iPhone X – Cat a Durat Dezvoltarea Design-ului

iPhone X a avut noul design dezvoltat in 2 ani de catre echipa lui Jony Ive, vicepresedintele senior al Apple confirmand asta intr-un nou interviu.

22

iPhone X a avut noul design dezvoltat de catre compania Apple cu mult inainte ca produsul sa fie efectiv lansat, iar intr-un interviu Jony Ive a dat de inteles ca ar fi durat cam 5 ani. Ei bine, in realitate el se referea atunci la camera TrueDepth pentru tehnologia Face ID din iPhone X si la decupajul din ecran, pentru ca restul design-ului a avut nevoie de cam aproximativ 2 ani pentru a fi dezvoltat, conform unui nou interviu.

iPhone X a fost motiv de interviu pentru o publicatie japoneza care a dorit sa afle ceea ce crede Jony Ive despre noul telefon, dar si cat de complex a fost procesul de dezvoltare. Conform lui Jony Ive, dezvoltarea iPhone X a pus multa presiune pe inginerii si designerii companiei Apple, iar echipa sa a lucrat putin peste 2 ani la design-ul general, exceptand camera TrueDepth, unde a fost nevoie de 5 ani.

iPhone X a fost proiectul cel mai greu de realizat, conform lui Jony Ive, acesta spunand ca si complexitatea a fost la un nivel ridicat, cel mai probabil din cauza camerei TrueDepth si a Face ID. iPhone X este telefonul aniversar al companiei Apple, iar pentru a-l face perfect, Jony Ive si echipa sa de designeri au lucrat intens si pentru perioade lungi de timp, insa decupajul din ecran a dezamagit foarte multa lume dupa prezentare.

iPhone X – iata cat a durat dezvoltarea noului design al telefonului Apple

iPhone X este deasemenea si o realizare a unei previziuni facute de catre Jony Ive, acesta spunand acum multi ani ca gesturile vor inlocui butoanele fizice in telefoanele mobile. iPhone X este cea mai buna dovada a acestui lucru, deoarece butonul Home a disparut pentru a face loc unei noi serii de gesturi care permit controlarea ecranului si a diverselor functii pe care sistemul de operare le ofera clientilor

iPhone X a fost unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale companiei Apple, iar asta in conditiile in care vorbim despre unele tehnologii oferite in premiera pentru clienti. Ma refer aici la Face ID, sistemul de recunoastere faciala, cel de monitorizare a fetei si a expresiilor faciale, sau noul chip A11 Bionic, compania Apple investind sume mari pentru a aduce aceste tehnologii in iPhone X in 2017.

“hat is what I started 10 years ago, but I think that “iPhone X” is the new standard of this long vision, and I hope it will be so. I am really pleased that I have made this presentation. Perhaps it was a project that was more difficult than ever to possibly take more time to develop for more than two years, and it was the 10th anniversary that the iPhone was released successfully Because it was a truly wonderful coincidence.”

iPhone X reprezinta o evolutie majora nu doar in ceea ce priveste design-ul telefoanelor mobile, ci si in ceea ce privesc hardware-ul sau software-ul integrate intr-un telefon mobil. iPhone X este culminarea multor ani de munca pe care nu doar Jony Ive si echipa sa i-au depus, iar noi ne vom putea bucura de toate noutatile celor de la Apple incepand cu data de 3 noiembrie, cand telefonul va fi lansat.

iPhone X Dezvoltare Design