iPhone X a fost Certificat pentru Vanzare

iPhone X a fost certificat pentru vanzare de catre autoritatile americane, semn ca specificatiile prezentate de catre Apple raman finale pentru telefon.

iPhone X a fost certificat pentru vanzare in SUA, compania Apple trimitand telefonul la autoritatile americane de la FCC, care l-au analizat si permit vanzarea in tara. iPhone X a fost testat de catre cei de la FCC pentru a fi siguri ca telefonul indeplineste toate standardele de calitate si cerintele necesare pentru a fi pus in vanzare in SUA, deci este clar ca specificatiile sale au fost finalizate deja.

iPhone X a fost prezentat oficial de catre compania Apple fara a fi trimis in prealabil pentru certificare in vederea vanzarii, dar lucrurile s-au rezolvat zilele acestea. Fiind autorizat pentru vanzarea in SUA, iPhone X urmeaza sa fie adus in magazinele companiei Apple si cele ale partenerilor inainte ca precomenzile sa inceapa in data de 27 octombrie, lansarea oficiala urmand a avea loc in data de 3 noiembrie.

iPhone X era prezentat pe website-ul Apple cu mentiunea faptului ca telefonul nu fusese inca certificat de catre autoritatile americane, asa ca acum aceasta mentiune poate fi stearsa. Cei de la Apple sunt deasemenea siguri de faptul ca iPhone X indeplineste toate cerintele FCC pentru vanzare, deci nu mai trebuie modificat in vreun fel inaintea lansarii, desi era greu de crezut ca acest lucru s-ar putea intampla oricum.

iPhone X a fost certificat pentru vanzare

iPhone X este in momentul de fata in productie foarte limitata deoarece partenerii companiei Apple au probleme foarte mari in a produce componentele si telefoanele Apple fara probleme. Din pacate vorbim despre productie in cantitati foarte mici pentru iPhone X in momentul de fata, iar asta in principal din cauza noii camere TrueDepth pentru telefon, ea fiind utilizata pentru sistemul Face ID.

iPhone X este cel mai important telefonul Apple din ultimii ani, el reprezentand 10 ani de istorie si evolutie pentru cei din Cupertino, de aici venind si denumirea confuza. Foarte multa lume inca nu stie cum sa pronunte in mod corect numele acestui telefon, dar poate ca asa si-a si dorit compania Apple pentru ca iPhone X sa ramana in mintile si gandurile tuturor pana in momentul lansarii si dupa aceea.

iPhone X va fi lansat in premiera si in Romania chiar din primul val, precomenzile urmand a incepe in data de 27 octombrie in toate tarile in care Apple vrea sa il vanda. iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie in SUA, dar si in Romania, aceasta fiind prima oara cand un nou model foarte important al iPhone este vandut in tara noastra chiar din prima zi, dar stocurile vor fi atat de limitate incat nici nu va mai prea conta.

iPhone X Certificat Vanzare