Lansarea iPhone X in 2017 este o Coincidenta

Lansarea iPhone X in anul 2017 a fost o coincidenta fericita pentru compania Apple, un ceva planificat pentru aniversarea a 10 ani de iPhone.

Lansarea iPhone X in 2017 de catre compania Apple este o pura coincidenta, conform vicepresedintelui senior Jony Ive, el afirmand ca telefonul a fost in proces de dezvoltare timp de mai multi ani. Intr-un interviu recent el a fost intrebat daca iPhone X a fost dezvoltat special pentru aniversarea de 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, iar raspunsul este ca telefonul urma sa fie lansat acum, indiferent de situatie.

iPhone X este prezentat practic de catre Jony Ive ca un telefon care a fost in ciclul normal de dezvoltare al companiei Apple si a ajuns acum pe piata doar pentru ca tehnologiile sunt in sfarsit suficient de bune. In aceasta idee, Jony Ive incearca sa sugereze faptul ca lansarea iPhone X nu a fost programata pentru anul acesta desi putea avea loc mai devreme si Apple a evitat sa o ofere, lansand telefoane cu design-uri vechi de x ani si functii nu foarte importante.

iPhone X aduce o schimbare uriasa in design pentru seria de telefoane iPhone ale companiei Apple, dar si un design de exceptie, iar daca Jony Ive ar fi recunoscut ca totul ar fi fost pregatit acum 1 an, dar tinut in loc pana acum, criticile ar fi „curs” din toata lumea. Chiar si cu „potrivirea” lansari iPhone X la 10 ani de iPhone, Apple tot nu scapa de ironii din cauza decupajului ecranului telefonului aflat cel putin 2 ani in dezvoltare.

Lansarea iPhone X in 2017 este o coincidenta

Lansarea iPhone X vine totusi cu un inceput al unei revolutii pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, Jony Ive anuntand ca sunt multe surprize si mai importante pregatite pentru viitor. Aici Jony Ive se refera, cel mai probabil, la faptul ca in 2018 vom vedea pe langa iPhone X, sau iPhone 9, un iPhone X Plus, sau iPhone 9 Plus, adica un model care este la fel de mare ca iPhone 8 Plus, dar are un ecran mai mare.

„Well (laugh) just for the design team and engineer team! If you try to do a good job, there is always pressure. I understand that what is expected is a change, but what we are trying to keep in mind is always to do the best job, as much as possible. [Given the years taken to develop the iPhone X] it was a truly wonderful coincidence.”

iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch in carcasa unui iPhone 8, iar iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch in carcasa unui iPhone 8 Plus. Aceasta ar fi o adevarata revolutie pentru seria iPhone, compania Apple oferind un telefon cu ecran mai mare decat oricare altul al Samsung, lucru care nu s-a intamplat acum, dar care are potential foarte mare de a se intampla in 2018.

iPhone X este un punct de plecare pentru Apple in schimbarea perceptiei oamenilor cu privire la telefoane si sistemele de securitate biometrica, iar urmatorii ani nu vor schimba asta. Acestea fiind spuse, Jony Ive lauda iPhone X dupa ce lumea intreaga i-a criticat decupajul, dar poate ca oamenii isi vor schimba gandirea dupa ce vor ajunge sa foloseasca efectiv telefonul.

Lansarea iPhone X Coincidenta

Articolul precedenteMAG – Televizoare cu Reduceri de Stock Busters
Articolul următorYouTube – Aplicatia Reda Singura Clipuri Video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.