Prima Pagina Apple Peste Jumatate dintre Americani detin un Produs Apple

Peste Jumatate dintre Americani detin un Produs Apple

Peste jumatate dintre americani detin macar un produs Apple, procentul fiind in crestere fata de cel inregistrat intr-un studiu similar facut cu 5 ani in urma. In 2012 50% dintre americani aveau un produs Apple in casa, in timp ce acum acest procent a crescut la 64%, deci aproape doua treimi dintre americani au in casa macar un produs al Apple, iar daca ar fi sa ghicesc, as spune ca telefoanele iPhone sunt in top.

Conform acestui studiu, in medie, o casa din SUA are 2.6 produse Apple, deci vorbim despre case in care exista doar unul, sau case in care exista mai multe, dar 64% americani folosesc macar 1. In ceea ce priveste segmentele de populatie unde exista cel mai putin persoane cu produse Apple, vorbim despre cele unde se castiga sub 30.000 de dolari anual, cele in care exista case cu pensionari, sau femei cu varsta de peste 50 de ani.

Desigur ca produsele Apple sunt foarte populare in randul celor care castiga bine, iar 87% dintre casele unde se castiga peste 100.000 de dolari anual au cel putin un produs Apple in ele. Americanii cei mai bogati au 4.7 produse Apple in casa, in contast cu casele in care exista doar 1, dar asta este normal din moment ce vorbim si despre diferente foarte mari intre veniturile la care este raportat totul.

Produsele Apple au crescut in popularitate in ultimii ani pe masura ce oferta companiei s-a diversificat si preturile au devenit mult mai accesibile pentru clienti. Desi preturile produselor noi nu s-au modificat mult, optiunile de a cumpara modele mai vechi, sau reconditionate, au adus mai multe produse Apple in casele americanilor, iar acest trend are sanse foarte mici de a se schimba curand.

The household ownership rate is below 50 percent for only a few groups, including those with incomes under $30,000, retirees and women over age 50. The wealthiest Americans own 4.7 products per household compared with just one for the poorest. Americans in the West own 3.7, compared with 2.2 in the South.

jumatate americani produs apple

 • rundown

  Americani bogati cu 4,7 produse Apple in casa:)) comica afirmatia. De ce trebuie neaparat sa fii bogat sa ai un macbook, un iphone, un apple watch si un ipad; toate entry level bineinteles, cu configuratie de baza. Chiar si asa nu trebuie sa ai un venit de 100k usd sa iti permiti astea, zic eu

 • Așa este. In Romania sunt multi care dețin aceste produse și nu au venituri mari. Sunt multi care prefera să își ia un iPhone și să poarte aceeași pereche de blugi timp de 5 ani, singurul concediu să fie atunci când merg în spatele blocului și fac un grătar, să-și umple mațul cu cartofi , mămăligă, salam și parizer, să meargă cu autobuzul…sunt oameni care prefera sa duca aceasta viața de rahat doar ca să poată avea un iPhone. Așa se înșală că au o viața mai bună un statut social mai mare.

 • real

  Indusa de un marketing bine pus la punct.
  Cum zice proverbul *nu e prost cine cere….* no offence.
  Valabil pt. toate produsele.

 • Atâta timp cât produsele se vând nimeni nu are nici un interes sa coboare prețul.