema si avand in vedere ca a aparut abia aseara, e posibil ca primele confirmari in masa sa vina in cursul acestei zile. Daca ati instalat deja iOS 11.0.2 pe telefoanele voastre, sunt curios a aflu in ce masura au fost ele afectate de aceasta posibila noua problema majora care ar putea genera probleme nu doar pe iPhone 8 Plus.

37 COMENTARII

  1. nare nici un comentariu o sa zica ca apple cel mai bun si se mai intampla ca inginerii de la apple o sa rezolve ca na e iphone doar…:)

  2. pe iphone 7 plus am problema cu descarcatul bateriei inca de la 11.0.1 . il pun la incarcat noaptea si il gasesc la 75% , 96% si arata ca nu incarca.

  3. Se pregătește încet si calculat de către inginerii Apple terenul pentru trecerea unanima la Ki X :)) Restul device-urilor la casat sau buy-back la bani mărunți 😉

  4. iPhone 8 Plus. In prima seara a scazut vreo 40%. Am ramas socat, dar am dat vina pe instalarea de aplicatii, backupul din cloud, etc. Aseara, dupa update la iOS 11.0.2, incarcat full la ora 20:00, acum este ora 09:00 si este la 99%. 99% dupa 12-13 ore de standby! Momentan, cel putin la mine, nu sunt probleme cu bateria.

  5. Incearca cu alt incarcator, daca nu, reset iPhone, set as new iphone, vezi daca se comporta la fel. Daca da, mergi la garantie cu el.

  6. Iph 8+. Se descarca de seara pana dimineata 30%. Plus ca am zumzet in casca la unele convorbiri. Sper cu 11.02 sa se elimine

  7. Când mai zic unii iOS nu se compara cu Android, au mare dreptate.
    Pe Android e imposibil sa vezi o mizerie de bug cum este acesta ?
    Sa-i mai adauge 2 nuclee la procesor și 1gb ram :))

  8. ai dreptate uite android oreo :
    1)weird battery drain, UI lag, freezes, various issues with sound, issues with calls, random reboots, issues with the new Picture-in-Picture feature, device recognition problems, camera problems, fingerprint issues, unlock problems, Enterprise problems, and various issues with apps.
    2)sucking up mobile data when Wi-Fi is turned on. The company is working on a permanent fix but it’s unclear when it’ll arrive.
    3)Android 8.0 Oreo is plagued with widespread Bluetooth issues
    4)Android Oreo Random Reboots
    5)Android Oreo Sound Problems

    Si astea asa de incalzire din partea a catorva useri…pt ca stim Oreo probabil au 1 mil de useri…pe cand ios11, au zeci de mil si nah…

  9. Eu de la 11, chiar ai dup update la .01 apoi .02, am aceeasi problema. Noaptea se potneste wi-fi ul. Cred ca daca sta cateva ore in standby, ceea ce ziua nu se intampla, porneste, dar fara exceptie, de fiecare data antena de wifi. Mega strange………

  10. Nu am problema cu incarcarea pe 8+ ios 11.0.2, l-am incarcat chiar dimineata in timp ce-l foloseam. Iar pe timp de noapte bateria scade doar 1-2% in 8-9 ore

  11. Primești des update pentru problemele apărute și apar alte probleme odata cu acest update. Cum sa nu fi mulțumit?! Calitatea update-urilor ar trebui sa conteze nu cantitatea lor, probabil așa gandesc și ei, cât mai des sa fie, nu contează ca le fușerim.

  12. Eu am probat toate versiunile care sunt încă acceptate de Apple pentru instalare și eu am ajuns la concluzia că ai IOS 11 Este cel mai bun la baterie și la tot

  13. Ai frate lasa ma tu srb si care mai aberati..am iphone de la primul aparut si spun cu tarie ca e cel mai slab ios cu multe multe multe bug uri…ce se rezolva?un rahat se rezolva.rezolva doua si apar cinci.ce pupi atata in rozeta haifonu’?da e printre cele mai bune telefoane dar ios 11 e de tot rahatul si punct

  14. daca il tii pe off din setari pai ramane off tot timpul, nu se mai conecteaza la nicio retea wi-fi… cum de zici mai sus ca ti se porneste wi-fi noaptea? Nu are cum, decat daca “opresti” wi-fi din Control Center se intampla ce spui tu
    bateria se descarca mai repede pe 4G decat pe wi-fi

  15. Vai de ei dar mai ales vai de noi care am platit bani pentru iDevice-uri. De fiecare data au timp aproximativ 1 an pentru a dezvolta urmatorul software si cand se lanseaza e praf si pulbere. Update din update pana o sa se miste din ce in ce mai greu ca sa facem upgrade la urmatorul device. Asta cu siguranta a fost ultimu iShit pe care l-am cumparat ( 6SE).

  16. Eu am probleme cu bateria inca de la ios 11. Dupa 5 ore de ascultat muzica aveam 95% de la 100%, si acum pentru 4-5 ore in standby imi dispar 30 de procente din baterie. Plus zona din dreapta sus este aproape mereu calda. Acum 3 zile mi am si schimbat bateria, crezand ca ea este de vina (iphone 6s, a avut ceva cicluri de incarcare). Baterie nou, originala, schimbata la iStyle si tine mai putin decat cea veche, a ramas doar problema de soft. Tine procesorul sub o incarcatura mare fara sa fie nevoie. De aia consuma in srandby 30% in 4 ore, asta este consumul de energie pentru o incarcatura mare a procesorului.

  17. Ieri am facut update de la 10.3.3 la 11.0.2 pe i7 plus.
    La ora 15 l-am scos de la incarcat 100% si acum la 14 l-am pus, avand 1%. Utilizat mediu pt apeluri, sms, whatsapp si cateva poze. In jocuri se termina bateria mult mai repede decat inainte. De la 4% a sarit direct la 1% . Pus la incarcat de la 1% a sarit la 6%. In rest functioneaza perfect.

  18. Salutare!!
    Am trecut la 11.0.2 pe un iphone 6 de 16 gb. ACum telefonul abia daca mai are una-doua liniute la semnal, nu pot suna , nu pot fi sunat ,decat dupa 4-5 incercari. S-a mai intamplat asta cuiva??

  19. Am aceeasi problema pe un Iphone 5S. Plus ca se descarca mult mai repede bateria. Azi la ora 07.00 avea 100% iar la ora 12.00 35% fara prea multa activitate. Sper sa se rezolve.