Digi Mobil – apel 4G prin VoLTE pentru clienti

Digi Mobil a anuntat lansarea apel 4G prin tehnologia VoLTE incepand din luna septembrie pentru toti abonatii serviciilor din Romania.

Digi Mobil lanseaza din septembrie functia apel 4G pentru toti abonatii serviciilor sale de telefonie mobila, tehnologia VoLTE fiind folosita de catre operator pentru a oferi aceasta functionalitate. Dupa cum prea bine stiu clientii celor de la Orange, functia apel 4G este oferita doar prin reteaua 4G a celor de la Digi Mobil, deci nu va veti putea bucura de ea decat cand sunteti in aria de acoperire 4G a Digi Mobil.

Folosind apel 4G de mai bine de 1 an de zile la Orange, va pot spune ca veti avea parte la Digi Mobil de apelare aproape instantanee si calitate foarte buna pentru apeluri. Asta doar daca Digi Mobil foloseste echipamente de calitate foarte buna si reteaua 4G are semnal suficient de puternic pentru a sustine efectuarea de apeluri 4G la calitate ridicata, lucru care ar trebui sa fie disponibil fara probleme.

Cei de la Digi Mobil au anuntat ca in momentul de fata exista aproximativ 10 smartphone-uri din oferta lor care sunt compatibile cu functia apel 4G. Aici ar trebui sa fie incluse si terminalele iPhone lansate in ultimii 3 – 4 ani de catre compania Apple, asa ca pe ele ar trebui sa puteti activa functia apel 4G a celor de la Digi Mobil chiar incepand dein septembrie, cand ea va fi oficial disponibila.

Digi Mobil – apel 4G prin VoLTE pentru clienti

De ce asteapta Digi Mobil pana in septembrie pentru a oferi functia apel 4G este greu de spus, dar e posibil sa o puteti activa intre timp la operator pentru a o testa, asa cum a facut si Orange. Nu se stie deocamdata care ar putea fi procedura, dar Digi Mobil spune ca toate abonamentele din oferta vor avea activata automat functia apel 4G incepand din luna septembrie.

Separat de cele de mai sus, un alt mare avantaj al functiei apel 4G este posibilitatea de a face apeluri telefonice in Digi Mobil in timp ce navigati pe internet prin conexiunea 4G. Desigur ca folosind functia apel 4G in Digi Mobil nu veti mai fi fortati sa reveniti la conexiunea 3G pentru apelurile telefonice, iar asta va permite sa nu ratati apeluri telefonice, sau sa fe afectata conectivitatea le internet.

“Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta să punem și mai bine în valoare acoperirea în continua extindere a rețelei Digi Mobil, combinată cu stabilitatea semnalului și calitatea sunetului. Toate acestea, la prețuri adaptate puterii de cumpărare din România.”

In Romania doar Orange ofera in momentul de fata functia apel 4G pentru clienti, asa ca Digi Mobil ar deveni al treilea operator, inaintea celor de la Telekom. Acestea fiind spuse, Digi Mobil incepe incet, incet, sa intre in “randul lumii”, iar functia apel 4G aduce foarte multe beneficii pentru toti clientii, asa ca va recomand sa o folositi dupa ce va fi activata.

digi mobil apel 4g volte