Prima Pagina Google Google Pixel 2 si Ironia la Adresa iPhone

Google Pixel 2 si Ironia la Adresa iPhone

Google Pixel 2 si ironia la adresa iPhone arata ca Google inca vrea sa ii demonstreze lumii intregi ca telefonul sau este un concurent al telefoanelor Apple.

Google Pixel 2 a fost prezentat in cursul noptii trecute de catre compania Google, noua versiune a telefonului fiind promovata si cu o ironie repetata de cativa ani in mod constant de catre cei din Mountain View, iar in clipul video de mai jos puteti vedea despre ceea ce vorbesc.

Google Pixel 2 este promovat de catre cei de la Google cu spatiu gratuit pentru incarcarea de poze la calitate originala in Google Photos, iar aici a fost introdusa o ironie la adresa iPhone, care pentru multi nu ofera suficient de mult spatiu de stocare pentru aplicatii si poze.

Google Pixel 2 este telefonul care nu va avea asemenea probleme, conform celor de la Google, iar asta pentru ca spatiul de stocare oferit gratuit in Google Photos le va permite utilizatorilor sa incarce oricate poze doresc, in orice fel de conditii, totul fara a face rabat la calitatea pozelor, asa ca nu exista motive sa nu profite de gratuitatea Google.

Google Pixel 2 ofera spatiu gratuit in Google Photos pentru incarcarea de poze in format original, dar numai pentru inca 2 ani si 3 zile, deoarece in 2020 compania Google le va bloca utilizatorilor aceasta gratuitate, insa pana atunci multi isi vor mai cumpara cel putin inca o noua versiune a Google Pixel.

 • Tony

  daca si cu telefonul asta mai faci ironii chiar ca esti praf Google

 • Srb Srb

  Useless,asta merge pt fraierii ce nu inteleg ce inseamna

 • Srb Srb

  Astia sunt in stare la anul sa ifere de toate gratis doar doar sa se intample ceva. E ok pt androisti dar pt imaginea google nu este,deja precum samsung,par disperati

 • Ovvy Ovvy

  Doare?

 • Srb Srb

  asa au facut si anul trecut cu headphone jack si cu camera iesita putin…acuma??
  0 zoom optic…dar macar au doar o camera…ca doar nu aveau spatiu

 • Srb Srb

  ce sa doara? probabil ii doare pe samsonisti sau cei ce si-au luat lg v30

 • Poate sunt blocate tranzactiile de banca.

 • Mihai V

  Activeaza tranzactii online