Huawei Mate 10 Pro Apare in Noi Imagini

Huawei Mate 10 Pro apare in noi imagini care ne arata noul design pe care compania Huawei l-a pregatit pentru telefonul care va fi prezentat pe 16 octombrie.

Huawei Mate 10 Pro ppare in noi imagini inaintea prezentarii oficiale care urmeaza sa aiba loc pe data de 16 octombrie, compania Huawei parand sa ofere constant informatii despre telefon. Dimineata v-am prezentat specificatiile tehnice Huawei Mate 10, insa acum vedem si noi imagini in care design-ul Huawei Mate 10 Pro este demonstrat pentru lumea intreaga inainte ca Huawei sa dezvaluie secretele sale pentru planeta.

Huawei Mate 10 Pro este modelul premium din seria Huawei Mate 10 care va fi lansata in cursul lunii octombrie, iar telefonul a fost gandit pentru a fi vanut la un pret premium. Huawei Mate 10 Pro se vrea a fi un concurent direct pentru iPhone X, compania Huawei neavand Face ID pentru telefon, dar pregatind un ecran care acopera aproape tot panoul frontal al carcasei, asa cum se intampla cu produsul celor de la Apple.

Huawei Mate 10 Pro din aceste imagini ne arata ca telefonul va avea margini in pentru panoul frontal in partile superioara si inferioara, insa ele sunt mici, dar nu la fel ca la iPhone X. Cei de la Huawei n-au reusit sa faca un Huawei Mate 10 Pro fara margine mare in partea inferioara a ecranului, iPhone X avand acolo o portiune mult mai mica reprezentata de panoul frontal, dar nu toata lumea poate fi ca Apple, nu ?

Huawei Mate 10 Pro imagini 1

Huawei Mate 10 Pro apare in noi imagini concept

Huawei Mate 10 Pro din aceste imagini nu este o unitate reala pozata de catre companie inaintea lansarii, ci o reprezentare grafica bazata pe schite ale noului telefon al chienzilor. Totusi, versiunea finala a Huawei Mate 10 Pro, care a fost aratata in unele materiale promotionale aparute pana acum pe internet, asa ca tot ceea ce vedeti in imaginile de mai jos ar trebui sa fie foarte aproape de realitate.

Huawei Mate 10 Pro imagini 2

Huawei Mate 10 Pro nu va avea o carcasa din sticla, la fel de eleganta precum cea a iPhone X, insa va avea o camera duala verticala produsa in colaborare cu cei de la LEICA. Huawei Mate 10 Pro va avea si o baterie cu capacitate de 4000 mAh integrata pentru a sustine ecranul de 6.2 inch, insa separat de astea, nu au fost anuntate functii notabile care sa diferentieze telefonul ce iPhone X, sau cele Samsung.

Huawei Mate 10 Pro va fi vandut la preturi care ar putea incepe de la 850 de dolari, sau 950 de dolari, prima optiune fiind cea mai buna pentru cei de la Huawei. Daca Huawei Mate 10 Pro va costa 950 de dolari, atunci nimeni nu se va uita la el pentru a ignora iPhone X, dar chiar si la 850 de dolari, telefonul Huawei va avea vanzari mult mai mici decat cele ale telefonului companiei Apple.