Prima Pagina iPhone X Lansarea iPhone X in 2017 este o Coincidenta

Lansarea iPhone X in 2017 este o Coincidenta

Lansarea iPhone X in anul 2017 a fost o coincidenta fericita pentru compania Apple, un ceva planificat pentru aniversarea a 10 ani de iPhone.

Lansarea iPhone X in 2017 de catre compania Apple este o pura coincidenta, conform vicepresedintelui senior Jony Ive, el afirmand ca telefonul a fost in proces de dezvoltare timp de mai multi ani. Intr-un interviu recent el a fost intrebat daca iPhone X a fost dezvoltat special pentru aniversarea de 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, iar raspunsul este ca telefonul urma sa fie lansat acum, indiferent de situatie.

iPhone X este prezentat practic de catre Jony Ive ca un telefon care a fost in ciclul normal de dezvoltare al companiei Apple si a ajuns acum pe piata doar pentru ca tehnologiile sunt in sfarsit suficient de bune. In aceasta idee, Jony Ive incearca sa sugereze faptul ca lansarea iPhone X nu a fost programata pentru anul acesta desi putea avea loc mai devreme si Apple a evitat sa o ofere, lansand telefoane cu design-uri vechi de x ani si functii nu foarte importante.

iPhone X aduce o schimbare uriasa in design pentru seria de telefoane iPhone ale companiei Apple, dar si un design de exceptie, iar daca Jony Ive ar fi recunoscut ca totul ar fi fost pregatit acum 1 an, dar tinut in loc pana acum, criticile ar fi “curs” din toata lumea. Chiar si cu “potrivirea” lansari iPhone X la 10 ani de iPhone, Apple tot nu scapa de ironii din cauza decupajului ecranului telefonului aflat cel putin 2 ani in dezvoltare.

Lansarea iPhone X in 2017 este o coincidenta

Lansarea iPhone X vine totusi cu un inceput al unei revolutii pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, Jony Ive anuntand ca sunt multe surprize si mai importante pregatite pentru viitor. Aici Jony Ive se refera, cel mai probabil, la faptul ca in 2018 vom vedea pe langa iPhone X, sau iPhone 9, un iPhone X Plus, sau iPhone 9 Plus, adica un model care este la fel de mare ca iPhone 8 Plus, dar are un ecran mai mare.

“Well (laugh) just for the design team and engineer team! If you try to do a good job, there is always pressure. I understand that what is expected is a change, but what we are trying to keep in mind is always to do the best job, as much as possible. [Given the years taken to develop the iPhone X] it was a truly wonderful coincidence.”

iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch in carcasa unui iPhone 8, iar iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch in carcasa unui iPhone 8 Plus. Aceasta ar fi o adevarata revolutie pentru seria iPhone, compania Apple oferind un telefon cu ecran mai mare decat oricare altul al Samsung, lucru care nu s-a intamplat acum, dar care are potential foarte mare de a se intampla in 2018.

iPhone X este un punct de plecare pentru Apple in schimbarea perceptiei oamenilor cu privire la telefoane si sistemele de securitate biometrica, iar urmatorii ani nu vor schimba asta. Acestea fiind spuse, Jony Ive lauda iPhone X dupa ce lumea intreaga i-a criticat decupajul, dar poate ca oamenii isi vor schimba gandirea dupa ce vor ajunge sa foloseasca efectiv telefonul.

Lansarea iPhone X Coincidenta

 • sudteamromania

  Eh, modestia asta…

 • Crs

  Ce puteau zice și ei sa dea bine la public? Și un copil de 10 făcea un design mai bun

 • Srb Srb

  Apple modesta pana in maduva oaselor

 • gelu

  Strugurii sunt acri.

 • bdanut84

  “iPhone X aduce o schimbare uriasa in design pentru seria de telefoane iPhone ale companiei Apple, dar si un design de exceptie” … nu e nici uriasa, nu e nici de exceptie… e gros, dupa ce ca e gros are si camera in afara, e greu si avem si scobitura in ecran….

 • Așa este, cel mai nașpa, să nu îți iei!

 • @rundown

  Doamne cat pot sa minta astia de la Apple . Ma mir ca nu le e rusine .
  Imediat or sa spuna ca se lucra la iPhone Kix de pe vremea lui Jobs – doar ca pt ala , dimensiunea perfecta de ecran era 3.5 .

 • Srb Srb

  Ce bine ca nu ai bani sa iti iei,ca sa prinda altii

 • Srb Srb

  Asta doar astia ca tine spuneau,apple nici la iphone 5 nu au spus de steve nimic

 • @rundown

  Si la iPhone 6 spuneau ca lucreaza de pe vremea lui Jobs . Mai vezi ce spuneau toti inchinatorii la moaste chiar prin blogul asta .

 • bdanut84

  Ce raspuns de 2 lei 🙂 … cred ca iti mai trebuie ceva anisori in buletin.

  Doar asa ca vad ca de intereseaza subiectul… banii nu sunt o problema pentru mine.

  iPhone X insa nu este divin cum mi-as fi dorit sa fie, si nici exceptional cum va mintiti voi singuri. Nu va mai imbatati cu apa rece, ca ne cam fraiereste Apple de cativa ani incoace.

  Faptul ca unii inghit galustile astea cu “exceptional” le da puterea sa faca in continuare pe smecherii. ca prostii cumpara.

  Crezi ca am vreo placere sa imi iau altceva coreene sau chinezesti? Ma oftic ca Apple, cei de la care am luat iphone 2G in decembrie 2007 si DAY 1 in Europa fiecare iphone de la 3G (11 iulie 2008 Germania) pana la 7 inclusiv nu au fost in stare de ceva mai bun, demn de revolutia pe care au lansat-o acum 10 ani.

  RIP Steve ca astia isi bat joc de mostenirea ta 🙁

 • Srb Srb

  Shhj ca le dai slabe rau
  Stiu stiu de cand am aparut eu pe aici NIMENI nu mai are probleme cu banii
  Dupa cum am zis pe unde trec
  Toti barbatii vor sa fie ca mine
  Toate femeile vor sa fie cu mine