Tim Cook: Ochelarii Apple nu vor fi Lansati curand

Apple nu va lansa prea curand ochelarii inteligenti pe care ii are in momentul de fata in proces de dezvoltare, conform presedintelui Tim Cook.

Tim Cook a vorbit ieri despre ochelarii inteligenti pe care Apple ii are in dezvoltare in momentul de fata, el afirmand ca deocamdata nu exista tehnologie suficient de avansata pentru a ii lansa. Apple are ochelarii inteligenti in dezvoltare, dar tehnologia existenta pentru ei nu este suficient de buna pentru a oferi o experienta de utilizare care sa se ridice la standardele impuse de catre compania Apple, lucru de asteptat.

Apple pune mare accent pe realitatea augmentata in momentul de fata si a reusit sa faca progrese majore in acest domeniu, dar Tim Cook spune ca inca mai exista multe de rezolvat. Separat de realitate augmentata, Tim Cook spune ca nici ecranele pe care Apple ar trebui sa le foloseasca pentru ochelarii inteligenti nu sunt suficient de bune deocamdata, deci compania nu este dornica sa lanseze produsul daca nu este de calitate buna.

Apple nu vrea sa fie totdeauna prima cu un produs pe piata, dar Tim Cook spune ca ea vrea sa aiba cel mai bun produs de pe piata. In aceasta idee, el spune ca orice pereche de ochelari inteligenti ar aparea pe piata ar dezamagi clientii si ar oferi o experienta inferioara celei pe care ei o merita, iar aici putem aduce in discutie Google Goggles sau Snapchat Spectacles, care n-au avut succes dupa lansare.

Apple este o companie care incearca sa puna accent pe calitate, desi nu ii iese intotdeauna, iar ceea ce spune Tim Cook acum despre ochelarii inteligenti nu este chiar atat de nou.

“But today I can tell you the technology itself doesn’t exist to do that in a quality way. The display technology required, as well as putting enough stuff around your face – there’s huge challenges with that. We don’t give a rat’s about being first, we want to be the best, and give people a great experience. But now anything you would se on the market any time soon would not be something any of us would be satisfied with. Nor do I think the vast majority of people would be satisfied.”

Tim Cook Ochelarii Apple Lansati