Apple – Multe Servicii NU Functioneaza Acum

Apple are multiple servicii online nefunctionale in momentul de fata, AppStore, iTunes Store si alte platforme online neputand fi accesate de catre clienti.

Apple are multiple servicii cu probleme de functionare in momentul de fata, compania din Cupertino confirmand acest lucru in pagina de suport pentru stadiul de activitate al serviciilor online oferite pentru clienti, iar mai jos puteti vedea despre care dintre serviciile americanilor este vorba.

Apple are probleme de functionare in momentul de fata pentru serviciile  App Store, Apple Music, Apple TV, iTunes in the Cloud, iTunes Store, iTunes U, Mac App Store, In-App Purchase, iTunes Sandbox si Volume Purchase Program, deci daca incercati sa le folositi si nu merg, atunci stiti care este natura problemelor.

Apple sustine ca problemele au inceput acum cateva ore si inca nu au fost rezolvate, spunand ca unii dintre utilizatorii sai sunt afectati din cauza lor, dar nu ofera nici macar un procent pentru a ne face o idee cu privire la persoanele care au probleme in momentul de fata cu serviciile.

Apple nu spune nici cand ar putea fi rezolvate problemele pe care serviciile sale online le au in momentul de fata, asa ca daca le experimentati, atunci va trebui sa asteptati ca ele sa fie rezolvate.

Apple Servicii NU Functioneaza 1

Articolul precedentWhatsApp – Schimbari pentru Pozele Trimise
Articolul următorNetflix Creste Preturile Abonamentelor Lunare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.