Apple – Multe Servicii NU Functioneaza Acum

Apple are multiple servicii online nefunctionale in momentul de fata, AppStore, iTunes Store si alte platforme online neputand fi accesate de catre clienti.

Apple are multiple servicii cu probleme de functionare in momentul de fata, compania din Cupertino confirmand acest lucru in pagina de suport pentru stadiul de activitate al serviciilor online oferite pentru clienti, iar mai jos puteti vedea despre care dintre serviciile americanilor este vorba.

Apple are probleme de functionare in momentul de fata pentru serviciile  App Store, Apple Music, Apple TV, iTunes in the Cloud, iTunes Store, iTunes U, Mac App Store, In-App Purchase, iTunes Sandbox si Volume Purchase Program, deci daca incercati sa le folositi si nu merg, atunci stiti care este natura problemelor.

Apple sustine ca problemele au inceput acum cateva ore si inca nu au fost rezolvate, spunand ca unii dintre utilizatorii sai sunt afectati din cauza lor, dar nu ofera nici macar un procent pentru a ne face o idee cu privire la persoanele care au probleme in momentul de fata cu serviciile.

Apple nu spune nici cand ar putea fi rezolvate problemele pe care serviciile sale online le au in momentul de fata, asa ca daca le experimentati, atunci va trebui sa asteptati ca ele sa fie rezolvate.

Apple Servicii NU Functioneaza 1

8 COMENTARII

  1. Pe la 2-2:30 eu nu puteam sa mai folosesc telefonul deloc, cum deschideam o app, se închidea imediat (Whatsapp, Facebook, Spark), iar în Settings apărea un scris ciudat la meniuri, cu litere mari toate și _ in loc de spațiu la nume.

    Am dat un restart și m-am trezit cu toate rețele de Wi-Fi uitate, toate profilele de vpn dispărute și nivelul de baterie nu mai era arătat în procente, doar icoana de baterie…

    Prima data când pățesc asta de când folosesc iOS, nu-mi dau seama ce naiba a fost. Chiar sunt curios dacă au pățit și alții ceva.

    iPhone 7+ iOS 10.3.3

  2. Eu am mai bine de o luna de când mă chinui sa urc niște amarate de poze în iCloud. Până la urmă ieri am cedat. Am renunțat la idea de a mai urcă poze în iCloud, am renunțat la planul de 50GB și am revenit la cei 5GB gratis. Voi continua cu serviciile Google, cu Google Drive și Google Photos, care sunt de 100 de ori mai bune, pur și simplu funcționează, nu e nici un un mister cum este in cazul serviciilor Apple.

  3. Eu folosesc mereu google photos pentru poze. Nu are rost sa ma complic cu icloud. Si eu pateam asa acum cativa ani cand il foloseam.

  4. Este jale mare cu serviciul de iCloud al Apple și mai vor și bani. Stăteam acum și mă gândeam, că aș vrea să îmi iau iPhone X dar până la urmă tot produsele Google le voi folosi: Google Photos, Google Drive, Google Maps, Google Keep…Cred că in cazul ăsta ar trebui să îmi iau mai de grabă un Google Pixel și nu un iPhone. Eu as fi vrut să folosesc ecosistemul Apple dar la cum merge în ultimul timp…

  5. salut!
    stiti cumva daca sunt afectate si serviciile de unlock?
    am platit cuiva decodarea unui iph 7 blocat in vodafone uk, au trecut mai bine de 2 saptamani … si nimic.

  6. Cam târziu ți-ai dat seama. Serviciile Google pur și simplu FUNCȚIONEAZĂ de fiecare data. Eu le foloseam chiar și când eram pe iPhone 6s