iPhone X si o Problema ce Devine Ingrijoratoare

iPhone X ar putea fi afectat de o problema care devine tot mai ingrijoratoare din cauza cazurilor raportate pana acum si a tacerii companiei Apple.

iPhone X ar putea fi afectat de o problema care devine ingrijoratoare, deoarece se pare ca Apple nu a creat chiar toate telefoanele sale egale anul acesta. iPhone X va fi lansat de catre compania Apple pe data de 3 noiembrie, iar pana atunci ne vom lamuri daca o problema serioasa ce afecteaza noile iPhone 8 Plus va ajunge inclusiv in telefonul de 1000 de dolari pe care Apple vrea sa il vanda de luna viitoare si care e asteptat de multa lume

iPhone X are aceeasi baterie ca iPhone 8 Plus, adica aceea care se umfla acum in carcasele unora dintre telefoane si le crapa, facandu-le imposibil de folosit. Pana acum au fost raportate 5 cazuri de telefoane iPhone 8 Plus ale caror baterii s-au umflat fie in timp ce erau lasate la incarcat, fie in timp ce erau in transport catre clienti, compania Apple investigand problema fara a oferi informatii cu privire la acest defect, desi lansarea iPhone X se apropie.

iPhone X lansat cu baterii umflate si carcase crapate ar fi un adevarat dezastru pentru compania Apple, pentru ca vorbim despre un smartphone stupid de scump, care s-ar strica intr-un mod mai stupid. Deocamdata exista milioane de iPhone 8 Plus si doar 5 cazuri cunoscute de baterii umflate, insa cine stie cate ar mai putea fi neraportate, iar acesta este cel mai ingrijorator lucru inaintea lansarii iPhone X.

iPhone X si o problema ce devine tot maii ngrijoratoare

iPhone X ar trebui sa fie perfect, sau cat mai aproape de perfectiune, avand in vedere banii pe care ii cere Apple pe el, dar s-ar putea sa nu fie asa. Daca ar fi sa ma intrebati, va spun ca n-am crezut initial ca problema bateriilor umflate ale iPhone 8 Plus este una reala, cum nici anul trecut nu a fost una reala pentru iPhone 7 Plus, dar noile cazuri ma fac sa ma intreb daca nu cumva Apple a gresit undeva si s-ar putea sa fie afectat iPhone X.

iPhone X va avea o baterie de capacitate mare inghesuita intr-o carcasa mai mica decat cea a iPhone 8 Plus, iar de la Samsung Galaxy Note 7 stim ca aceasta este o combinatie periculoasa. Daca vorbim despre o problema cu bateriile iPhone 8 Plus, atunci ne putem astepta ca iPhone X sa poata fi afectat de asta, iar unii s-ar putea gandi serios inainte sa cumpere telefonul de la compania Apple.

iPhone X este fabricat tot in China, are componentele tot de acolo si baterii, cel mai probabil, de la acealsi producator ca iPhone 8 Plus. Daca Apple nu a verificat si nu va verifica cu foarte mare atentie iPhone X si bateriile sale inainte de a il lansa, atunci risca sa se faca de rusine cu unul dintre cele mai scumpe telefoane din istorie.

iPhone X Problema Ingrijoratoare