Apple Elimina unele Categorii ale AppStore

Apple a anuntat in cursul zilei de ieri intentia de a elimina unele categorii ale AppStore care se pare ca nu mai sunt chiar atat de importante, cel mai probabil pentru ca dezvoltatorii fie nu mai fac aplicatii pentru ele, fie nu mai sunt aplicatiile de acolo descarcate de utilizatori.

Apple a anuntat ca va elimina din AppStore subcategoria Dice, Zaruri, din categoria principala Games a AppStore, astfel ca toate aplicatiile care erau afisate in aceasta categorie vor fi multate in cea principala, insa aplicatiile nu vor fi eliminate automat din magazinul celor de la Apple.

Apple a anuntat deasemenea eliminarea subcategoriilor Educational Games si Catalogs din AppStore, acestea urmand a fi indisponibile pentru selectare din iTunes Connect, iar aplicatiile afisate in ele vor fi, ca in cazul de mai sus, mutate in categoriile principale de aplicatii.

Apple a anuntat dezvoltatorii afectati in legtura cu aceasta problema, asa ca ei stiu cum sa isi modifice aplicatiile, la nevoie, sau cum sa gandeasca lucrurile pentru cele noi.

app store categorii

Articolul precedentiPhone X a fost Certificat pentru Vanzare
Articolul următorApple a fortat Samsung sa Atace Qualcomm
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.