Prima Pagina iPhone X iPhone X a fost Certificat pentru Vanzare

iPhone X a fost Certificat pentru Vanzare

iPhone X a fost certificat pentru vanzare de catre autoritatile americane, semn ca specificatiile prezentate de catre Apple raman finale pentru telefon.

iPhone X a fost certificat pentru vanzare in SUA, compania Apple trimitand telefonul la autoritatile americane de la FCC, care l-au analizat si permit vanzarea in tara. iPhone X a fost testat de catre cei de la FCC pentru a fi siguri ca telefonul indeplineste toate standardele de calitate si cerintele necesare pentru a fi pus in vanzare in SUA, deci este clar ca specificatiile sale au fost finalizate deja.

iPhone X a fost prezentat oficial de catre compania Apple fara a fi trimis in prealabil pentru certificare in vederea vanzarii, dar lucrurile s-au rezolvat zilele acestea. Fiind autorizat pentru vanzarea in SUA, iPhone X urmeaza sa fie adus in magazinele companiei Apple si cele ale partenerilor inainte ca precomenzile sa inceapa in data de 27 octombrie, lansarea oficiala urmand a avea loc in data de 3 noiembrie.

iPhone X era prezentat pe website-ul Apple cu mentiunea faptului ca telefonul nu fusese inca certificat de catre autoritatile americane, asa ca acum aceasta mentiune poate fi stearsa. Cei de la Apple sunt deasemenea siguri de faptul ca iPhone X indeplineste toate cerintele FCC pentru vanzare, deci nu mai trebuie modificat in vreun fel inaintea lansarii, desi era greu de crezut ca acest lucru s-ar putea intampla oricum.

iPhone X a fost certificat pentru vanzare

iPhone X este in momentul de fata in productie foarte limitata deoarece partenerii companiei Apple au probleme foarte mari in a produce componentele si telefoanele Apple fara probleme. Din pacate vorbim despre productie in cantitati foarte mici pentru iPhone X in momentul de fata, iar asta in principal din cauza noii camere TrueDepth pentru telefon, ea fiind utilizata pentru sistemul Face ID.

iPhone X este cel mai important telefonul Apple din ultimii ani, el reprezentand 10 ani de istorie si evolutie pentru cei din Cupertino, de aici venind si denumirea confuza. Foarte multa lume inca nu stie cum sa pronunte in mod corect numele acestui telefon, dar poate ca asa si-a si dorit compania Apple pentru ca iPhone X sa ramana in mintile si gandurile tuturor pana in momentul lansarii si dupa aceea.

iPhone X va fi lansat in premiera si in Romania chiar din primul val, precomenzile urmand a incepe in data de 27 octombrie in toate tarile in care Apple vrea sa il vanda. iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie in SUA, dar si in Romania, aceasta fiind prima oara cand un nou model foarte important al iPhone este vandut in tara noastra chiar din prima zi, dar stocurile vor fi atat de limitate incat nici nu va mai prea conta.

iPhone X Certificat Vanzare

 • Srb Srb

  Superb

 • Pastravanu Silviu

  1 din 10 fost aprobat! Superb! 😂🤐

 • Hammer

  “precomenzile urmand a incepe in data de 27 octombrie in toate tarile in care Apple vrea sa il vanda. iPhone X va fi lansat pe 3 octombrie in SUA, dar si in Romania” Chiar asa? Precomenzile se fac dupa ce se lanseaza?

 • Mihaela

  Va fi lansat pe 3 noiembrie. Cu precomenzile ai spus corect: 27 octombrie.

 • yeeeey can’t waait! ❤️

 • Customers will be able to order iPhone X beginning Friday, October 27, with availability beginning Friday, November 3, in Andorra, Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Greenland, Guernsey, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Ireland, Isle of Man, Italy, Japan, Jersey, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Romania, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, UAE, the UK, the US and US Virgin Islands.

 • Stilumeu 2peu

  Cum a trecut asta testele nu stiu..si i8 cum a trecut ca sunt stricate toate toate

 • Bogdan Marian

  nu știu ce e superb faptul ca apple are probleme cu producția lui iphone x adica doar 1 din 10 e utilizabil wow chiar e ceva.

 • Srb Srb

  zvonuri…atata timp cat eu pot sa am pe 3 noiembrie cele 2 precomenzi ce ma intereseaza ce tampenii debitezi tu pe aici bazate pe zvonuri..sau daca nu sunt zvonuri arata-mi articolul pt presa data de Apple