iPhone X – Noul Design Dezvoltat Timp de 5 Ani

iPhone X a avut noul design dezvoltat intr-o perioada de 5 ani de zile, conform designer-ului Jony Ive, care conduce divizia care a creat telefonul.

iPhone X a avut noul design dezvoltat intr-o perioada de 5 ani de zile, conform omului care conduce divizia ce dezvolta design-ul tuturor produselor Apple, Jony Ive. Afirmatia a fost facuta de catre Jony Ive in timpul unei conferinte la care a participat in New York, deci acel decupaj stupid din ecranul iPhone X a fost testat timp de ani si ani de zile inainte de a fi luata decizia de a il implementa in telefon.

iPhone X a fost dezvoltat timp de 5 ani deoarece, conform lui Jony Ive, era nevoie ca tehnologiile sa “ajunga din urma” inovatiile in design pe care compania Apple le gandeste. In aceasta idee, Jony Ive afirma ca Apple a trebuit sa astepte dupa unii dintre partenerii sai inainte de a putea crea noul design pentru iPhone X, iar acum ne va oferi singurul smartphone care are ecranul decupat intr-un mod stupid.

iPhone X in acesti 5 ani a avut dezvoltata toata tehnologia din spatele camerei TrueDepth, inclusiv camera in sine, dar si Face ID, sau… Animoji. Da, Apple a avut nevoie de cativa ani pentru a face un iPhone X care iti permite sa animi rahatei 3D cu expresiile tale faciale, modul de promovare al tehnologiei fiind stupid, desi tehnologia in sine este impresionanta si foarte avansata pentru produsul in care este inclusa.

iPhone X – Noul Design Dezvoltat Timp de 5 Ani

iPhone X dupa 5 ani de asteptare tot nu poate fi produs de catre Apple asa cum isi doreste deoarece noua camera TruDepth nu poate fi produsa suficient de rapid de partenerii Apple. Din aceasta cauza, productia iPhone X a fost intarziata timp de cel putin o luna si ar putea fi intarziata in continuare de catre compania Apple pentru ca partenerii sai nu par sa fie capabili sa ajunga din urma cererea celor din Cupertino.

“That technology has been something we’ve been working on for five years. For 99% of the time, it didn’t work for us. For the vast majority of the development cycle, all we had were things that failed. We’ve made numerous mistakes. I’m confident the mistakes weren’t born from laziness or some self-sustaining belief that it’ll inevitably be successful.”

iPhone X cu 5 ani in proces de dezvoltare este unul dintre produsele Apple care a asteptat mult timp inainte de a ajunge pe piata, alte modele avand un proces de dezvoltare ceva mai scurt. Desigur ca Jony Ive nu a oferit detalii despre proces, dar a spus ca Apple a facut multe greseli pana acum si ca unele dintre ele au avut succes, altele au adus multe critici, dar Apple va continua sa functioneze ca si pana in prezent.

iPhone X este cel mai popular smartphone Apple al momentului, iar vanzarile estimate pentru el sunt cu mult mai mari decat si-a imaginat oricine pentru un telefon atat de scump. iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie pe pietele globale, insa precomenzile vor incepe pe 27 octombrie, telefonul urmand a fi foarte greu de gasit pe piata in perioada lansarii oficiale.

iPhone X Design Dezvoltat 5 Ani

45 COMENTARII

  1. Eu nu cred. E doar marketing și asta. Ce-ar spune și ei? Ca le-a venit ideea in primăvara și ca le-a fost lene sa se gândească la ceva mai bun, pentru ca fraierii oricum cumpara? Sau ca intenționat îl amâna ca sa vândă iPhone 8, pe care, din senin, toată lumea îl lauda acum, și ca iPhone 10 sa devina fructul interzis și greu de obținut?

  2. Cu urechi in fața, o tumoră după ceafă și un screen to body ratio mai slab decât concurență nu știu ce este așa de lăudat.
    Stbr:
    Essential Phone – 84.9%
    Samsung Galaxy S8+ – 84%
    Samsung Galaxy S8 – 83.6%
    Xiaomi Mi Mix – 83.6%
    Samsung Galaxy Note 8 – 83.2%
    iPhone X – 82.9%

  3. sa iti iei tu esse phone….serios acum 1-2% la stbr conteaza… plus ca l note 8 se calculeaza cu display de 6.2″, si are 81.2%, sa nu mai vorbim de mi mix..

  4. Gabriel. Stai calm rinichiul meu sta bine unde e acum. Bani sunt dacă îți merge puțin capul. Și rămân la afirmația de mai sus. E un telefon urat in comparație cu iPhone 6,6s 7 , 8 care au același design in proporție de 95%. Și in plus rămân la al meu iPhone 7 pana la anul și dacă vin și la anul cu aceleași măgarii de telefoane trec la concurenta.

  5. este o decizie a design’ului pt urmatorii 10 ani sa zicem…deci nu poti gandi asa ceva intr-un singur an,plus tehnologiile

  6. logic, unii au decupaje, altii au display edge deci screen real estate este mai mic
    de ex samsung a zis ca S8 are screen area usable de 5.7″
    deci fiecare cu ce ii place, mai raman si ceilalalti gen v30 sau pixel 2 xl care raman standard

  7. “Da, Apple a avut nevoie de cativa ani pentru a face un iPhone X care iti permite sa animi rahatei 3D cu expresiile tale faciale” ????? te caci pe tine cu stropi! ?????

  8. Cred că designul include și cel interior, dispunerea componentelor, etc.
    Chiar și așa, este jenant ca o companie atât de puternica să lucreze 5 ani la designul unui smartphone. Păi cât ar fi muncit pentru Apple Car?

    Ciudat este și faptul că zeci și sute de designeri prezintă concepte SF, cu design exterior impecabil, iar munca lor durează cât? Câteva zile, ore?
    Doar Apple muncește 5 ani… Weird !

  9. un concept este una iar realitatea este alta. oricum acelasi design pt telefoanele de baza timp de 4 ani pt o companie atat de mare este o rusine. sa fii cel mai mare brand din lume, peste google si sa fii cu un design mizer este iarasi o rusine.

  10. urasc google si iubesc google in acelasi timp. il urasc cand imi omoara 10-15 site uri si il iubesc cand imi pune 2-3 site uri in top 3 ????

  11. orice site poate disparea din google, chiar si idevice, chiar daca urasc stilul comunist al adminului nu am putut niciodata sa fac rau muncii pe care totusi o depune zilnic. stiu ce inseamna si sunt convins ca si el stie la ce ma refer

  12. sigur SRB cum doamne sa lucrezi 5 anii la un design care pana la urma ajunge sa fie lansat de alții înaintea celor de la apple.

  13. sau primi care vor face asta vor fi cei de la samsung dupa vine apple și zice gata am facut inovație asta vroiai sa zici nu.

  14. saracul Ive trebuie dat afara urgent. eu intr-o seara ma imbatam si faceam un design mai frumos decat asta,nu imi lua 5 ani…

  15. Duma asta e chiar mai tare decât cea a lui Tom Cook,respectiv cea referitoare la faptul că produsele Apple nu sunt doar pentru bogați.Nea Jony,cat de prosti ii crezi tu pe clienți Apple de le vinzi asemenea gogoși?

  16. Cred ca lui Samsung i a luat 1 an sa faca designul lui S8. Si arata mult mai bine ca iphone 10. Primul samsung mai frumos ca orice iphone.

  17. Deocamdată Apple da ora exactă in implementarea de tehnologii la un nivel super profi,degeaba plâng haterii,ei au perfecționat majoritatea chestiilor “împrumutate” de la prăduitorii mici