Prima Pagina Apple Tim Cook: Ochelarii Apple nu vor fi Lansati curand

Tim Cook: Ochelarii Apple nu vor fi Lansati curand

Apple nu va lansa prea curand ochelarii inteligenti pe care ii are in momentul de fata in proces de dezvoltare, conform presedintelui Tim Cook.

Tim Cook a vorbit ieri despre ochelarii inteligenti pe care Apple ii are in dezvoltare in momentul de fata, el afirmand ca deocamdata nu exista tehnologie suficient de avansata pentru a ii lansa. Apple are ochelarii inteligenti in dezvoltare, dar tehnologia existenta pentru ei nu este suficient de buna pentru a oferi o experienta de utilizare care sa se ridice la standardele impuse de catre compania Apple, lucru de asteptat.

Apple pune mare accent pe realitatea augmentata in momentul de fata si a reusit sa faca progrese majore in acest domeniu, dar Tim Cook spune ca inca mai exista multe de rezolvat. Separat de realitate augmentata, Tim Cook spune ca nici ecranele pe care Apple ar trebui sa le foloseasca pentru ochelarii inteligenti nu sunt suficient de bune deocamdata, deci compania nu este dornica sa lanseze produsul daca nu este de calitate buna.

Apple nu vrea sa fie totdeauna prima cu un produs pe piata, dar Tim Cook spune ca ea vrea sa aiba cel mai bun produs de pe piata. In aceasta idee, el spune ca orice pereche de ochelari inteligenti ar aparea pe piata ar dezamagi clientii si ar oferi o experienta inferioara celei pe care ei o merita, iar aici putem aduce in discutie Google Goggles sau Snapchat Spectacles, care n-au avut succes dupa lansare.

Apple este o companie care incearca sa puna accent pe calitate, desi nu ii iese intotdeauna, iar ceea ce spune Tim Cook acum despre ochelarii inteligenti nu este chiar atat de nou.

“But today I can tell you the technology itself doesn’t exist to do that in a quality way. The display technology required, as well as putting enough stuff around your face – there’s huge challenges with that. We don’t give a rat’s about being first, we want to be the best, and give people a great experience. But now anything you would se on the market any time soon would not be something any of us would be satisfied with. Nor do I think the vast majority of people would be satisfied.”

Tim Cook Ochelarii Apple Lansati

 • Srb Srb

  f bine, mai bine mai tarziu si perfect decat precum altii

 • uti79

  Asta face diferenta dintre Apple si celelalte marci de pe piata, Apple chiar daca nu iese prima cu un produs sau inovatie , cum a fost cazul ecranelor amoled cu care se tot lauda Samsung ca le are demult sau incarcarea wireless , oare Apple nu si le-ar fi permis sa le implementeze mai demult …etc si multe altele . Toate materialele tind sa fie de cea mai buna si fina calitate de la a la z tot ce inseamna , pornind de la felul cum sunt pozitionate si ansamblate piesele ,pana la imbinarile pieselor intre ele …si as putea continua la nesfarsit …abia astept sa vad ce ne pregatesc acesti noi ochelari

 • o_0

  Prietene vezi ca ecranele din Apple sunt de la Samsung :)))

 • Claudiu8Plus

  Proetene vezi ca or fi samsung dar tocmai samsung e subcontractat de apple sa ii faca ecrane,procesoare,ram si etc asa ca idee ca veniti oe aici va dati cunoscatori de componente si performante si folositi telefoane de maxim 500 lei la liber asa ca te rugam sa ne lasi prietene cu talente dastea de cunoscator

 • uti79

  @o_O pe cuvantul tau :)))) sunt de la Samsung , wow ce descoperire , daca ai citi mai des ce ne informeaza Zaone ai fi stiut ca Apple a cerut lu Samsung sa investeasca undeva in jur de cateva miliarde de dolari in fabricii ca sa faca fata cererii de ecrane pt iPhone , dar de unde sa stii tu din astea ca pe android nu iti apare , eu zic sa te mai informezi si daca le produce Samsung ca si producator , sunt cu toate datele si schitele confidentiale Apple , nu au voie sa reproduca dupa conceptul lor si nu doar in cazul ecranelor …

 • paladine

  este adevarat ca deocamdata aceasta tehnologie are limitarile ei dar ca sa poata evolua trebuie implementata si oferita publicului larg, nu este legat doar de hardware dar si software este foarte important si fara implementare hardware nu se poate realiza software. Apple da cu vraja ca tot timpul, poate pentru ca pe parte de 3D la capitolul hardware si software sunt pe langa situatie.

 • Viorel Predatorul

  “Decât precum” 😂😂😂😂😂

  Așa a fost Google: a dezvoltat mai târziu un sistem de operare care a depășit iOS
  Așa a făcut Samsung: senzor mai bun de amprentă, design superb, tehnologie AMOLED, etc

  Ca de obicei, tu te înclini ca trestia,din direcția din care bate ‘vântul” Apple (produs de Cuc, Schiller, etc)

 • Srb Srb

  Decat precum cumva ca tine
  Calm nimeni nu a depasit pe nineni. Doar s-a creat platforma unde toate mizeriile se cearta intre ele

 • kinder2005

  Adica, mai concret au vrut sa spuna ca: Deocamdata nu a descoperit nimeni o tehnologie care sa o putem imprumuta si sa zicem ca am inovat 😂😂😂