Digi Mobil Anunta Lansarea Voce 4G (VoLTE)

Digi Mobil anunta lansarea functiei pentru apeluri voce 4G, VoLTE, in propria retea, dar deocamdata numai pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy S8.

Digi Mobil a anuntat astazi lansarea serviciului de apeluri voce 4G, VoLTE, operatorul de telefonie mobila urmand a permite efectuarea acestui tip de apeluri incepand cu data de 20 octombrie. Digi Mobil a intrat intr-un parteneriat cu Samsung pentru a lansa tehnologia de apeluri voce 4G, VoLTE, in Romania, urmand a comercializa si telefoanele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru clienti.

Digi Mobil anunta ca aceste doua modele de telefoane Samsung vor fi capabile sa faca apeluri voce 4G, VoLTE, in reteaua sa de telefonie mobila, dar realitatea sunt ca exista si altele. Exact precum in cazul celor de la Orange, am putea vorbi initial doar despre suport limitat la telefoanele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru functia voce 4G, VoLTE, deci e putin probabil sa puteti face apelurile si de pe iPhone.

Digi Mobil nu este primul operator de telefonie mobila care ofera tehnologia de apeluri 4G, VoLTE, in Romania, dar este bine ca s-a gandit sa o ofere pentru clientii din Romania. Implementand aceasta tehnologie, cei de la Digi Mobil vor elibera reteaua 3G pentru apeluri telefonice, deoarece clientii le vor face folosind reteaua 4G, dar deocamdata doar pe telefoanele Samsung Galaxy S8 ale celor de la Samsung.

Digi Mobil anunta lansarea voce 4G (VoLTE)

Digi Mobil va oferi posibilitatea de a face apeluri voce 4G din 20 octombrie doar pentru clientii care au telefoane Samsung Galaxy S8, un update pentru sistemul de operare putand fi oferit atunci. Activarea functiei pentru apeluri voce 4G, VoLTE, in reteaua Digi Mobil va fi gratuita pentru toate abonamentele, dar desigur in limita telefoanelor compatibile, doar doua modele avand deocamdata suport.

“Incepând cu data de 20 octombrie, utilizatorii Digi Mobil care folosesc terminale Samsung Galaxy S8 si S8+ vor putea beneficia de noul serviciu Voce 4G, respectiv de avantajele tehnologiei VoLTE. Acesta este incă unul dintre pașii importanți pe care îi întreprindem în consolidarea poziționării Digi Mobil ca un furnizor de servicii de încredere, dar și accesibil în continuare pentru toți românii.”

Digi Mobil a implementat cel mai probabil tehnoogia pentru apeluri voce 4G, VoLTE, cu ajutorul aparaturii oferite de Samsung si de aceea doar seria Samsung Galaxy S8 este compatibila. Realitatea este ca si alte modele mai vechi de telefoane Samsung pot face apeluri voce 4G, VoLTE, in reteaua Digi Mobil, si altele din Romania, asa cum se intampla si in cazul modelelor iPhone mai vechi, vandute de Apple.

Digi Mobil va avea detalii mai multe despre lansarea functiei de apeluri 4G, VoLTE, in magazinele sale si acolo puteti intreba ce modele ale iPhone vor fi suportate. Din punct de vedere tehnologic, toate modelele iPhone incepand cu iPhone 6S ar trebui sa functioneze fara probleme in reteaua Digi Mobil pentru a efectua apeluri voce 4G, VoLTE, insa din pacate nu vor avea suport de la bun inceput.

Digi MobilLansare Voce 4G VoLTE

8 COMENTARII

  1. Pai tu crezi că acel canal de voce va ocupa mai mult de 50-100kbps? Va fi un standard, ești în era digitală, nu poți să spui că va merge mai bine sau mai rău ca la alții.
    Crezi că pe satelit TVR1 HD de la Orange e mai bun decât TVR1 HD de la Telekom?