Prima Pagina iPhone X iPhone X – Vanzari Exagerat de Mari Estimate

iPhone X – Vanzari Exagerat de Mari Estimate

iPhone X are vanzarile estimate gresit cu numere exagerat de mari prezentate de catre analisti inaintea lansarii, iar asta genereaza asteptari incorecte.

iPhone X are vanzari exagerat de mari estimate de catre analistii americani si asiatici in momentul de fata, conform unor informatiia aparute in cursul acestei zile tot de la alti analisti. Conform acestora, vanzarile iPhone X nu vor fi nici pe departe atat de mari precum sunt estimate in acest moment, iar compania Apple ar putea avea de suferit pe pietele bursiere din aceasta cauza, totul fiind, desigur, doar o estimare.

iPhone X are asteptarile reduse de catre cei de la Deutsche Bank, acestia afirmand ca analistii si utilizatorii ar trebui sa fie mai realisti in ceea ce priveste vanzarile care ar fi posibile pentru noul telefon. Ei sustin si ca actiunile Apple nu ar trebui cumparate inaintea lansarii iPhone X deoarece valoarea lor urmeaza sa scada substantial dupa ce telefonul va aparea pe piata, dar vanzarile nu vor fi pe masura asteptarilor.

iPhone X urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii noiembrie, iar in ciuda tuturor semnelor excelente privind lansarea sa, valoarea actiunilor Apple a scazut cu 6% in ultima luna. Aceasta scadere a redus cu 50 de miliarde de dolari capitalizarea bursiera a companiei Apple, iar totul pentru ca se stimeaza ca iPhone X nu va fi disponibil in cantitati suficiente pentru a acoperi cererea de pe piata, din cauza noilor tehnologii implementate.

iPhone X – vanzari exagerat de mari estimate de catre analisti

iPhone X are din partea analistilor Deutsche Bank estimata o scadere a vanzarilor, impreuna cu seria iPhone 8, in comparatie cu ceea ce a inregistrat Apple anul trecut pentru seria iPhone 7. Analistii comparata aceasta situatie a iPhone X si iPhone 8 cu cea in care s-a aflat iPhone 6S in 2015, atunci vanzarile acestui model scazand in comparatie cu cele ale seriei iPhone 6, diferenta fiind una substantiala.

iPhone X are asteptari foarte mari pentru a creste vanzarile companiei Apple dupa ce seria iPhone 8 a fost intr-o buna masura ignorata de catre clientii globali. Acum analistii spun ca, in realitate, oamenii n-ar fi chiar atat de interesati nici de iPhone X si ca vanzarile nu vor fi chiar atat de mari precum se asteapta unii dintre colegii lor, dar desigur ca toata lumea face doar estimari, fara ceva real.

iPhone X este cel mai asteptat smartphone al toamnei, compania Apple chinuindu-se sa produca suficient de multe unitati pentru a putea acoperi cerera, fie ea mica, sau mare. In aceasta idee, va fi foarte interesant de vazut care vor fi rezultatele iPhone X dupa lansare si am o vaga presimtire ca vorbim despre interes foarte mare pentru noul telefon, in ciuda pretului sau foarte mare.

iPhone X Vanzari Estimate

 • Srb Srb

  Poti sa fie si 50 mil de precomenzi,daca apple are in stoc doar 10mil atunci 10mil vor vinde doar

 • Dan Mihai

  iPhone X va fi cumpărat doar de fani și celebrități. Oamenii de rând nu vor da 1000$+, respectiv 1200€+ pe telefon.

 • Normal că cine este fan Apple, iOS si iPhone va cumpăra iPhone X. Doar nu îl vor cumpăra fanii Android. Acum depinde ce înțelegi tu prin oameni de rând. Sunt foarte mulți oameni de rând care sunt mari fani Apple, unii chiar mai mult decât celebritățile.

 • andreiivan

  1200 pentru un “final product” aniversar cu erori de UX/UI?

 • Dan Mihai

  A se citi “oameni de rând ” ca “oameni normali”. Știi tu, oameni care nu stau la cozi în fața la Apple Store, care nu trebuie să aibă întotdeauna cele mai noi produse Apple, etc. Pe scurt, majoritatea lumii.

 • Printre acei fani se mai găseau și oameni plătiți să stea acolo, chestii de marketing. Oricum acele cozi și acei fani au cam dispărut în ultimii ani, cam de când nu mai este SJ.

 • Srb Srb

  Eee cum au disparut cand 5s si ip 6 au avut cele mai lungi cozi din istorie??
  Sa vedem si cu x acum

 • Neacsu Razvan

  stati linistiti,romanii vor pune umarul serios la vanzarea lui.pai cate coarde si cocalari asteapta sa faca rate…nu ai aifon nu existi,esti privit asa in scarba,adica…saracule ai Lg,HTC,Samsung,etc.

 • Visan Teodor

  Tind sa cred că vor vinde in primul weekend toate unitățile pe care le au disponibile.

 • creed

  Tot ce au se va vinde in prima ora de precomenzi , poate nici nu apuca 59 min.

 • ck

  Nu cred!!!! O sa vedem contrariul!!!