Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – Comparatie Detaliata

Google Pixel 2 XL apare intr-o comparatie detaliata cu iPhone 8 Plus dupa prezentarea oficiala facuta in cursul serii trecute de catre compania Google.

Google Pixel 2 XL si iPhone 8 Plus apar astazi in prima comparatie detaliata care ne arata design-ul celor doua telefoane, dar si functiile pe care produsele le ofera pentru clienti. Google Pixel 2 XL este modelul mai important prezentat in cursul serii trecute de catre compania Google, el aducand schimbarile cele mai mari pentru ca includem aici si un nou design pentru panoul frontal unde avem ecranul.

Google Pixel 2 XL are dimensiuni extrem de apropiate de cele ale iPhone 8 Plus, in ciuda faptului ca are un ecran a carui diagonala este cu 0.5 inch mai mare, aceasta fiind o mare realizare a Google. Din pacate Google Pixel 2 XL nu are totusi o carcasa din sticla, ca iPhone 8 Plus, iar asta i-ar fi adus telefonului mai multe aprecieri decat carcasa in doua bucati pe care compania Google continua sa o ofere pentru clienti.

Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – comparatie detaliata

Google Pixel 2 XL are totusi o camera mult mai buna decat cea a iPhone 8 Plus, conform expertilor in fotografie, ea avand cateva poze prezentate si in aceasta comparatie detaliata. Google Pixel 2 XL costa cam la fel ca iPhone 8 Plus in momentul de fata si poate fi precomandat de aici de catre cei interesati, preturile fiind apropiate de cele din SUA, insa usor mai mari pentru ca ne desparte totusi un continent.

Google Pixel 2 XL vrea sa fie un concurent major pentru iPhone 8 Plus si iPhone X, insa mai are nevoie de foarte multe inainte de a putea concura serios cu produsele Apple. Google Assistant si functiile actionate de strangerea marginilor nu vor avea vreodata intaietate in fata Face ID, insa Google Pixel 2 XL are totusi functie Portret pentru selfie-uri, ca iPhone X, deci probabil si aici va fi laudat din multe puncte de vedere.