Huawei Mate 10 Pro – Unitate Reala in Imagini

Huawei Mate 10 Pro, o unitate reala apare in primele imagini aparute astazi direct din China, ele aratand secretele viitorului smartphone al companiei Huawei.

Huawei Mate 10 Pro apare astazi in primele imagini care ne prezinta o unitate reala a celor de la Huawei folosita de catre o persoana, aparent, undeva in public. Huawei Mate 10 Pro din aceste imagini arata ca un telefon care are un ecran ce acopera o mare majoritate a panoului frontal al carcasei, dar nu in totalitate, asa cum se intampla intr-o buna masura pentru iPhone X, a carui ecran atinge si maringea de sus, si cea de jos.

Huawei Mate 10 Pro din aceste imagini are margini nu foarte subtiri in partea superioara si cea inferioara, compania Huawei ascunzand sus camera principala si unii senzori. In partea inferioara avem butoanele virtuale pentru Android, insa Huawei Mate 10 Pro are cel mai probabil si alte componente ascunse sub acea margine neagra de plastic, altfel n-ar fi avut vreo logica pastrarea sa in acea pozitie

Huawei Mate 10 Pro este zvonit a avea un ecran cu diagonala de minim 6 inch, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ca acest lucru pare sa fie cat se poate de adevarat. Vorbim despre un ecran cu diagonala foarte mare pentru Huawei Mate 10 Pro anul acesta, telefonul avand deasemenea o carcasa din sticla care arata destul de interesant, dar care in zona camerei are o culoare diferita fata de restul portiunii principale.

Huawei Mate 10 Pro o unitate reala apare in primele imagini

Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa aiba o diagonala de 2880 x 1440 pixeli pentru ecranul sau de minim 6 inch, acesta avand si un aspect ratio de 16:9 oferit de catre producator. Huawei Mate 10 Pro va avea deasemenea o camera duala verticala in carcasa, ea fiind formata dintr-un senzor de imagine de 20 megapixeli si altul de 12 megapixeli, unul dintre ei urmand a fi monocrom, ca la alte modele ale Huawei.

Huawei Mate 10 Pro Unitate Reala Imagini 1

Huawei Mate 10 Pro va avea deasemenea un chip Kirin 970 dezvoltat de catre chinezi, compania promovandu-l acum cateva saptamani drept primul cu chip special pentru Inteligenta artificiala. Avand in vedere ca iPhone 8 a fost lansat cu un chip A11 Bionic care are un chip special pentru inteligenta artificiala, este clar ca Huawei Mate 10 Pro nu se mai poate lauda cu asa ceva, dar chienzii vor aduce oricum asta in atentia noastra.

Huawei Mate 10 Pro nu va fi singurul model prezentat de catre compania Huawei la jumatatea acestei luni, Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Lite urmand a fi deasemenea anuntate. Desigur ca toata lumea se uita cu atentie la Huawei Mate 10 Pro, deoarece acesta ar trebui sa concureze cu iPhone X si Samsung Galaxy Note 8, dar nimeni nu tie daca o va putea face intr-adevar anul acesta.

5 COMENTARII

  1. Din pacate samsung este peste fata de ce a anuntat de ex google cu pixelbook vs samsung chromebook pro, si cu note 8 vs acest huawei
    Doar pixel 2 xl face fata in lumea android