iPhone X – Cat a Durat Dezvoltarea Design-ului

iPhone X a avut noul design dezvoltat in 2 ani de catre echipa lui Jony Ive, vicepresedintele senior al Apple confirmand asta intr-un nou interviu.

iPhone X a avut noul design dezvoltat de catre compania Apple cu mult inainte ca produsul sa fie efectiv lansat, iar intr-un interviu Jony Ive a dat de inteles ca ar fi durat cam 5 ani. Ei bine, in realitate el se referea atunci la camera TrueDepth pentru tehnologia Face ID din iPhone X si la decupajul din ecran, pentru ca restul design-ului a avut nevoie de cam aproximativ 2 ani pentru a fi dezvoltat, conform unui nou interviu.

iPhone X a fost motiv de interviu pentru o publicatie japoneza care a dorit sa afle ceea ce crede Jony Ive despre noul telefon, dar si cat de complex a fost procesul de dezvoltare. Conform lui Jony Ive, dezvoltarea iPhone X a pus multa presiune pe inginerii si designerii companiei Apple, iar echipa sa a lucrat putin peste 2 ani la design-ul general, exceptand camera TrueDepth, unde a fost nevoie de 5 ani.

iPhone X a fost proiectul cel mai greu de realizat, conform lui Jony Ive, acesta spunand ca si complexitatea a fost la un nivel ridicat, cel mai probabil din cauza camerei TrueDepth si a Face ID. iPhone X este telefonul aniversar al companiei Apple, iar pentru a-l face perfect, Jony Ive si echipa sa de designeri au lucrat intens si pentru perioade lungi de timp, insa decupajul din ecran a dezamagit foarte multa lume dupa prezentare.

iPhone X – iata cat a durat dezvoltarea noului design al telefonului Apple

iPhone X este deasemenea si o realizare a unei previziuni facute de catre Jony Ive, acesta spunand acum multi ani ca gesturile vor inlocui butoanele fizice in telefoanele mobile. iPhone X este cea mai buna dovada a acestui lucru, deoarece butonul Home a disparut pentru a face loc unei noi serii de gesturi care permit controlarea ecranului si a diverselor functii pe care sistemul de operare le ofera clientilor

iPhone X a fost unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale companiei Apple, iar asta in conditiile in care vorbim despre unele tehnologii oferite in premiera pentru clienti. Ma refer aici la Face ID, sistemul de recunoastere faciala, cel de monitorizare a fetei si a expresiilor faciale, sau noul chip A11 Bionic, compania Apple investind sume mari pentru a aduce aceste tehnologii in iPhone X in 2017.

“hat is what I started 10 years ago, but I think that “iPhone X” is the new standard of this long vision, and I hope it will be so. I am really pleased that I have made this presentation. Perhaps it was a project that was more difficult than ever to possibly take more time to develop for more than two years, and it was the 10th anniversary that the iPhone was released successfully Because it was a truly wonderful coincidence.”

iPhone X reprezinta o evolutie majora nu doar in ceea ce priveste design-ul telefoanelor mobile, ci si in ceea ce privesc hardware-ul sau software-ul integrate intr-un telefon mobil. iPhone X este culminarea multor ani de munca pe care nu doar Jony Ive si echipa sa i-au depus, iar noi ne vom putea bucura de toate noutatile celor de la Apple incepand cu data de 3 noiembrie, cand telefonul va fi lansat.

iPhone X Dezvoltare Design

22 COMENTARII

  1. Un design extraordinar :((( cum sa-ți ia 2 ani și, pentru o decupare in ecran ? Am înțeles tehnologia din spate, dar designul e de tota jena. BIG DISLIKE

  2. De unde sa stiti voi ce inseamna sa produci ceva nou , deosebit calitativ ca la androisme nu exista pretentii de genu asta …Daniel Razvan

  3. Nu arata rau dar nici bine. Eu cred ca o companie ca apple putea sa rezolve acel camera bump de pe spate, cat despre decupaj … nu comentez … de fapt, desi mie nu-mi place deloc am vazut ca sunt unii care cred ca e ok.

  4. Din cauza FaceID au și întârziat implementarea tehnologiei OLED. Este nevoie de bani și timp pentru a produce acel Display OLED decupat. Practic Samsung a trebuit să creeze o nouă linie de producție specială pentru iPhone X.

  5. pentru mine e cel mai frumos !! asa cum e el e ceva diferit ! si o sa vedeti ca toate smartphonurile android vor deveni asa ! mereu ce apare pe un iphone. apar si pe celelalte ! o sa rupa piata !! si o sa rupa tot !!

  6. O bijuterie de telefon, camera de pe spate iesita nu este o problema, dupa ce ii pui husa, de preferat originala Apple, nici nu se va mai vedea. Daca nu era decupajul, ar fi avut 2 margini ca si restul telefoanelor din 2017, ar fi fost prea banal, iar in al doilea rand la cati senzori are nici nu ar fi putut sa il faca mai mic. Din punctul meu de vedere este perfect, iar dimensiunile sunt ideale pentru a il folosii cu o singura mana, nu ma inteleg cu telefoanele mari. Dupa primele review-uri toata lumea si-l va dorii

  7. Nu fac caterinca de telefoane, tine de preferintele ficaruia, pot sa spun daca imi place sau nu si cat de practic il consider. De exemplu nu am zis ca S8 este un telefon urat, am apreciat ecranul dar in rest nu mi-a placut nimic, senzorul de amprenta e pus cum nu se putea mai rau si nu m-a incantat modul de utilizare, desi doar pentru 5 minute. La iphone 8 plus, pentru mine este o enormitate disproportionata, m-am jucat ieri cu el, merge super, dar nu este pe gustul meu.

  8. Le-a luat cinci ani sa faca Face ID . Mai intai au asteptat sa inventeze cineva recunoasterea faciala ca sa poata sa se inspire si ei de undeva .
    Cinci ani nu are nici Touch ID , si ei mint ca dezvolta Face ID de 5 ani .
    Sunt multi care cred minciunile astea ?