iPhone X – Noul Design Dezvoltat Timp de 5 Ani

iPhone X a avut noul design dezvoltat intr-o perioada de 5 ani de zile, conform designer-ului Jony Ive, care conduce divizia care a creat telefonul.

iPhone X a avut noul design dezvoltat intr-o perioada de 5 ani de zile, conform omului care conduce divizia ce dezvolta design-ul tuturor produselor Apple, Jony Ive. Afirmatia a fost facuta de catre Jony Ive in timpul unei conferinte la care a participat in New York, deci acel decupaj stupid din ecranul iPhone X a fost testat timp de ani si ani de zile inainte de a fi luata decizia de a il implementa in telefon.

iPhone X a fost dezvoltat timp de 5 ani deoarece, conform lui Jony Ive, era nevoie ca tehnologiile sa „ajunga din urma” inovatiile in design pe care compania Apple le gandeste. In aceasta idee, Jony Ive afirma ca Apple a trebuit sa astepte dupa unii dintre partenerii sai inainte de a putea crea noul design pentru iPhone X, iar acum ne va oferi singurul smartphone care are ecranul decupat intr-un mod stupid.

iPhone X in acesti 5 ani a avut dezvoltata toata tehnologia din spatele camerei TrueDepth, inclusiv camera in sine, dar si Face ID, sau… Animoji. Da, Apple a avut nevoie de cativa ani pentru a face un iPhone X care iti permite sa animi rahatei 3D cu expresiile tale faciale, modul de promovare al tehnologiei fiind stupid, desi tehnologia in sine este impresionanta si foarte avansata pentru produsul in care este inclusa.

iPhone X – Noul Design Dezvoltat Timp de 5 Ani

iPhone X dupa 5 ani de asteptare tot nu poate fi produs de catre Apple asa cum isi doreste deoarece noua camera TruDepth nu poate fi produsa suficient de rapid de partenerii Apple. Din aceasta cauza, productia iPhone X a fost intarziata timp de cel putin o luna si ar putea fi intarziata in continuare de catre compania Apple pentru ca partenerii sai nu par sa fie capabili sa ajunga din urma cererea celor din Cupertino.

„That technology has been something we’ve been working on for five years. For 99% of the time, it didn’t work for us. For the vast majority of the development cycle, all we had were things that failed. We’ve made numerous mistakes. I’m confident the mistakes weren’t born from laziness or some self-sustaining belief that it’ll inevitably be successful.”

iPhone X cu 5 ani in proces de dezvoltare este unul dintre produsele Apple care a asteptat mult timp inainte de a ajunge pe piata, alte modele avand un proces de dezvoltare ceva mai scurt. Desigur ca Jony Ive nu a oferit detalii despre proces, dar a spus ca Apple a facut multe greseli pana acum si ca unele dintre ele au avut succes, altele au adus multe critici, dar Apple va continua sa functioneze ca si pana in prezent.

iPhone X este cel mai popular smartphone Apple al momentului, iar vanzarile estimate pentru el sunt cu mult mai mari decat si-a imaginat oricine pentru un telefon atat de scump. iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie pe pietele globale, insa precomenzile vor incepe pe 27 octombrie, telefonul urmand a fi foarte greu de gasit pe piata in perioada lansarii oficiale.

iPhone X Design Dezvoltat 5 Ani

Articolul precedentiPhone 7 Ramane cel mai Popular Smartphone
Articolul următoriOS face iPhone putin mai Incet, de-a lungul Timpului
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.