Huawei Mate 10 – Specificatiile Tehnice Confirmate

Huawei Mate 10 are specificatiile tehnice confirmate de catre un poster care ne dezvaluie ceea ce va anunta in mod oficial compania Huawei in cateva zile.

Huawei Mate 10 are specificatiile tehnice confirmate astazi de catre un poster care ne arata ceea ce urmeaza sa anunte in mod oficial compania Huawei pentru nou telefon peste doar 3 zile. Cei de la Huawei urmeaza sa prezinte in mod oficial Huawei Mate 10 pentru lumea intreaga, el fiind pregatit pentru a fi anuntat impreuna cu Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Pro, ele concurand cu iPhone 8 si iPhone X.

Huawei Mate 10 are specificatiile confirmate de un poster al unui partener Huawei din China, iar informatiile pe care le vedem acolo au fost confirmate partial chiar si de catre cei de la Huawei. Mai exact, Huawei Mate 10 are confirmat deja noul chip Kirin 970 care a fost anuntat chiar de catre chinezii de la Huawei, posterul de astazi confirmand doar ceea ce stim deja oficial inca de acum cateva saptamani.

Huawei Mate 10 a avut confirmata de catre compania Huawei si noua baterie cu capacitate de 4000 mAh, aceasta informatie fiind deasemenea vizibila pentru vizibila in imaginea de mai jos. Nu se stie deocamdata in ce masura ar putea imbunatati autonomia bateriei aceasta baterie de capacitate atat de mare, insa Huawei Mate 10 ar trebui sa concureze cu iPhone 8 si iPhone X in aceasta privinta.

Huawei Mate 10 – specificatiile tehnice confirmate

Huawei Mate 10 are deasemenea anuntat faptul ca va avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch, dar si o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, mai mica decat ce a altor telefoane premium. In momentul de fata telefoane ca Samsung Galaxy Note 8 au rezolutii de 2920 x 1460 pixeli, insa Huawei Mate 10 va avea o rezolutie cu mult mai mica, chiar si decat cea a iPhone X, dar nu se stie daca acesta va fi modelul Pro.

Huawei Mate 10 specificatii tehnice

Huawei Mate 10 va avea deasemenea o camera duala formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli si unul de 23 de megapixeli, o crestere substantiala fata de modelele anterioare. Huawei Mate 10 urmeaza sa faca poze de rezolutie foarte mare, insa e greu de spus cat de buna va fi calitatea acestora, telefoanele chinezilor nefiind cunoscute pentru faptul ca fac poze si clipuri video foarte bune, in ciuda marketing-ului.

Huawei Mate 10 ar trebui sa fie vandut la preturi care incep de la 650 de dolari, apropiate de cele ale iPhone 8, in timp ce Huawei Mate 10 Pro ar trebui sa coste minim 850 – 950 de dolari. Mai multe detalii despre seria Huawei Mate 10 vom afla in doar cateva zile si va fi foarte interesant de vazut ce vrea sa “arunce” Huawei in lupta cu iPhone 8 si iPhone X in aceasta toamna.